Pitanjce 8( kak to ide za moju motorolju e550?? rekoše mi da moram nazvat službu....samo to?
Bok ljudi !!!
Evo ovako: na Netu sam skupljao informacije za to kako da podesim postavke za WAP,MMS za T-mobile na mobitelu Motorola MPx 200. Evo tu ispod moe vizije postavki. Napominjem da nemam taj mobitel pa ovim putem molim nekoga da ako moľe provjeri da li ove postavke rade ili ne. Ako netko zna točne postavke neka ih poąalje ovdje na forum ili na PM. Eto pa molim dobru duąu koja moľe i ľeli isprobati neka mi javi kakvi su rezultati i neka ispravi pogreąke.
Kada uspijem(o) pronaći točne postavke koje rade, bit će postavljene na mojoj stranici za sve one kojima treba.
HVALA !!!!![]()
Postupak: (engleski jezik)
Programs>More...>Settings>Data Connections
Menu>Edit Connections>(GPRS Connection
1. Menu>Add
Description: Internet
Connects to: The Internet
Access point:Iinternet
DONE
2. Menu>Add
Description: mms
Connects to: MMS Connection
Access point: mms
User Name: ostaviti prazno
Password: ostaviti prazno
DONE
3. Menu>Add
Description: wap
Connects to: The Internet
Access point: wap
User Name: ostaviti prazno
Password: ostaviti prazno
DONE
DONE>Proxy Connection Menu>Add
Description: proxy
Connects from: The Internet
Connects to: WAP Network
Proxy (name: port): mms.htgprs
Type: WAP
DONE
DONE
DONE
Internet Connection: internet
WAP Connection: Automatic
DONE
DONE
More>Accessories>MMS Setup>Profile
Profile>Edit
Profile: TM HR MMS
MMSC:http://mms.t-mobile.hr/servlets/mms
Data Connections: mms
Gateway: WAP 1.0 Gateway
IP Address: 010.012.000.004
Port: 9201
DONE
DONE
DONE
HOME
Ispitivanje postavki:
INTERNET:
Programs>Internet Explorer>neka WEB stranica >Go
WAP:
Programs>Internet Explorer>Menu>Add Favorite
Name: wap
Address (URL): neka WAP adresa
Folder: Favorites
DONE
Neka WAP adresa >Go
MMS:
Programs>Inbox>New>MMS>Menu>Insert>Picture
neka slika >Select>Send
Broj 098xxxxxxx.
Send
Successfully sent[U]
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
Pitanjce 8( kak to ide za moju motorolju e550?? rekoše mi da moram nazvat službu....samo to?
Da samo nazovi da ti aktiviraju MMS. Jer postavke bi vec trebale biti u uredjaju. Ako nisu imas na mojoj stranici sve potrebne podatke.Izvorno postao FaberOSK
Gornje postavke za MPx200 ne rade....
Tražim već dva tjedna točne postavke GPRS-a za T-com ali nitko nezna.
Kome funkcionira GPRS na MPx200?
Jesi bio na mojoj stranici?Izvorno postao Makyyy
Postavke nisu iste kao ovdje na forumu. Moj frend ih je upucao u MPx200 i slanje MMS-a ide ko avion. Ali surfanje nije probao (nema para) pa tak da ne znam da li sve bas radi. Javi ako uspijes ukucati sve postavke ispravno pa da ih bacim na sajt.
Jesi probao na hellomoto stranici. A mozes nazvati sluzbu za korisnike T-mobilea da ti daju postavke.
Nisam bio na tvom site, no probaću i to. SZK T-Com-a je čista pljuga, stiltali su se do kraja. Čak su me uvjeravali da na mom telefonu na njihovoj mreži MMS uopće ne radi...Ajd bit će najbolje da ti ili frend isto kao gore napravi izmjene te ih postate ovdje. Gornji opis je odličan, samo napravite izmjene pleaseIzvorno postao merlin10
Probao sam postavke i sa tvoje stranice te neradi. Pa bi moli tebe i frenda da probate sve točno prepisat sa moba te stavit na site ili ovdje na forum...
Sluzba za korisnike T-mobilea IMA postavke za MPx 200, doduše neslužbene ali rade, barem radi MMS. A sve ovisi koja ti se budala u teh. podrsci javi. Meni je jedan tip rekao da nemaju ,a drugi dan drugi tip sve lijepo izrecitirao i ja upisao u mob. Provjerit cu kod frenda za koji dan te postavke ali siguran sam da MMMS radi jer ih saljemo jedan drugom. Za surfanje nisam siguran.Izvorno postao Makyyy
Ok jasno mi je da moraju bit, dosad sam ih 2 puta kontaktirao i uvijek su me uvjeravali da mms sigurno neradi, glupost ali eto. Molim Vas da postate te postavke da se više uvjerim da radi.
Izvorno postao Makyyy
Evo konačno!!!
E ak ove postavke ne rade onda ne znam kaj ne ątima. A moraju raditi jer PROVJERENO RADE. Danas (05.01.2005. 22.30h) sam isprobao na susjedovoj MPx200 i radi MSS i surfanje "pravim" Internetom. Dakle moľete npr. otvoriti kompletnu moju stranicu na svojem mobitelu. Jedino ąto se nisam sjetio provjeriti jest WAP ali to ostavljam nekom drugom na brigu. Ajde ljudi na ovaj link ispod javite rade li postavke ili ne.
Link:
http://pub40.bravenet.com/forum/3353031121
Obnovljene i nadam se točne postavke moľete pronaći na mojoj stranici.
Pozdrav!!!
Bookmarks