izgleda da radi.
Hvala
izgleda da radi.
Hvala
Još ne za nas... Ali krenulo je opasno!!Uskoro će...
![]()
Vrlo čudno da su prvo krenuli updatei za brandirane telefone (Three,Swisscom...) a ne za sim free odn. unbranded.....Valjda se prvo žele riješit većeg zlaNo što se tiče updatea, ovo je očekivano, 10. mjesec ima još samo 13 dana...
![]()
Živo me interesira da li su ispravili STEREO bug prilikom video snimanja. Na JB Poljska nisu, ali se tješim da je to bila testna verzija.
Samsungova politika nadogradnji je i dalje vrlo losa. To je jedno od pitanja koje moraju rijesiti pod hitno.
Vidim da su pustili i za Svicarski Swisscom, i moj s3 je kupljen u Svici, ali nije Swisscom nego neka druga mreza, jos mi ne nudi update, ne znam tacno koja I9300XXLH1 , na sammobile ima oznaku AUT.
Siemens MT50 -> Siemens M55 -> Siemens CXV65 -> Nokia 6233 -> Nokia E66 -> Nokia E5 -> Xperia X10i -> HTC 7 Pro -> iPhone 4 -> Galaxy S3 -> Galaxy A5 (2016) -> Galaxy A8+ (2018) -> Galaxy Note 10+
Nije cudno da ide prvo nadogradnja za operatere jer su S3 na ugovor uglavnom jeftinije nego kao slobodni aparati. Najvise ih se prodalo preko ponude operatera.
Jasno, ali ovo je totalni zaokret u njihovoj (ionako čudnoj) politici...![]()
No dobro, glavno da je krenulo, valjda ćemo ga dobit do kraja mjeseca...
btw...sad sam si razmišljal,ako stvarno nastave s tim sistemom da prvo updateaju brandirane telefone od operatera, onda je to i dobar znak za naše članove sa vip/tmobile aparatima...
Zadnji uredio TomZG : 19-10-2012 u 17:10
Zanima me jedna informacija nigdje da nađem odgovor a ovdje sam siguran da netko zna.
Naime malo sam gledao po sammobile stranici i za hrv JB ima više oznaka.
Croatia - TRA
Croatia (T-Mobile) - CRO
Croatia (TWO) - TWO
Croatia (VIPNET) - VIP
Sad mene zanima što znaći TRA i TWO jer T-mobile i Vipnet je ocito verzija za naša dva operatera a što je s ove dvije ostale verzije i koja je za Tele2 npr
Hvala na pomoći meni neznalici![]()
Moja logika mi govori da je Two na engleskom - 2. Tele2![]()
I mene to malo buni...moj je iz Tele2 i ima oznaku SEE (Unknown)...potpuno tvornički telefon....Inače preko Sammobile premium aplikacije, ima opcija Get latest i link za download potpunog tvorničkog rom-a...super stvar ako netko želi vraćati sa custom na fabric...
xlr: taj kod je radio do predzadnjeg updatea, poslije su ga iz nekog nepoznatog razloga onemogućili....
E to nisam znao, tnx za info. Do tad je bio u paketu standardnih Samsung kodova.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Nema frke, velim, stvarno ne znam zašto su to maknuli...
@Music cro: kada spojiš mob na laptop i povežeš se sa Kiesom, on ti izbaci onu poruku da je ažurirana najnovija programska oprema, ali što ti stoji na kraju u zagradi (3 slova)?
moj primjer: PDA:LFB/PHONE:LFB/CSC:LF1 (SEE)
Pda:lh1/phone:lh1/csc:lh1(see)
Znači i tvoj je SEE odn. Unknown kao i moj,on bi ti morao biti tvornički otključan i internacionalna verzija....
Službeni je već krenuo unazad par dana,podosta zemalja je dobilo update, no uglavnom za brandirane telefone (operateri)....ja sam uvjeren da ćemo mi do kraja mjeseca dobiti update...Nažalost, nema galerije niti multiviewa sa Note II (kako je bilo najavljeno)...
Bookmarks