Ovdje si pogledajte... http://www.samsungcenter.net/detalji...e-samsung.aspx
navodno je za internacionalnu verziju stigao novi update od samo 1mb koji jedinu promjenu radi na kernelu... ja sam danas ponovno uzeo S3 i odmah dobio update od 73mb...
Citao sam za update, mijenja modem i kernel i prem sammobileu bitno poboljsava bateriju. Vidjet cemo. Ja lagano odustajem od ota update i okrecem se romovima. Jer updatea je nekoliko izaslo ali za nase trziste poprilicno kasne. A ja nikako da skuzim koju ja verziju uredaja imam i koji update mi slijedi i dali je zakljucan na vip ili ne...)
Ja sam također razmišljao o custom romovima, no prema svim najavama, JB je "iza ugla" pa ću rađe pričekati da vidim kako će to izgledat/radit...do tada se koristim raznoraznim launcherima koji mi solidno zamjenjuju touchwiz..
Xode: istina, krivu sam informaciju dao, mijenja baseband a ne kernel...
Umoljavaju se članovi da umjesto izravnog linkanja ogromnih slika/screenshotova koriste thumbnailove koji linkaju na punu veličinu slike.
Ne znam funkcionira li to u Tapatalku, ako ne, možda bi bilo bolje pričekati da dođete na računalo pa onda uploadate šta treba.
Hvala.
Zadnji update, koji mjenja BB još nisam dobio...
Danas kupio jednu lijepu original futrolu u Samsung trgovini (West gate) za nekih 130 kn..moram priznat da mi je možda i malo draža od flip covera..
![]()
Prijatelju i ja sam to danas na netu gledao . Kupujem vjerojatno sutra jer u tome je s3 najbolje zasticen. Plus kupujm jos jednu foliju za ekran. Uzivaj u fotroli.
Prije nekog vremena sam koristio S3 u kombinaciji sa smart caseom za kojeg još uvijek tvrdim da je odličan, no za dešnjake je jednostavno nezgrapan za korištenje...pogotovo kad se recimo dešnjak javi na telefon, cijela prednja stranica (koja štiti ekrani preklapa se preko istog) mu pokriva lice i strši, dok kad se ljevak javi, ona ostaje iza uha..dakle kontra..onaj tko je probao, znat će o čemu pričam..ovaj leather pouch mi se čini kao najisplativija investicija koja štiti cijeli telefon za super novce (130 kn)...
Ja sam ljevak. Kad bi se javljao na telefon prvo bi vidio tko me zove, prihvatio poziv, te prislonio telefon tek kad bi vratio preklopnu stranicu casea na zaslon. Nikad nisam razgovarao s otvorenim case-om. No stari S2 sam nosao u origigi fotroli pa mi je ova za S3 jednostavno must have. Na S3 me smeta to što nema alkicu na kučištu za trakicu. Trakica mi se u par navrata na S2 pokazala spasonosno i korisno. Za izvuči S2 iz fotrole, te u slučaju isklizavanja telefona iz dlana zbog nepredviđenih situacija, isti bi ostao na trakici oko ruke i ne bi pao na pod!
Imam jedno pitanje. Prilično često slikam sa mobitelom, do sada sam koristio Nokiu N8 koja ima fantastičnu kameru, na automatskom načinu sam skoro sve slikao i nikad nikakvih problema. To je i najbolji način, a i najjednostavniji, bez prčkanja po ostalim modovima. Posljednjih mjesec dana koristim Galaxy S3. Mob je fantastičan, ali imam dojam da kamera nije bolja od N8, iako na GSM areni tako kažu. Automatski način, sa autofokusom i svim onim defaultnim postavkama je užasan. Po jakom osvjetljenju, npr. vani na suncu je ok. Ali čim je malo manje svjetla, ili količina svjetla koja bude u zatvorenoj prostoriji u pol bijela dana, kada slikam vidi se da to nije to, ponajviše na rubovima gdje se vide zrnca, pa moram koristiti način 'Interijer/Zabava'. Ali kada slikam po mraku, probao sam slikati i sa tim modom, i sa automatskim, i ostalim i šta god napravio, slike nisu baš najbolje, ne prate mogućnosti samog zaslona. Puno je zrnaca, ili jednostavno neki dijelovi budu jako loši. Je li to tako kod Galaxya S3? Ili postoje neki drugi modovi za slikanje? Postavke ili nekakav update? S kojim načinima vi slikate i jeste li zadovoljni?
Ne znam je li dosad bilo govora o onom phantom battery bug-u,koji isprazni bateriju (dok je SGS3 u standby modu) za par sati.
Prilično sam siguran da imam to.Punio sam mob sinoć,do podneva je bio prazan.Najveći potrošač: Cell Standby.
Našao sam nekakav fix na netu,ali nisam baš siguran da li da ga koristim,jer je potrebno prepisati/flashati neki sistemski fajl.
Zanima me ima li netko sličan problem,i je li probao taj fix.
Koliko znam za postoji update za englesku verziju rooma koji je gutao bateriju no nisam 100 % siguran. Uglavnom prošvrljaj po sammobile. Sto se tice kamere na S3, meni je na N8 takodjer bila bolja kamera. Ovdje je to jednostavno tako, no ova kamera mi je bolja samo zbog mogucnosti koje nudi i nista vise. Ipak, nije to fotoaparat.
Vidio sam da na XDA pričaju o tome. Čini se da se stvarno radi o sitnoj ali bitnoj "štamparskoj greški" u određenom XML fajlu.
Međutim, ne bi preporučao da flashaš to direktno, dosta je moguće da ima razlika između tvog i OS-a čovjeka na XDA koji je napravio ZIP.
Mislim da nema druge nego da pričekaš ispravak od Samsunga. Ili ako hoćeš probaš sam editirati framework.apk kako stoji tamo. Podrazumijeva se da ti telefon mora biti rootan.
Ja sam danas uzeo ovo u Samsung Storeu u Arena Centru.
120 KN, dobiju se dvije u paketu. Meni odlično, super paše na mobitel, ništa ne strši, skoro neprimjetno.
dvije? ovakva prozirna i možda plava?
EDIT: sad sam vidio u shopu da su obje prozirne...
Zadnji uredio TomZG : 11-08-2012 u 20:41
prije cca 3h samfirmware je na twitteru objavio novi firmware za I9300XXBLFB..kod mene još ništa..
XXBLG9 je zadnji,ima dva dana....
Ja imam XLFB i ne nudi mi nikakvu nadogradnju.
Nema jos nadogradnji za nasu regiju.) ta koju imas je zadnja.
Bookmarks