Uf, dok oni puste JB, pa dok puste za našui regiju, pa dok Vip to pusti... neće to skoro.
Evo trenutne situacije. Standby mi je 10:48, screen on time je 1:30, a baterija na 38%. To mi je malo sumnjivo. Nesto mi ocito guta bateriju ili sam bateriju sjebao punjenjem u startu, iako bi danasnje baterije trebale biti malo kvalitetnije i ne bi im trebalo smetat nadopunjavanje. Na batterstats mi na partial wakelocks nema niceg da guta bateriju. Najvise mi je potrosio audio_out i on mi je na 2%.
Uf, dok oni puste JB, pa dok puste za našui regiju, pa dok Vip to pusti... neće to skoro.
A ne znam, fakat me to jučer raz***alo.....ja mislim da će update ipak stići netom prije izlaska Notea II u prodaju...flashati mi se ne da jer želim da mi telefon radi 100% tako da nema druge nego čekati...
Bolje da JB čim kasnije puste, da ga ispoliraju i srede kak spada...
Na sajmu u Berlinu ima izložen crni model S3-a sa 4g podrškom (internacionalna verzija) sa predinstaliranim JB-om.. Naravno, kao što smo i pretpostavili..ne radi baš najbolje (u rangu sa zadnjim leak-ovima..)
http://www.androidcentral.com/black-...lly-bean-hands
BTW...danas izašao još jedan leaked na sammobile-u...možda bi to na koncu priče i moglo ubrzo izać u finalnoj verziji....
Zadnji uredio TomZG : 31-08-2012 u 13:34
Koja sramota od Samsunga, prodaju mobitel skup k'o suho zlato, a onda isti
snimi stereo zvuk s okrenutim kanalima lijevo -> desno i desno -> lijevo da
je prejadno za gledati dotični video. Unutar zadnjeg updatea ovaj veoma
važan bug nije ispravljen.
Samsung me konstatno razočarava.![]()
Bug svatko od nas može prijaviti i vrlo vjerovatno će isti biti pročitan i ispravljen, ako ga ne prijavimo teško da će biti ispravljen, zar ne?![]()
Zadnji uredio Ivan599 : 31-08-2012 u 21:07
Ruku na srce al nije me nesto posebno odusevio sgs3, ekran je strava al mislim da su na dvojci neke aplikacije puno brze i bolje radile.
Eto to je moje misljenje u tjedan dana koliko ga koristim
Meni je s2 takodjer bio odlican telefon. Prvenstveno zbog izrade i materijala koji nisu bili toliko osjetljivi na grebanje kao npr. lakirani poklopac baterije od s3. No mislim da ce i ovaj telefon zazivjeti punim plucima s vremenom kako budu stizale nadogradnje sw-a. Mene trenutno smetaju ove klimave tipke za volume +/- i on/off...
Ne kuzim sto cekate toliko taj update? Nista revolucionarno neće donjeti Jelly Bean. Ili ćete ipak koristi Voice Search na engleskom? Jedino da koristite mobitel poput GN u kojem se i vidi razlika između ICS i JB. Ali ovo mobiteli koji imaju na sebi Sense ili Touchwiz nema apsolutno nikakve razlike. Pogledao sam par videa i gotovo u svakom kazu da ne osjete neku promjenu u brzini.
Brzina,nova notifikacija,Google now,Touchwiz (vizualno možda isti, ali ima promjena,pogotovo kod personalizacije) i još podosta sitnica..Nije revolucionarno, ali je promjena i to je ono što je bitno kod androida...Uostalom, ako smo već dali tolike novce za najbolji android telefon, onda očekujemo i zadnju verziju pa da je neznam sa kakvim sitnim promjenama,al je zadnja...barem ja tako gledam..
Gledao si videa od leaked firmwarea koji su nedovršeni,bugoviti i u globalu ne rade baš najbolje tako da to baš nije mjerodavno (čitao sam podosta na xda i uglavnom većina nije zadovljna sa masu stvari)....Vidjet ćemo kad dobijemo nadogradnju pa lako skomentiramo jel vrijedila ili ne...![]()
Sve stoji sto si napisaopogotovo oko toga zbog što se platilo tolike novce za uređaj, a oni spori sa updejtem. Steta sto ne postoji šansa da Samsung pusti AOSP verziju ROM-a bez Touchwiza
![]()
TW odma maknem s TB, a ionako sav bloatware kaj dojde s JB brisem s TB. Tak da mi to nis ne znaci, bitna mi je brzina sistema, stabilnost i sve kaj ide uz to.
Da li bi mi netko znao pomoći,nakon što sam rootao S3 uopće ne mogu ući u Postavke-->Sigurnost-->Podaci o korisniku (to je ona poruka koju napišeš,pa stoji na lock screenu),telefon mi se zamrzne na sekund,i onda izbaci poruku "Postavke se zaustavio/Settings has stopped"....???
Ne znam,da ga unrootam,pa ga ponovno rootam,ili da pričekam JB (koji će svejedno skoro sve izbrisat)
Što se tiče potrošnje baterije,i ja sam ostao frapiran kad sam gledao kako ništa ne radim s mobitelom,a baterija se naočigled troši.
No nakon malo čitanja dosadnih foruma,ja sam uradio slijedeće:
- Prebacio sam aktualizaciju Google računa sa auto na ručno
- Uklonio sam widget od mp3 playera
Primjetio sam da sada mogu bez problema izdržat cijeli dan,a ako ne igram igre,čak i dobar dio sutrašnjeg dana.
No,to je samo moj primjer...
Jedna pomoć.
Ako instaliram bilo koju aplikaciju na s3 koja se aktivira preko postavke-pristupačnost-usluge stalno mi izgovara na "hrvatski" kad otvaram i zatvaram neku mapu kao da mi je TalkBack uključen, a isključen je.
Pokušao sam stavit iphone notifications ili Light Flow Light i stalno nešto brblja, a kad isključim te programe nema problema više.
Kako isključiti taj neki talkback?
EDIT:
Pronašao jedino rješenje:
Go back into phone settings -> application manager
- Choose the "all" tab - Find google text to speech (tts), click on it and click "disable"
- Find samsung test to speech, click on disable
Zadnji uredio ravilov : 01-09-2012 u 22:00 Razlog: koristi gumb Uredi Post
Može mi neko reći kako da uključimo da mi mob vibrira prilikom pisanja poruke ili pritiskom tipke back
Odjedanput mi je prestao vibrirati.
Unaprijed hvala na odgovoru.
i dalje nece...nesto se je zblokiralo![]()
Vibrate feedback ili haptic feedback ili tako nešto
ali ako imaš neku tipkovnicu s marketa moraš u njenim postavkama to nać
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Bila je stvar u heptic feedbacku...
Još jednom hvala svima na brzim i konstruktivnim odgovorima!![]()
Bookmarks