Samo da odgovorim ako nekog zanima...onaj 1 u suncu znači ljetno računanje vremena a 2 zimsko
Pa kaj se moze onda updejt stavit tj flesat prek odina? Posto nemrem regularnim putem zato kaj sam rootal mob.
Ok! Stvarno ispadam pomalo glup. Netko bi rekao nije zvaka za seljaka. Nije mi ovo prvi android i podosta kužim osim rootanja telefona i slično jer me taj dio niti ne zanima, ali vječno si postavljam pitanja oko ovog widget-a Promet (drive home ). Na svakom androidu sam ga imao. Što je njegova svrha, čemu služi?![]()
Strpi se još malo....nema veze ako si rootan,kad ga updejtaš gubiš root al ga opet staviš....ako želiš preko Odina onda moraš flashat cijeli Rom kao npr.onaj iz UK koji je već updejtan.....
Iskreno ni ja nemam pojma čemu služi i koja mu je svrha...eto nisi jedini.....
Widget pripada google navigaciji i taj aspekat nije dostupan kod nas.
To je widget koji ti kaže kolika je gužva na prometnicama oko tebe. Pretpostavljam da radi samo u SAD i još nekim bitnijim zemljama za tehnologiju. Nešto sam čitao, ali ne sjećam se više točno, može biti da uprogramiraš u navigaciju svoju kućnu adresu, stisneš njega i onda ti prikaže rutu koja ima najmanje prometa, tj. ona koja je kvazi brža.
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
@Xode, Probal sam, ak je mob rootan, onda se nemre flesat mob. A neda mi se radit unroot da bi mob flesal regularnim putem.
Hvala lijepa.Sad smo rijesili jednu misteriju.
Prvi update onaj od 9mb.sam napravio sa rootanim mob-om.Naravno izgubio sam root i ponovo rootao.Nebi ti to pisao da nisam i sam napravio..i još sam ga nakon toga re-rootao CF-root 6.1 na 6.4 i sve radi kako treba..i sad imam Custom Rom koji leti.....mislim da su te (malo) krivo uputili....al tvoje je pravo da postupiš po onome što misliš da je ispravno......
Hm, cudno, e onda ne znam di bi mogel bit problem...
Sad nit nemrem vise provjerit, zato kaj sam maknul update software, nea veze, lako stavim neki custom ROM, al eto cisto me zanimalo kaj novi update donosi.
Dakle ovako...večeras sam resetirao svoj S3 na tvorničke postavke (sa opcijom kompletnog formatiranja i bez obnavljanja sa računa, znači full) i ono zašto ovo pišem, a ujedno me i najviše veseli, to što me uređaj nije tražio ponovno ukucavanje unlock koda![]()
SGS3 IMENIK
Kad udjem u imenik vidim sve kontakte normalno. tj. vidim samo one koji su pohranjeni na telefonu.
A kad saljem poruku i kad iz nje udjem u imenik onda vidim sve kontakte ( neke duple sa kartice, neke mailove..... )
Kako da to maknem?? Stvarno imam ogromnu kolicinu mailova.. vise nego kontakata i to me jaako zivcira, pa ne mogu nac...
PLz HeLp
odes u imenik i onda menu skrolaj do contacts to display. i tamo odaberes koje hoces.
Jos uvijek nista od update-a?? Da li ga je tko dobio?
nažalost ništa, imam blagi osjećaj da bi ga se mogli načekati...
To je za imenik, ali KADA IZ PORUKA udjem u imenik, onda vidim sveeeee...????
Dakle ponavljam pitanje:
SGS3 IMENIK
Kad udjem u imenik vidim sve kontakte normalno. tj. vidim samo one koji su pohranjeni na telefonu.
A kad saljem poruku i kad iz nje udjem u imenik onda vidim sve kontakte ( neke duple sa kartice, neke mailove..... )
Kako da to maknem?? Stvarno imam ogromnu kolicinu mailova.. vise nego kontakata i to me jaako zivcira, pa ne mogu nac...
PLz HeLp
Zadnji uredio doktor20 : 13-07-2012 u 10:16
Morat ces se poigrati s postavkama imenika. Ne vidim drugog nacina. Imenik ima podosta postavki oko koristenja kontakata. Kod mene je kvacica samo na telef. imenik. Svi ostali kontakt racuni su deaktivirani tj. bez kvacice. Problem moze biti i sw prirode. Provjeri update. Mozda u konacnici budes morao restartat telefon. I to se dogadja. Najprije probaj napraviti izvoz postojecih kontakata na sd karticu. Nakon toga pobrisi sve kontakte u telefonu. Pokusaj nasumicno postaviti rucno nekoliko kontakata i pokusaj ponovno s porukama. Ako problem i dalje postoji, poigraj se s postavkama imenika. Ako to ne pomaze onda ti preostaje provjera zadnje verzij sw-a te odabir ponovnog postavljanja telefona. Probaj se malo igrati pa glsdaj rezultate. Svi ovdje cekamo novi update sw-a kako bi se neki bug-ovi ispravili. Telefon je tek na trzistu i ovakove stvari se dogadaju. Nadam se da sam bar malo pomogao.
Meni treba dobar .apk za sistem info (koji je chipset, cpu i slicno)???
Zadnji uredio ravilov : 13-07-2012 u 19:21 Razlog: postoji gumb Uredi Post
Quick System Info Pro na Google Play.
Android system Info isto na Google Play-u besplatan.......
Decki hvala. Imam jos jedno pitanje. Ako kupujem na google store karticom, sto se dogadja kad npr postavljam nanovo telefon? Moram li ih ponovno kupovati ili se one preko google racuna prepoznaju kao vec kupljene? Ne znam kako to funkcionira.
Pozdrav, jel donosi kakva poboljšanja ovaj novi update (9mb)?
Jučer updejtal mob, jest da sam root izgubil, al to sam odmah riješil...
Zadnji uredio ravilov : 14-07-2012 u 09:20
Koji je orginal firmware za ovaj telefon? Mogu li ga putem Odina flashat a kasnije vratiti na vip-ov firmware? Trebam li na sto pripaziti? Ne bi ga rootao.
Bookmarks