..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pitanje za smart 50 prvenstveno mi treba internet, znaci kupim start paket za 25kn i ima gore 25kn.e sad treba mi 30kn za aktivirati tarifu znaci ako kupim bon od 25kn on traje 10 dana,pa je pitanje dali meni ostaje smart tarifa mjesec dana ili ju ovo trajanje bona skrati?
Trajanje bona je jace od trajanja tarife, ili drugim rijecima moras uzeti 50kn bon da bi mogao mjesec dana uzivati u tarifi.
Ako bas hoces jeftino i par dana pogledaj bonbon internet sim, 3kn=300Mb za jedan dan.
Nadam se da ce produziti Smart 30 jer je Simpa uvela nesto slicno Tomato-Brutalnoj:
1000 min.
neograniceno sms
1000 Mb
za 50kn plus uspostava poziva 0,29kn
http://www.simpa.hr/prejakaopcija.asp
pa naravno, kad vip to zloupotrebljava...
i opet, neko na taj nacin uz 50-ak kn, moze na tomato racun nabaciti 200kn, sto je i za tu soluciju ok.
znaci, imas tomato s tarifom na tudji racun, pa kupis simpa broj, i za 50-ak kn nadoplatis tomato
eto, jeftinije je nego s tele2 revoluciji, no s druge strane, na revoluciji mozes naci par ljudi koji ce ti placati za pretplatu,kako bi im punio tomato racun...
eto, konkurencija se zaigrala, sad se na tome da i zaraditi, dosta smo mi njima placali
salim se, naravno...ali vec vidim kako ce balkanski biznismeni zaraditi na ovim ponudama.
ja sam zadovoljan sa Smart tarifom, i samo neka ostane takva kakva je...
za one koji nisu zadovoljni, neka tele2 u smajli doda nesto minuta i svi sretni
Smart 50 na bonove je propao prije nego je počeo?
Bookmarks