Naravno da postoji period navikavanja. Evo ja uz S3 imam i prastaru Nokiu 6288 (tada mrcina od mobitela, gledam dimenzije) i sad mi se čini tako malenim, kao igračka![]()
Hvala ljudi na savjetima.To da je ekran super i lijep to znam...eto,samo sam mislio da je mobitel pre "ciglast" kada ga drzis i kada ga imas u dzepu.
Naravno da postoji period navikavanja. Evo ja uz S3 imam i prastaru Nokiu 6288 (tada mrcina od mobitela, gledam dimenzije) i sad mi se čini tako malenim, kao igračka![]()
Radio sam na njemu kojih 2 sata i sve radi što se tiče kartica. i SIM očita normalno i nema problema sa traženjem mreže, i SD očita uredno i pohranjuje no ima na sebi 2 puta po 11,35GB ako se ne varam mjesta tako da nije ni 16 a ni 32GB i u usporedbi sa kako bi rekao pravim S3, imam osjećaj da je ne pravom ekran puno dorađeniji, ljepše klizi prst i precizniji je
A gle, ne znam.
Kupuješ mačka u vreći, samo da te informiram![]()
Cini mi se da su postojale dvije verzije LDUa, jedna nije imala microSD i SIM slot, druga jest, no IMEI je bio u 00.. formatu pa nije radila mreza. Sto se mem.tice, nakon formatiranja te zauzeca OSa niti interna niti eksterna ne moze biti ravno 16GB.
Zapravo to nije LDU u pravom smislu riječi.
U pitanju je model mobitela koji je služio za prijevremene predstavljanje i internu uporabu unutar Samsunga. Nastao je prije 3. svibnja (datuma kada je S III službeno predstavljen) i zato ima malo drugačiji dizajn (da pravi izgled ostane tajna i da ne može procuriti na net).
Hardverski je jednak retail verziji, softverski vjerojatno sadrži neki rani kernel no velika većina stvari je jednaka.
ma kupujem i ne, jer me i ne privlači kad nije to to. Jasno mi je da se ne može dobiti 16Gb kak je i sprecificirano no opet mi je čudno kako je razdjeljeno tako ali šta je tu je. No hvala na pomoći![]()
Kad bi trebal doc JB za S3, Q4/2012?
Da, trebao bi doći pred kraj godine (naglasak na trebao, svi znamo kako to biva kod Android update-a)
Ma S3 im je flagship, za nj ce doci sigurno tada. Vjerojatno i novi TW.
Novi TW teško jer su upravo sa S3 predstavili novu verziju dotičnog.
Po ovom izvoru od jučer moguće je već 8-9-om mjesecu
http://www.sammobile.com/2012/07/20/...KH2--Q.twitter
Napisao bih "super" no nažalost dok se sjetim ICS-a za SII i Note gdje su brže-bolje izdali novu verziju ROM-a koji je bio bugovit i sporiji od GB-a - nisam baš previše uzbuđen.
Slažem se,makar mislim da Sammy neće ovaj put podbaciti što se JB-a tiće......
Zna li itko šta je s tim bojama u T-mobileu? Htio sam pričekati da dođe plavi, dobili su izgleda par komada, ali kažu da tu boju više neće imati, nego da dolazi neka tamnija. Jeste negdje našli info kad bi mogla ta tamnija doći - ova plavo-ljubičasta mi nije nešto, pa ako ta tamnija neće uskoro, kupujem bijeli![]()
Hmmm, kolko ja znam postoji sam ona plava i bijela, s iznimkom crvenog za američko tržište (točnije AT&T).
Priča se nešto o novim bojama ali mislim da neće baš tako brzo stići, pogotovo kod nas.
Ljudi koliko se vama dugo puni mob??meni uzasno sporo
Nisam siguran, al mislim da je oko dva sata.
Također, zapravo se dosta brzo napuni s obzirom na kapacitet baterije...
Kako ga puniš? USB-om ili njegovim originalnim punjačem?
Originalni punjac...cca 4/5h najmanje treba:/
Probaj kalibrirati bateriju - možda pomogne.
Jel ti se punjač dosta zagrijava dok puni?
Kak se ti radi?normalno se zagrije,nista posebno
Moj je savjet ne kalibrirat bateriju ako ne znas. Ja sam ju kalibrirao na svom desireu i onda mi se poceo gasit kad je bio na 15%.
Bookmarks