Veliki minus za Samsung. U novoj JB verziji NISU popravili audio stereo bug. Lijevi i desni kanali su i dalje zamjenjeni. Hvala Samsungu na tome![]()
Ili okreneš mob za 180° kada snimaš (valjda touchwiz kamera ima rotaciju u svim smjerovima).
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Imam pitanjce jedno.
Stavio sam MortPlayer kao player. Ako aplikacija nije inicijalizirana kada stisnem na slusalicama play, ukljucuje se drugi player. Da li ima negdje za podesiti na koji player ce reagirati slusalice po defaultu?
Radi li vama non stop serzor blizine (crvena lampica)? Nemam ukljuceno pametno iskljucivanje zaslona. Prije sam ovo primjetio samo kod poziva da se aktivira... Znaci prvi senzor desno od loga Samsung.
I ja sam to danas primjetio da je stalno ukljucen a prije nije bilo tako. I koliko se vama dugo puni baterija? Meni ako padne na nekih 10% treba joj vise od 4h da se napuni do kraja.
Siemens MT50 -> Siemens M55 -> Siemens CXV65 -> Nokia 6233 -> Nokia E66 -> Nokia E5 -> Xperia X10i -> HTC 7 Pro -> iPhone 4 -> Galaxy S3 -> Galaxy A5 (2016) -> Galaxy A8+ (2018) -> Galaxy Note 10+
Je do vibera je. Provjereno, deinstalirano. Hvala! Usput, da li netko od vas koristi zastitu za ekran i koju ako se moze znati da si pribavim jednu?
Gledam malo i već 5.dan kako niti jedna regija nije dobila update na JB, no kako pratim samfirmware preko twittera, vidim u nazad dan-dva da već izlaze update-i za LTE verziju S3 (koja btw, dolazi sa predinstaliranim JB-om)..Izgleda da su očito nešto jako sje...li sa JB-om kad nakon toliko kratkog vremena što je LTE vezija u prodaji već izlazi update sa ispravcima i sl...
Ja sam se vratio s jb poljaka na ics...jednostavno mi nije to-to..ima dosta stvari što mi se sviđaju, no ne radi najbolje....btw..danas sam se igrao sa titan sivim S3 i baš mi je dobar, da kupujem s3 gađao bi ga u toj boji... premda bi jako volio vidjeti crnu varijantu![]()
Nekaj ne štima s tim JB, prvo ga puste, pa ga povuku, nek ga uglancaju kak spada...
Ja sam kolegama na poslu postavio dvije jeftinjare koje smo naručili s ebaya za 1 $ (na dva razlićita S3). Rade svoj posao bez problema, mislim da su one šminke za +10$ i više samo preseravanje, ali tko voli nek izvoli. Ja recimo rađe svakih pola godine stavim novu za 1$ i uvijek mi ekran izgleda odlićno.
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
Ja sam svoj update napravio preko kiesa jos prije par dana i sve je ok. Sta su ga stvarno maknuli?bas su smijesni.
Jel ti problem napraviti screenshot u opciji about phone? Zanima me da li se u čemu razlikuje od poljaka? Thnx
Sutra ulazimo u listopad, tako da mi ostali brojimo sitno po pitanju updatea![]()
Znam napraviti mapu na pocetnom zaslonu, no isu ne znam napraviti u prostoru aplikacija. Postoji li ta mogucnost i kako?
Jel zna netko sto radi aplikacija Broadcom Mems service?. trosi mi 20 posto baterije a ne moze se deinstalirat.
Evo link za screenshot...uređaj je update-an preko KIES-a, kupljen u VIP-u. ne znam dal je otključan. :-) i jel ima kakve razlike? https://picasaweb.google.com/1066908...eat=directlink
jedino u kernelu,to vidim da si mijenjao, jel tako?
Zadnji uredio TomZG : 01-10-2012 u 16:22
Da da...kernel je custom. Ostalo je stock. Sad mi je malo cudno da su update povukli a ja ga instalirao. Iako zasad ne vidim nikakve bugove. Meni se cini sve ok. Ima jos neko sluzbeni jelly bean? Da li nam je sve isto?
Ništa od updatea još.
Mene najviše zanima Project Butter, jer mi nekad zna zatrzat.... stock 4.0.4
jel se kome kad dogodilo da mu je prestala raditi vibra? znaci ne trza..ukljucena svugdje i sve...nemam ideje za dalje...radila je ok do prije koji dan
Bookmarks