Ovako, moja malenkost zajedno sa još troje ljudi ponosni su članovi Samsung Mob!ler zajednice.
Pošto ima kvalitetan tekst sa mobil.hr portala citirati ću dio članka tako da dobijete bolji uvid što mi zapravo radimo
IzvorSamsung Electronics je za sve ljubitelje smartphone uređaja pripremio poslasticu. Pročitajte što je Samsung Mob!lers projekt i zašto bi on trebao biti razlog vašem veselju.
Projekt koji je pokrenut 2006. godine u Južnoj Koreji pod nazivom „Anycall Dreamers“ je sada zaista maturirao, a naznake tj. prvi početci ozbiljnijeg rada su počeli 2009. godine u Njemačkoj kada je projekt preimenovan u „Samsung Mob!lers“.
Do danas projekt ima više od 900 članova u više od 19 država. Sadržaj koji su Mob!lersi stvorili pogledalo je više od 34 milijuna ljudi na društvenim mrežama poput Facebooka, Twittera i YouTubea.
Samsung Mob!lers su u biti mladi, viralni kreativci koji će imati privilegiju testirati najnovije Samsung smartphone uređaje. Zamislite samo koliko ovo znači jednom „mobilnom fanatiku“? Vjerujte nam - gotovo kao dobitak pozamašnog iznosa na lutriji.
Ono što će Mob!lers društvo napraviti jest da svoje dojmove prenose na društvene mreže poput Facebooka ili na video servise poput Googleovog YouTubea. Ova zajednica će moći testirati te potom svojim „sljedbenicima“ plasirati dojam o novim Samsung uređajima
Dakle, mislim da ste pohvatali o čemu je riječ. Otvorio sam ovu temu s ciljem da pomažemo ljudima oko problema, da nam javite dojmove ali naravno i kritike oko Samsungovih mobitela i uređaja. Također, redovite postavljamo tutoriale kako napraviti nešto što može olakšati korištenje vaših mobilnih ljubimaca.
Trenutno nas je četvero u timu. Ima nas i registriranih ovdje na forumu tako da nam se u bilo kojem trenutku možete javiti.
Ime profila: Mario92
Status: Samsung Mob!ler
Facebook: mario.besen
Twitter: @mobilerhrvatska
YouTube: mobilershrvatska
Blog: Geeks' Paradise
Ostalo: n/a
Ime profila: Mistuoka
Status: Samsung Mob!ler
Facebook: Mitsuoka
Twitter: @TheMitsuoka
YouTube: Mitsuoka123
Blog: zstamenov
Ostalo: n/a
S vremena na vrijeme ću nadopisati nešto, kako će se ostali registrirati i mjenjati neke stvari oko blogova ili stranica.
Evo, to je ukratko to, sad ste vi na redu. Navalite!![]()

Odgovori uz citat
, ali ne kao Samsung Mob!lersi) i nadam se da ćemo ovdje pročitati mnoge korisne i zanimljive stvari.

Bookmarks