Evo jedne zanimljive vijesti - Facebook je kupio Instagram i to za sitnicu - skoro milijardu dolara.
Zanimljiva kupnja, pogotovo nakon što je Instagram postao dostupan i na Androidu.
Inače, pošto pratim Garyja Vaynerchuka imam jedan zanimljiv video gdje je Gary predvidio kupnju Instagrama od strane Facebooka pred skoro 3 i pol mjeseca:
Osobno, ne kužim koja je fora sa tim Instagramom. Osim što daje slikama već isfurani "hipster" look ne vidim svrhu. :\
Aplikacija ima na iOS-u oko 30 milijuna korisnika (ako sam dobro čuo). Očekivao sam neku must have aplikaciju na svom Androidu kada je izašla na Play Storeu (Marketu), ali također mi nije ništa posebno, slikaš sliku, malo edituješ i postaš na taj server, totalno mi bezveze..
Eh da, čuo sam da se korisnici dosta bune zbog Facebookove kupnje Instagrama. Dosta njih navodno uploada skroz crne slike, a dosta njih i briše svoje račune.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ni meni aplikacija nije nešto, ali shvaćam i ljude kojima se sviđa.
U svakom slučaju, baš me zanima šta će sada biti s Instagramom. Facebook u pravilu kupuje kompanije jednostavno da bi se riješio konkurencije.
Bookmarks