Gle, ne kažem da je ICS na Neu loš, ali je daleko od onog što sam očekivao. Ima nekoliko stvari koje mi nedostaju (koje su bile na gingerbreadu, a ovdje su ih mamlazi maknuli). (screenshoot sad moram raditi kombinacijom power tipke i wolume down, prije je bilo odabirom stavke nakon pritiskanja power tipke, nadalje u lockscreenu sdesna ulijevo ne prebacuješ mob iz zvonjave u nečujno nego pališ kameru, a tu istu kameru pališ iz deep sleepa i pritiskom na njezinu tipku, istu stvar radiš na 2 različita načina, ima toga još, ali da ne nabrajam).
I najviše sam se nadao power widgetima u statusbaru, međutim opet su izostali![]()
Uglavnom feedback korisnika općenito je loš i žale što su nadogradili uređaj jer zapravo ne donosi ništa ekstra novo osim nestabilnosti kod nekih. Meni nije radio probleme. Probao sam par custom romova, svi su bazirani na stock beta ICS-u, te su još nestabilniji nego ovaj pa sam se vratio na službeni rom i pobrisao bloatware. Evo 24 sata korištenja - trenutno bez ikakvih problema. Vidjeti ćemo.![]()

Odgovori uz citat

Bookmarks