ja nisam ništa dobio (tele2, stock, tvornički otključan...)..
edit: sad vidim da je to OTA file koji se fleša na postojeći ICS rom.....
Izašao je službeni OTA JB za Tele2 i otključane mobitele danas
R320s-->Qtek S200-->Galaxy S3
ja nisam ništa dobio (tele2, stock, tvornički otključan...)..
edit: sad vidim da je to OTA file koji se fleša na postojeći ICS rom.....
Zadnji uredio TomZG : 20-09-2012 u 18:11
Jel je JB, nest mi smrdi da bas i nije?
Vele da jos nije.
Imam pitanje. Dakle, mobitel je iz VIP-a i zaključan je bio na vip. Sa kodom sam ga otključao i sad radi na sve mreže tj koristim ga na tomatu.
Frend je kupio u Tele2 svoj i bio je otključan i koristi tomato ali kaže da ako on želi službeni update da napravi mora stavit tele2 karticu unutra (jer mu je rom od tele2 valjda). Meni od kad sam ga uzeo ne pokazuje update noviji od LG3...jel to znači da moram stavit neku vip karticu unutra tek tolko da ga updatea? (premda je tomato vipov...al opet nije VIP). Jel to tak ide? help![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Jeste da bomeide ide... jedino ako ti teeba micro sim kartica, pa moras zamjeniti... al radi kao sto i radi bonbon na t-mobile
Normalno da radi ali ja govorim o updareu roma koji je vipov..da li bas mora bit vip kartica dok se update radi...jer je rom vipov...ne tomatov bez obzira kaj je to "ista" mreza
Ma naravno da ne mora biti kartica Vipova. Tomato=Vip, a i da koristis neku drugu otkljucan je zastalno tako da nemas problema!
HTC Desire --> iPhone 4s --> HTC OneX --> SGSNII --> iPhone 5 --> SGSS4 --> HTC One --> iPhone 5s/Note3-->Nexus5--> M8
Što znači službeni JB dostupan kod svih HR operatera? Ili samo kod Tele2?
Da li update službenog FW briše sve postavke sa telefona?
Zadnji uredio Alien_ri : 21-09-2012 u 14:43
HTC Desire --> iPhone 4s --> HTC OneX --> SGSNII --> iPhone 5 --> SGSS4 --> HTC One --> iPhone 5s/Note3-->Nexus5--> M8
Moj je XXLH1 iz Vipa i nemam nikakav update.
Iako na Sammobile piše da ima za Vip 4.1.1
http://www.ebay.com/itm/Mercury-Pear...item2a22d9f7d1
Kaj velite na ovaj screen protector?
Zanima me ovaj anti fingerprint protector, jel zaslon kaj manje vidljiviji, spram ostalih screen protectora?
Pricekal bum s njim, cekam pozitivne kritike.![]()
Meni Kies nudi LH1 update na VIP mreži, uređaj je stock ROM, unroot-ed
Ja se iskreno nadam da će službeni JB release popraviti bugčinu koju imaju sa zamijenjenim stereo (lijevim i desnim) kanalima.
Dobio sam updeate, oko 285mb, koristio sam i prije JB tako da i ne vidim bas neku razliku, skinuo ga sa punjaca, pa cemo vidjeti kakva je baterija.
Update ti je ponudio baš sami telefon ili si išao spojiti mob na kies pa onda?
Zadnji uredio TomZG : 25-09-2012 u 07:03
Sam mi je ponudio imao sam XXLH1. Dobio OTA i sve proslo u najboljem redu. Ak ne dobijes, promjeni CSC na XEO![]()
Zanima me kako bi kies reagirao da sad recimo promijenim CSC na XEO, povučem OTA JB, te onda opet vratim CSC na SEE...da li bi mi normalno prepoznao uređaj ili bi izbacivao poruku da ga ne podržava...
Ajde neka meni netko objasni zasto meni ni na koji sluzbeni nacin ne daje nikakav update jos od VIP:LG3? Uređaj je VIP i koristi se tomato. Nisam dobio niti LH1 a niti budem valjda JB
Jel to ok ili moram stavit baš VIP karticu da se prepozna sa mrežom pa da vidi da ipak ima update? Prije nego nabavim i izrežem VIP karticu da pitam![]()
Prepoznao bi ti ga bez problemaajd neka netko tko je updetao javi iskustva sa baterijom. Po meni je užasna. Doduše moguće jer nisam napravio 3 ciklusa punjenja, ali otprilike svakih 7 minuta gubim 1 posto. Nemojte pisati da je možda zbog toga što imam uključen wifi ili syncanje. Identično mi je sve postavljeno kao i na LH1. Još jedna stvar koja me iritira kada izlazim i ulazim u aplikacije nekada mi zna lagati. Npr gledam nešto na internetu pa se prebacim na pisanje poruka. Ja tipkam po tipkovnicu, ali on kasni sa unosom. Sitnica koja nervira
![]()
Bookmarks