Joj kak ne volim tosve sam fino podesio i poinstalirao i cini mi se da ce biti natrag na ICS
![]()
Ja danas podosta čitao iskustva na xda i masu ljudi veli da je baterija očajna...
Joj kak ne volim tosve sam fino podesio i poinstalirao i cini mi se da ce biti natrag na ICS
![]()
HTC Desire --> iPhone 4s --> HTC OneX --> SGSNII --> iPhone 5 --> SGSS4 --> HTC One --> iPhone 5s/Note3-->Nexus5--> M8
Moj je BUBLG3 i jos nema nikakovog updatea. Prije me brinulo no sad vise ne. Isto je zakljucan iz VIP-a. Bude doslo.
Moj je isto LH1, no ni aparat ni Kies mi ne nude update.
Kruno ti si znači mijenjao svoj CSC na ovaj poljski i na taj način povukao OTA, jel tako? Što se tiče mijenjanja CSC-a, ja sam svoj prilikom vraćanja tvorničkog firmwarea vratio ukucavanjem *#272*Device IMEI#, nisam skidao aplikaciju sa marketa...
Koja je fora s tim CSC?
Pa gle ja sam stavio LH1 i koji sam skinuo sa sammobole tamo sam odabrao Croatia (TWO) i prilikom podesavanja mobitela jezik mi je bio poljski, ali naravno imas i hrv za izabrati, nakon toga sam osao pogledat OTA update i ponudio mi, nakon sto se nadogradio, preko aplikacije Samsung Galaxy S /s2 CSC sam vratio na TWO koj je hrvatski kao![]()
HTC Desire --> iPhone 4s --> HTC OneX --> SGSNII --> iPhone 5 --> SGSS4 --> HTC One --> iPhone 5s/Note3-->Nexus5--> M8
Stavio "poljaka" za probu...Prvi utisci: radi osjetno brže, google now ne radi ako je stavljen hrvatski jezik (ok, znam za search, no uopće ne rade one kartice za vremesku prognozu i sl. koje se pojavljuju u notificatonu), led-ica podosta slabije svjetli od one na ics-u,čini mi se da se i mob duže puni...Uglavnom, ako mi baterija ne bude teška katastrofa, ostavit ću ga na JB-u dok ne dođe pravi update za našu regiju...
A onda je ipak bolje da se pričeka za naše područje...
Sve radi odlicno. Pa cak je baterija bolja u odnosu na ICS. Mobitel kupljen VIPu i dobio sam OTA update
Eto maknuli su update od vipa cujem.
Ne znam razlog...
Samo kratko pitanje: kako unutar ICS-a ući u opciju u kojoj se vide trenutno pokrenute aplikacije te gore postoje opcije RAM usage, ugasiti sve aplikacije i slično. Na GB-u se vrlo lako došlo do tih opcija, a na ICS-u sam uspio samo jednom slučajno i sada ne znam kako doći. Unutar Postavke -> Upravljanje aplikacijama nema ništa, tj. to nije taj menu koji tražim.
Thanks.
Dugi pritisak na home
Tako je. I onda pritisnuti opciju Upravljanje zadacima. Yes... Thank you.
Gledam jutros svoj imei i ima jedan broj viska /3. Znaci omjesto 15 on ima 16 brojeva. Zasto je to tako?
I još kratko pitanjce: flashao sam CF-Root 1.6 verziju (da bih rootao mob) te sam nakon toga vratio kompletni originalni FW od Tele2, ali mi i u jednom i u drugom slučaju pod opisom Kernela na mobu piše uvijek jedno te isto. Griješim li negdje ili CF-Root ne mijenja opis kernela u opisu? Kakav je opis kod vas rootanih i nerootanih?
Thanks.
Bookmarks