Nažalost, moraš u Heinzlovu.Greška u softveru.To sam vidio , do sada, samo na modelima zaključanim na HTmobile.Dok kod onih zaključanih na Vip nisam.
Cini mi se da je vec pisano o ovome, ako je unaprijed se ispricavam, no nisam stigao sve pregledati...
Kad mi je mob na vibri, i zakljucana tipkovnica, prilikom primanja poruke mob ne prestane vibrirati sve dok ne stisnem neku tipku... uzasno me to zivcira, pa ako netko zna rijesenje unaprijed zahvaljujem...
Software version je 14, ili tak nesto! Nadam se da nemoram u Heinzlovu 70 na servis snimiti novi software...
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovako se trenutno osijecam, nesto izmedju toga...
Nažalost, moraš u Heinzlovu.Greška u softveru.To sam vidio , do sada, samo na modelima zaključanim na HTmobile.Dok kod onih zaključanih na Vip nisam.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ja sam na Vip-u i nemam taj problem.
iguargrjkjbk
to sam si i mislio, hvala vam... ja sam na vip-u, sto znaci da je siemens zg fulao pri distribuciji, nis morat cu novi software snimit... to se nemre preko neta?
jel se meni to cini il si kupio mob na crno,pa ti se bas neda placat upgrade!!
Ma može samo ti treba kabel i moraš naći fw koji ti trebaPoslao: vrag
to sam si i mislio, hvala vam... ja sam na vip-u, sto znaci da je siemens zg fulao pri distribuciji, nis morat cu novi software snimit... to se nemre preko neta?
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Ako ima kablova za C 55 , odnosno ako netko zna gdje ih ima , neka nas lijepo obavijesti.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
daj mi molim te objasni coma... ako u oglasniku dodje c55 1200 do 1050 kn, i to jos iz njemacke vjerojatno, i vjerojatno je bio kodiran... ne isplati li mi se uzeti u ducanu u vipme paketu, platiti 1200, prodati vipme box za 150 kao sto i jesam, i na istome sam, a ovako imam garanciju u hrvatskoj...
Jeftini mobiteli se ne isplate kupovati na crno, samo skupi jer tada imas realno isplativu razliku u cijeni, ovako...
Sljaka, nadji nekoga tko je piknuo s55 radi sminke, i nek ti proda kabel jer vjerojatno nece imati koristi od njega, mozes na netu dat oglas u plavi oglasnik, pa mozda nesto iskrsne...
Hvala na ideji.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks