I te točkice su vjerojatno linearno raspoređene i sjaje se? To su neke točke od digitizera i nešto što svaki touch mob ima.
Usput, primjetio sam danas neke tockice po ekranu na suncu. Te iste tocke su bile i a SII. Vide se samo pod odredjenim kutem ili kad je tamna podloga ekrana prikazana u mraku. Ima li tko od vas slicnih problema.
I te točkice su vjerojatno linearno raspoređene i sjaje se? To su neke točke od digitizera i nešto što svaki touch mob ima.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ma ne takove tockice. Njih sam imao prije na N8 i jos nekim. Ovo su vise kao mrlje. Nepravilno rasporedjene. Ne vide se bas onako da se vide. Moras malo bolje pogledati. Najbolje se vide na ekranu kad je u test modu na vibri i kad sam u mraku. Onda se vide na ekranu. Nije bas da smeta. Zanimaju me iskustva drugih. Neki kazu da su to skupine pixela tamnijh od ostalih. Ne znam. Nemam iskustva.
Čekaj, mrlje pri suncu ili u mraku na crnoj podlozi? Ako je u mraku na crnoj podlozi i pri jačem brightnessu to je onda feature AMOLED ekrana. Jednostavno su neki dijelovi ekrana tamniji od drugih, a netko ima točke. Probaj guglati "amoled black spots" slike.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
To je to, tkz. feature Amoled ekrana.
Tako je, i ja imam 5-6 tih točkica, promjera oko pola centimetara. Kao što su napisali prije mene to je "feature" AMOLED ekrana.
Sad sam opet provjerio, pošto nemam baš neki pojam o veličinama moram se ispraviti.
Naime, na ekranu vidim oko desetak točkica promjera možda 2-3 milimetra. Vidljive su u potpunom mraku na skroz crnoj podlozi. I samo tada.
Kupon ti je u dvobroju Bug-a za srpanj/kolovoz mjesec. Potrazi na kioscima.
Pomoc ekipa
Nikako da aktiviram push email google racun na s3..ja sam na vipu,mob je iz t-mobilea,radi na sve mreze..
Nikako ali nikako..napravim racun,nista..pa obrisem..pa opet...sve sam probao..nikako ne dolazi odmah mail:/ dugo sam na ajfonu bio,pa sam tu mozda nesto predvidio:/ help
hvala, evo nabavio sam kupon. Taman se nabrijem kak ću platiti telefon u vipu na tarifi 111 2999-500 kn= 2499 kn, kad idem sad na njihove stranice i vidim da su smradovi digli cijenu za 200 kn, odnosno na 3199 kn.
Evo dokaza: http://www.vipnet.hr/privatni-pretpl...i/-/phone/4107
Nisu podigli cijenu, 3199 je cijena 32GB modela uvijek bila!
moze mi netko tko ga ima reci da li pise za mrezu na cemu je ono g,E,3G,H gore na vrhu gdje pokazuje one stupice ?
dakle ne za mobile data vec za signal mreze
Ne pise nigdje. Samo kada se aktiviraju mobilni podaci je vidljivo
pozz, imam priliku kupiti S3 ali..... to meni nije pravi S3 izvana. ekran je 4,8. quad procesor, android 4.0.4, kamera 8 zadnja a prednja cca 2Mpx i sve lijepo piše šta je u mobu i kad se pali sve pet i ispod naljepnice baterije piše gt i9300 no jednostavno je crne boje i kao da nije dorađena vanjska maska a ne mogu iskopati o čemu se radi, navodno da je to bio testni model ili izložbeni. evo slika pa ako netko šta zna o tome
![]()
Moguće da je u pitanju Live Demo Unit koji , kao što si i sam zaključio, nije retail verzija.
Ako ga misliš kupiti DOBRO pogledaj da li je sve u redu. Također jako obrati pažnju na to da li funkcionira SIM i microSD kartica i da li prima signal mreže.
pitanje za vas koji imate s3,dali ste se naviknuli na velicinu i na rukovanje s tako velikim ekranom?vidio sam ga izlozenog u ducanu ali opet nisam siguran koliko ta njegova velicina "smeta" nakon duzeg koristenja.mobitel mi savrseno odgovara po specifikacijama ali opet me ta velicina malo zabrinjava.nije da ga mogu koristit tjedan dana pa onda odlucit dali cu ga kupit ili ne.zato bi me zanimala vasa iskustva,pogotovo vas koji ste imali slicne dvojbe kao ja.nemojte mi zamjerit na ovakvom pitanju ali ipak je velika lova u pitanju.
Hvala
i ja sam prije govorio nista preko 4,3 ali nakon par sati ( minuta ) naviknut, zapravo sam odmah i zaboravio na tu brojku velicine ekrana. hipnotizira te amoled i novi android i brzina i sve
stvar je i dizajna cijelog mobitela
s2 je iste velicine kao S koji je zaobljen pa se cini dosta manji ,a s3 je samo 1 cm duzi od s2 ali je zaobljen pa se isto cini manji.
Imal xperiu s, i neznatno je veća, tj malo šira, al opet ergonomski je bolja neg xperia s..
Mislim da se na komfor korištenja takvog telefona jako brzo navikneš![]()
Ma naviknuo sam se u roku od odmah....imam i note pa mi je nakon njega i S3 mali...![]()
Dal je nekom stigao update? Sto se tice navikavanja...kao kad poslije jugica sjednes u mercedesa. Veci, ljepsi.boljicak stane i u dzep. Samo je moj savjet stavit odmah screen protector, jer se ekran u torbi izgrebe za cas
)
Bookmarks