Moze u bilo koju nizu, npr. ja cu ubacivati Total+ XXL u Obitelj L i nece biti problema, jer je sve po specifikacijama. Trosak koji imas ce ti biti 98kn za svko prebacivanje.
Moze u bilo koju nizu, npr. ja cu ubacivati Total+ XXL u Obitelj L i nece biti problema, jer je sve po specifikacijama. Trosak koji imas ce ti biti 98kn za svko prebacivanje.
Jabuka daje zdravlje , zdravlje daje uspjeh , uspjeh daje novac , novac daje žene , žene daju sex , sex daje sidu…. Hoćeš jabuku?
Evo, danas sam realizirao gore navedeni plan, samo što nisam uzimao iphone 4s, nego SG s2. Dakle, zatražio sam prijenos TELE2 broja na t-mobile i uz 24 mjeseca na tarifu extra total+ XL kupio ga za 98kn. Sada, ako sam dobro pazio, nakon 6 mjeseci mogu spustiti na tarifu L i zadržati -50% do kraja godine, a tada (nakon 12 plaćenih računa) ući u Obitelj XL sa još 2 člana. Imam samo pitanje, budući da su ostali potencijalni članovi obitelji istovremeno kupili uređaj prelaskom sa bonova na total +L i ostvarili -50% na pretplatu 6 mjeseci; mogu li i ja s njima ući u obitelj nakon 6 mjeseci? Ili postoji i neka druga mogućnost, npr, da njih 2 uđu u Obitelj L, a ja im se priključim nakon godinu dana kao član obitelji L ili XL. Hvala
Sredina lipnja 2013.
Total+L > nositelj Obitelji+L
članovi Obitelji+L: sadašnji Total+L i Total+XL
Bookmarks