Da samo nazovi da ti aktiviraju MMS. Jer postavke bi vec trebale biti u uredjaju. Ako nisu imas na mojoj stranici sve potrebne podatke.Izvorno postao FaberOSK
Da samo nazovi da ti aktiviraju MMS. Jer postavke bi vec trebale biti u uredjaju. Ako nisu imas na mojoj stranici sve potrebne podatke.Izvorno postao FaberOSK
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
Gornje postavke za MPx200 ne rade....
Tražim već dva tjedna točne postavke GPRS-a za T-com ali nitko nezna.
Kome funkcionira GPRS na MPx200?
Jesi bio na mojoj stranici?Izvorno postao Makyyy
Postavke nisu iste kao ovdje na forumu. Moj frend ih je upucao u MPx200 i slanje MMS-a ide ko avion. Ali surfanje nije probao (nema para) pa tak da ne znam da li sve bas radi. Javi ako uspijes ukucati sve postavke ispravno pa da ih bacim na sajt.
Jesi probao na hellomoto stranici. A mozes nazvati sluzbu za korisnike T-mobilea da ti daju postavke.
Nisam bio na tvom site, no probaću i to. SZK T-Com-a je čista pljuga, stiltali su se do kraja. Čak su me uvjeravali da na mom telefonu na njihovoj mreži MMS uopće ne radi...Ajd bit će najbolje da ti ili frend isto kao gore napravi izmjene te ih postate ovdje. Gornji opis je odličan, samo napravite izmjene pleaseIzvorno postao merlin10
Probao sam postavke i sa tvoje stranice te neradi. Pa bi moli tebe i frenda da probate sve točno prepisat sa moba te stavit na site ili ovdje na forum...
Sluzba za korisnike T-mobilea IMA postavke za MPx 200, doduše neslužbene ali rade, barem radi MMS. A sve ovisi koja ti se budala u teh. podrsci javi. Meni je jedan tip rekao da nemaju ,a drugi dan drugi tip sve lijepo izrecitirao i ja upisao u mob. Provjerit cu kod frenda za koji dan te postavke ali siguran sam da MMMS radi jer ih saljemo jedan drugom. Za surfanje nisam siguran.Izvorno postao Makyyy
Bookmarks