Proizvodjaci su zaboravili da je taj uredjaj prvenstveno telefon, a onda sve ostalo...problem ces sigurno rijesiti flashanjem ROMa.
Proizvodjaci su zaboravili da je taj uredjaj prvenstveno telefon, a onda sve ostalo...problem ces sigurno rijesiti flashanjem ROMa.
ajde da je napokon i to neko napiso...ja vec dugo pilim po tome pa mi se svi smiju!jedna od rijetkih stvari na koji jos izgleda samo apple obraca paznju...bas me iznenadilo ovo na ip5 sa 3 mikrofona! mada je meni subjektivno kvaliteta razgovora i sad puno bolja na ip nego na ostalim, a bome sam imo dosta mobova po rukama...u ostalo se ne zelim uplitat! uzasno me smeta kad imas mob koji moze sve a ono jeka, sum, cujes sve osim onog sto bi trebo!
btw, custom romom sam ja rijesio svoj prob na galaxy mini, jednostavo wifi i mic nisu htjeli radit dok nisam stavio custom rom! probo jedno 3,4 verzije sluzbenog os-a i 0 bodova :/
Second place is the first loser!!
mtrese problem laicki receno moze biti u postavkama mreze obican rad na gsm ili 3G. Meni kad je na automatskom ili samo 3G zna raditi probleme prilikom poziva da dolazi do pucanja veze i slicno. Uglavnom gdje je salabiji signal. Sa gsm nemam takvih problema. Kazem,probaj i provjeri. Nista te ne kosta a ovo je samo moja laicka pretpostavka.
Imam isti problem, navodno je softverska greška, već su rekli da bu updejtom to riješili, al još se čeka..
Bonbon mreža.
Znači nekog nazovem il obrnuto, i nakon uspostavljenog poziva, na 1-2 sec, ne čujem sugovornika...
Iritantno, al ne događa se uvijek, neg kak mu dođe..
Mala pomoć...flešnuo sam zadnji leaked jelly bean firmware, koristio ga dan i pol te se odlučio vratiti na stock tele2 firmware (skinuo ga još prije za rezervu da imam preko sammobile aplikacije-100% je točan i odgovara mom tvorničkom)...e sada, kada spojim mob na kies, javlja mi da za uređaj ne podržava programsku nadogranju te da je sada verzija (BTU) premda sam vratio na SEE..u čemu je problem? kako da vratim da sve bude kako je bilo? unaprijed hvala...
p.s. ako recimo i ostavim tako, da li ću jednog dana moći normalno zaprimit OTA update na JB?
EDIT: problem je bio u product codeu, sa skrivenim menijem ušao u CSC chooser i vratio na tvornički SEE...sad je sve ok...
Zadnji uredio TomZG : 14-09-2012 u 19:32
Ako imate upaljen 3G, ugasite ga, kod nas ionako pokrivenost 3Ga nije nešto specijalno, a to je najčešći uzrok pucanju veze i lošoj kvaliteti zvuka.
VIP je digao cijenu za SIII i to ne za malo.
U 222 tarifi sada je 16GB model 900kn skuplji.
Izašao je službeni OTA JB za Tele2 i otključane mobitele danas
R320s-->Qtek S200-->Galaxy S3
Pa sta nisu mogli jos tjedan dana cekati, taman mi slijedeci tjedan Ugovor dolazi na 90 dana pred istek.
2900kn mi je sad malo ipak puno za dati za mobitel
Bez veze![]()
Odgovor na probleme sa S3:
Kao prvo kamera i dalje ima problem sa crvenom sjenom u kadru, uocljivo na nemim podlogama slikanja/snimanja. Tipka volumena moze van uz malu pomoc nokta (neki su se zalili da im je znala zastekati). Ekran ima onaj efekt mrlja na crnoj podlozi koje nisu uocljive u svim uvijetima, to sam imao i na S2 tako da vjerujem da nije slucajnost. Oni upuceniji kazu da je to feature superamoled lcd-a. Ostale neke zamjerke nemam. Vise mi je odgovarao S2 zbog manje osjetljivosti kucista. Bio sam slobodniji u rukovanju. Ovaj je hebeno osjetljiv na sve pogotovo lakirani poklopac baterije. Non stop pazim gdje i kako ga ostavljam. Ekran ima vec par crtica ne dubokih i jako vidljivih ali ja ih vidim. Ako nisi picajzla kao ja svidjet ce ti se telefon. Ono sto me impresioniralo je kvaliteta i cvrstoca spojeva telefona. Nema krckanja. osim tih tipki za on/of i volume. Nisam navikao da imaju lufta. Ali takav je svaki koji sam primio u ruke. Iako je sve ovo subjektivno,vrijedi kupnje.
