Koristim već duže vrijeme tele2 karticu sa Geveyom na iPhoneu koji je zaključan na T-mobile mrežu.. sad povremeno koristim t-mobile.. i slao bi sa 099 MMS no ne mogu..u postavkama pod mrežu nemam opciju da ručno namjestim postavke mreže, a kad pošaljem poruku za aktivaciju MMS-a odgovore mi da nemaju postavke za taj uređaj.. dali se može slat uopće MMS i kako?
*napomena kad mi je tele2 unutra mogu ručno namjestit postavke ali ne mogu slat MMS
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
kad je t-mobile karticu unutra nemam (Postavke > Općenito > Mreža > Mobilna podatkovna mreža) zadnju putanju da unesem sam podatke..kad je tele2 imam ali svejedno ne mogu MMS poslat..i osim toga od te str. šta si mi poslao nema kruha jer ne piše ništa osim Data APN.. :/
Nemaš mogućnost editiranja jer je telefon lockan na T-Mobile i podstavke su već unešene. Sad, zašto ne radi, to je drugi par rukava. Malo više gnjavi službu za korisnike.
Bookmarks