otkrij nam cijenu i kada dolazi?barem cca.
ja ga kupujem isključivo u plavoj varijanti (ma kada god stigla), bijela mi je jednostavno preženskasta...najviše isčekujem to da ga negdje izlože, čisto da dobijem prvi dojam o aparatu (premda ni to nije uvijek relevantno,al mislim da me kod njega nema što razočarati)...
sve si mi rekao, a zapravo nisi nista. i ja sam vise za plavu varijantu. al vidim da imaju problema u proizvodnji i da ce kasnit isporuke plavih s3. nema druge nego se strpit onda jos 2 tjedna i cekam dolazak u t-mobile. moja pretpostavka je da ce bit cca. kao i Note, sto bi znacilo 2400 kn u extra total xl.
Po Sloveniji se vrte reklame.
700 eura je redovna cijena, a u nekoj akciji na pretplatu je za jedan euro(mjesečno na računu ide još +23 eura za mob).
http://www.mobitel.si/telefoni-in-na...?aid=1861&pu=0
Očekujem visoke cijene kod nas, i na pretplatu i samo uređaj.
Slovenija nije nikad bila usporediva sa RH, tako da se takvim ponudama ne treba nadati.
ja se nadam da ce bit cca 900 kn na xxl, 2500 na xl...sto je jos donekle prihvatljivo ako imas 50% popusta na mj.naknadu, pa iskombiniras kasnije neku obitelj i sl. al ako bude skuplje od toga, velike su sanse da cu ostati ponosni vlasnik starog desire-a dok ne padne cijena.
sad sam bas malo skicnuo cijene na t-mobile-u za ocekivat je da ce bit skuplji od nexusa i note-a. a oni su 2000 kn na xxl, tj. nexus nesto manje. a s druge strane iphone koji je skuplji bez ugovorne obveze na ugovor je jeftiniji od ova dva modela. malo su im cudno postavlje te cijene.
Krenule predbilježbe i u T-mobile:
http://www.t-mobile.hr/rezervacija/
nitko ne izlazi sa cijenama i tocnim datumima. danas sam nacuo da bi mogao vec iduci tjedan biti u t-mobile-u...
sta jos nitko nema neke konkretne informacije kada ce stici u t-mobile/vip i neku okvirnu cijenu? ne vjerujem da se jos uvijek ne zna nista o tome...ili nema dovoljno dobrog izvora na forumu?![]()
Zadnji uredio mdgrgic : 03-06-2012 u 11:22
Nista posebno..blaga evolucija...s2 je vec po pitanju brzine u radu bio mrak,tako i ovaj..ekran?-vec videno..plastična dječja izrada?vec viđeno...quad core-sve super radi/leti,kao i na s2 i toe to..kemerA?cini mi se za nijansu bolja nego na s2...sve u svemu,ja razocaran..prvenstveno Izradom koja je jed smijeh ,zesci turbo limac![]()
Gospon pametni,to ne spada pod plastiku?
Jesi ga imao u ruci?ako nisi,nemoj postat,dok ne budes
Iako je one x od istog materijala,nekim cudom on djeluje kao nesta kvalitetno i mocno..ovo i dalje kao igracka,kao i s2..ok,to nije lose za neki mob..ali ovo nije neki mob..ovo je THE mob..ali samo iznutra
Ali koga briga kakav osjećaj mob daje u ruci,a kamoli kako izgleda..bitno je da je quad ovo,ono i sve to..odmah na quadrant vidjeti score
Steta..
Izgled je subjektivna stvar, ne znam zašto ga spominješ
Kompromisi su se morali negdje napraviti, težina ili kvalitetniji materijali? U Samsungu su se odlučili na smanjenje mase.
Na neki način i očekivano, rekao bi definitivno manje zlo.
zvali su me, stigao je s3 u t-mobile. sa online popustom kojeg mi nude na xl je 2299 na xxl 699...nije lose...
Gledam cijene na njuškalu, 4650 kn najniža cijena. Ako padne u razumnom roku na 3500 (one x se tako kreće) razmislit ću o zamjeni nexusa.
Čini mi se da su ispolirali sve stvari koje me smetaju na nexusu.
Da je bar ljepši dizajn...
Edit:
Vidim da je došao i u vip:Samo u Vip ponudi naći će se model od 32GB po cijeni od 9kn u tarifi Bez limita 669.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
danas sam bio slucajno u areni gdje ga imaju izlozenog...naravno,morao sam ga usput i vidjet. prije bilo kojeg komentara, da naglasim da sam na htc-u i da sam odmah popljuvao dizajn kad sam ga vidio na slikama/videu ali uzivo totalna suprotnost. uredaj izgleda odlicno, fantasticno lezi u ruci, ekran vrhunski,a brzina rada na njemu neusporediva sa onex-om. samo me jos zanima cijena uredaja u vipu. u t-mobile-u ga mogu dobit za 698 kn na tarifi xxl i imam 50% popusta na pretplatu...s tim da je u t-mobile dosla 16 gb verzija a u vip 32gb...
http://cafe.mobil.hr/threads/23252-V...=1#post1024579
32GB po cijeni od 9kn u tarifi Bez limita 669
to znam...al na ostalim tarifama se jos ne znaju cijene. pa to cekam. u t-mobile znam cijene za kupnju putem webshopa.
Bookmarks