Hmm, cini mi se da i ja vidim tu fleku, al na crnoj podlozi, povremeno, obicno dok gledam na youtube isjecke, a pozadina je crna, onda se vidi ta flekica... Kaj to ne prolazi kroz reklamaciju? Tipke nisu bajne, i osjeti se da imaju lufta, jos su na svom mjestu
Moral bi si screen protector nabavit, al opet sumnjam da se ekran sam tak izgrebe.
Neka mi netko u orginalnom S3 kalkulatoru oduzme 4499-3%. Nemoguce je da iznos daje =4,498.97. Da li je i to nekakav hebeni bug? Logika nalaze da je iznos 4,364.03. Ili ja ne znam koristiti kalkulator S3 ??? :-( Molim probajte...
Ne znas ti koristiti digtron uopce. 3% = 3/100 = 0.03 i to je dobro.
Ono sto tebi treba je 4499-3%×4499 !!!
Vidio sam da puno ljudi tu grijesi, a to je matematika osnovne skole.
Istina je da "glupi" kalkulatori tako rade, da odmah izracunaju, alioni isto tako i ne rade funkcije pravim redosljedom nego kako ih ti unosis. Ozbiljniji kalkulatori, i ovaj na s3, racunaju kao da ti rucno racunas.
Zadnji uredio djecak009 : 14-09-2012 u 23:55
Posramljeno priznajem da mi je matematika slabija strana ali ocekivao sam da ce S3 to onako od sebe logicno izracunati. Hebi ga. :-) Zivimo u modernim vremenima. Prije smo koristili putokaze a danas navigacije na mobitelima... O drugim stvarima da ne pricam. Ne mozemo vise ni prdnuti bez mobitela. Toga se bojim. Zaglupit cemo googlanjem....
Evo tacno 7 dana kako sam uzeo s3, nakon koristenja iphone-a, koliko god s3 bio hardverski jak, ICS jos uvjek ne radi onako glatko i fluidno kao iOS na iphone, a nekad na nekim mjestima zna i pomalo zapinjati.
Ono sto mi nikako ne sjeda je potrosnja baterije, stand by mi najvise trosi bateriju, jel ovako slicno i kod ostalih, trenutno stanje:
baterija:42%
Cekanje:48% 16h 12m 15s na bateriji
Ekran: 25% 1h 37m
Osvjetljenje ekrana je otprilike na 30%, upaljeni 3g i wifi, i push za facebook.
Takodje punjenje baterije traje skoro 4h sto je prilicno dugo za uredjaj koji svaki dan morate puniti.
Siemens MT50 -> Siemens M55 -> Siemens CXV65 -> Nokia 6233 -> Nokia E66 -> Nokia E5 -> Xperia X10i -> HTC 7 Pro -> iPhone 4 -> Galaxy S3 -> Galaxy A5 (2016) -> Galaxy A8+ (2018) -> Galaxy Note 10+
Zadnji uredio gagi : 15-09-2012 u 20:26
Siemens MT50 -> Siemens M55 -> Siemens CXV65 -> Nokia 6233 -> Nokia E66 -> Nokia E5 -> Xperia X10i -> HTC 7 Pro -> iPhone 4 -> Galaxy S3 -> Galaxy A5 (2016) -> Galaxy A8+ (2018) -> Galaxy Note 10+
Hebala ih promotivna... Sad su na zaradi dodatnih 900 kn. Radje onda po verziju sa 32gb dok jos ima... Jos malo pa nestalo. Ko na placu...
Bookmarks