= Citat = Izvorno postao frenky2k Pregledaj post
Pozdrav! Ima mozda netko ko zna da li Nokia 710 moze raditi sa sledecim aplikacijama skyp,whatsapp,viber,kad se mob. ugasi a da aplikacije ostanu online?Ili idu i one off?
Ili treba u postavkama sto nastimat?
OStanu online, koristim whatsapp i aplikacija ostane online. Za ostale neznam jer ne koristim, ali mislim da ostanu ukoliko se ne odlogira sa acc-a.

= Citat = Izvorno postao domy_os Pregledaj post
WP7 i je problem jer neke stvari nisu implementirane, a konkurencija ih odavno ima. Na ovom modelu mi najviše nedostaje SD card slot, kamera i zvuk su tek prosječne kvalitete, pozicija USB konektora i power tipke mi se ne sviđa i sve je preplastično. Ako zanemarimo ovo, OS je vrlo fluidan, usudio bih se reći i fluidniji od Androida.
Plastican (unatoć tome je čvrst, nigdje ne škripi)je jer je ipak middle range phone, jeftiniji od lumie 800 koja je odlične izrade. A čitač kartica mi opće nije problem jer sve što si želim staviti stavljam preko skydrivea koji je izrazito jednostavan ni ne zahtjeva spajanje mobitela sa računalom, meni osobno pozicije tipke nisu problem, već mi je glupo što se za otključavanje mobitela koristi samo tipka za paljenje.