Odi u tmobile i neka ti zamjene tu 099 izrezanu za pravu microsim. Ne kosta nista i traje 5 min. Da eliminiras neispravnost kartice
Dakle kao što piše u naslovu iPhone 4 mi ne reagira na 099 SIM karticu..kodiran je na T-mobile mrežu..ali ja koristim tele2 preko gevey unlockera..kad je tele2 radi bez problema..ubacim 099 i pita me pin i ukucam ali mi nema mreže..a sa gevey-om ne radi uopće,piše da nema SIM-a.. kartice sam rezao i jednu i drugu koje rade bez problema u drugom mobitelu..zašto mi ne radi t-mobile kartica ako je mobitel kodiran na tu mrežu? iPhone4 (JB 4.3.3.)
Odi u tmobile i neka ti zamjene tu 099 izrezanu za pravu microsim. Ne kosta nista i traje 5 min. Da eliminiras neispravnost kartice
iPhone 5s 16 GB
dali će me tražit onu karticu di je pin,puk...? jer to mi je frend dao pa to nemam..![]()
Da, traze to. Samo PUK, a njega mozes saznati ako nazoves SZK. Pitaju te na koga glasi racun, kad si zadnji put nadoplatio bon i s koliko i koliko imas na racunu
iPhone 5s 16 GB
ok..puno hvala..![]()
@imaticx: zamijenio sam staru sim karticu za micro sim i opet ista stvar..ne funkcionira na iPhone-u..u čemu je problem? da ponovim..iPhone je kodiran na T-mobile i do sada je korišten na tele2 sa gevey unlockom..i sad kad ubacim T-mobile sim karticu,ništa se ne dešava.. :/
Stvarno ne znam u cemu je stvar. Mozda onda oko tog gavey??? Preporucio bih ti restore, ali je komplicirano praviti ga da sacuvas baseband i da vratis na 4.3.3
iPhone 5s 16 GB
ma neću se s tim zaj... da nebi još nesto zeznuo..nisam probao micro i gevey..jer onda moram stanjit micro jer ne stane sve skupa.. al mislim da neće imat nekog efekta i ako to dvoje skupa stavim.. :/
Mislio sam da ti je mozda gavey nesto zeznula sto ti ne pronalazi "domacu" mrezu. Probaj googlati malo, vjerovatno je netko imao slican problem
iPhone 5s 16 GB
Napravi hard reset ( 10 sekundi drzi power + home button), takodjer napravi reset mreznih postavki.
http://isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti i tutorijali za Apple uređaje !
napravio sam i to i ništa..sve kao i prije..stoji 1. crtica i u postavkama uopće nema opciju odabrat mrežu.. o.O
Bookmarks