EVO 3D ima u intersparu i tako trgovačkim centrima za 2499kn - vjerujem da je bolje dati 500kn više pa imaš dekodiran mobitel i onda na bonove biraš kako vjetar puše - nema ugovorne obaveze...Ajd da je u tele2 on 19kn - ali on je samo 550kn jeftiniji - bolje uzeti na rate u nekom trgovačkom centru pa i dati 500kn više i uzeti npr. brutalnu tarifu, bonbon ili nešto treće što se može pokazati kroz koji mjesec bolje...sloboda nema cijenu!
Prijedlog: neznam dal su ti bitne slike i video, tj. koliko su bitne...na tvome mjestu ja bih uzeo za 1000kn fotoaparat a za 1000kn android. Slike i video na bilo kojem mobitelu su srednja žalost u usporedbi s fotoaparatom (čak i najjeftinijim). A mobitel uzmeš eto koliko imaš para, da ima više rama, bolji procesor,...meni je zasada evo dovoljan i x10mini, ima malen ekran, slab procesor, malo rama - ali dovoljno za moje potrebe (jedino ne mogu igrati najnovije 3D igre i šta ti ga znam)...ali zvanje, sms, internet, mail, dropbox, fotoaparat, video, uređivanje word, pdf viewer, igre, navigacija, usb i wifi tethering, sport gps aplikacije...Uglavnom da skratim, ja sa svojim x10 mini mogu više nego prijatelj koji ima HTC Sensation - jer on njemu služi za pozive, poruke i tu i tamo uslika nešto, eto ja mu podesio navigaciju pa je sad oduševljen...
Volio bih i ja HTC Sensation - ali sve je pitanje samo toga da nađeš omjer između onoga što ti treba i koliko imaš para...
Zato ja imam i fotoaparat Sony 14MP sa xenon blicem, u njemu je 16GB class6 SD kartica i slikam perfektne slike i hd video. A mobitel kad budem imao para (ili se ovaj pokida) ću kupiti eto da ima više RAMA, bolji procesor, noviji android, ekran ne prevelik - ali činjenica je da ja sa x10 mini radim daleko više nego neki sa ajfonovima i senzejšnsima...![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks