Dobro, čovjek ima svoje kriterije i mišljenje i sve 5, no ako se mene pita, u globalu, to su dva savršena komada tehnologije i jednostavno je samo stvar ukusa odn. želje...![]()
Jutros krenuo JB za Švedsku...nadam se da će tokom dana krenuti i za druge zemlje...![]()
Pojavio mi se problem kad mi sms dolazi. Naime ton poruke ne odsvira do kraja. Dođe do pola i stane naprosto why?!?
Evo vam obečanih slika:
Baš kod slikanja koleginog SIII sam vidio kako mi je folija ustvari malo pobjegla kod postavljanja, gornji dio lijevo, a donji desno. Ja osobno više volim da mi do ruba malo ostane mjesta jer torbica ne odljepljuje foliju.
A kaj se tiće izrade malo sam uspoređivao taj njegov SIII s HOX-om i SIII je fakat cijeli plastičan i kao igračka, ali to bi rađe odabrao jer kad padne oguli plastiku koju lako zamjeniš novom s ebaja, a na HOX-u treba mjenjat cijelo kučište. SIII je odličan za nošenje bez torbice ili neke zaštitne gume, samo se stavi screen protector za 1$ i super telefon, tanak ne kliže u ruci itd. Još da ima Sence, e to bi bio fon za mene.
P.S. HOX je fakat kvalitetnije napravljen i više podsjeća na onog čije ime ni ne volimo izgovarati u temama o androidu.
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
Ma, oba telefona su OK, HOX mi bolje leži u ruci, čini se bolje napravljen, softverski ima par stvari koje S3 nema, i obrnuto...
Kod HOXa živcira što melodiju za zvono odsvira samo jednom, nema ponavljanja... abrnormalno spori GPS fix, S2, S3, Sony Xperia (neznam točno koja), svi iPhonei... svi to normalno i brzo odrade, HOX je užasno spor, jako loš grid u koji idu aplikacije (previše razmaka između njih, pogotovo ako je widget na ekranu)...
Ekran se i meni čini bolji, iako boje jesu toplije na Samsungu.
Kod Samsunga osim onog što sam napisao zna malo zezat to što default launcher neda da s ikonom mičeš drugu ikonu ako se postavlja na home screen...
Ali ok, neću više, OT sam...![]()
Da li ako stavim foliju na ekran utjece na touch i boje ,il je sve isto?![]()
Zadnji uredio Inovator : 16-10-2012 u 11:34
Koristim ES explorer, dal se da kak pristupit podacima na kompu (slike, video itd) prek LAN-a? Pošto vidim da ima tu opciju?
Upišem svoj user od max adsl-a i lozinku, al nula bodova..
I naravno svoju IP v4 adresu..
Il naravno tu ima više koraka, za pokrenut tu opciju?
Ak može ko objasnit kaj sve treba složit da proradi.. tnx
Koristim samsungov internet preglednik i neke dijelove pojedinih stranica ne mogu vidjeti jer zahtjevaju flash player. Kako S 3 ne podrzava flash player tj ICS kako zaobici sve to i da li postoji alternativa?
jel netko primjetio na ekranu kad je maksimalno crna pozadina i ako ste u jako mračnoj prostoriji neke crne mrljice na ekranu.. ja imam par i treba mi dosta truda da ih primjetim.. čitao sam da se ljudi dosta žale po forumima na to.. neki kažu da su im u samsungu rekli da je to normalno.. jel zna netko što je to? ja ih ne primjetim pa mi ni ne smetaju..
onda dobro,hvala na odg,zanima me jos samo koristi li tko na s3 aplikacije tipa
runtastic il nesto slicno za trcanje? i koliko to internet prometa trosi?
i ima tko kakve preporuke oko ovih maskica zastitnih silikonsku il tvrdu sta je bolje?
niko: takve mrlje su normalni feauter amoled ekrana
lajn777: ovo: http://www.samsungcenter.net/detalji...e-samsung.aspx
ja je koristim već neko vrijeme i uopće nemam osjećaj da je na telefonu koliko je tanka te odlično odrađuje svoj posao..dvije se dobiju u pakiranju i za tih 120 kn mislim da su pun pogodak...
ja imam ove gore original ali sam uzeo i ovu sa ebaya: www.ebay.com/itm/251137918547
Cak je tanja i izgleda mi ljepse mob sa njom..malo je jeftiniji osjecaj kada drzis samu maskicu jer je ful tanka...tanja od ove dvije original gore navedene.
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
hvala na odgovoru ,uzo bi neku u boji da se uklopi sa bijelim galaxyem ono nesto tipa svjetlo plava il tako potrazit cu vidio sam ima i u vipu...
mozete mi rec kolko vam traje baterija jer izdrzi cijeli dan ono cackanja ne sad bas 24 sata da tipkam,vec onako na preskokce tokom dana surfanje,telefoniranje,slikanje...?
i jer znate sta o onom bezicnom punjenju? to neki dodatak? kako funkcionira?
Baš sam naletio na super video o mogućnostima SIII, istina u kontekstu je koliko je bolji od jabuke, ali za pola stvari nisam ni znao da može. Telefon je fakat pila.
http://youtu.be/A48A4J5qpYA
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
Molim ne raspravljati ovdje o raznoraznim aplikacijama. Postoje prikladnije teme za to. Ovo je tema isključivo o specifičnostima SGS3.
Ima li kakvih novosti oko JB update, da li su jos nekim zemljama pustili ili jos uvjek samo Svedskoj?
Siemens MT50 -> Siemens M55 -> Siemens CXV65 -> Nokia 6233 -> Nokia E66 -> Nokia E5 -> Xperia X10i -> HTC 7 Pro -> iPhone 4 -> Galaxy S3 -> Galaxy A5 (2016) -> Galaxy A8+ (2018) -> Galaxy Note 10+
Kad bude nekih novosti, zar ne misliš da će već netko napisati? Nema potrebe pitati svako malo.![]()
Francuska,Španjolska,Austrija i Rumunjska krenuli jutros...znam da nas se te zemlje ne tiču, ali eto, nekakva naznaka da su se malo pokrenuli...bar nisu opet stali na jednoj zemlji..
kada slikam fotke sa S3. sve slike mi odu u album- camera i automatsko slanje.
automatsko slanje salje slike na Google+.
dali se to moze kako ugasiti ?
Bookmarks