Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 6 od 33 PrvaPrva ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 126 do 150 od 825
    Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    Samsung S25
    Operater
    091
    Godina
    43
    Bodovi
    15.177
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.177, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 99,7%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Spirit81 Pregledaj post
    kod mene se vidi razlijevanje boja na pritisak na rubovima mobitela, ali za i kod normalnog koristenja nema nicega, a mob necu koristit kao dasku za meso, tako da...sve ostalo je ok i nema nikakvih problema kod funkioniranja, a ni sa sensationom nikad nisam imao nikakvih problema, svatko kad uzima mob nek isproba i pogleda na licu mjesta, tako je najjednostavnije
    Upravo tako...mobitel nesmatram daskom za rezanje nego za normalno sluzenje istim. Da se to desava prilikom normalnog korištenja ekrana onda ok, ali ovo moras bas pritisnuti rubni dio ekrana (crni dio) da bi se to vidjelo. Normalno neka se prvo isproba i to je to. Mozda to u budućim generacijama isprave.

Kruno 21 kakvih si ti problema imao da si ga ostavio tako brzo?

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy s6
    Bodovi
    8.426
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.426, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sad vi kao Steve o iphonu. Nemojte ga stiskat kad znate da nevalja.
    Normalno da nije daska za rezanje ali je i normalno da se to ne smije dešavati.
    Danas ću otići u još dva centra isprobati uređaje ako mi daju pa se odlučiti ako ništa drugo onda za onog koji je manje pokvaren.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    iP 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    4.544
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.544, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E pa imao sam ovako :/ krckanje ekrana, razljevanje boja, i bleeding issue. I krive boje slušalice i punjača. Na kraju sam pop. I rekao da zelim novi jer sam ga platio 3000 i i,a te greške. Ajd da je jedna. Pa onda ok, al ovako. Jednostavno me zivciralo jaaaako

Forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Sep 2009
    Bodovi
    3.117
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.117, Nivo: 13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao TomZG Pregledaj post
    Mene zivcira to sto se baterija puni predugo, a traje jedva jedan dan. Ekran kolko god da je dobar,prikaz crne boje je bezveze,sva je neka bljedunjava (ok,znam,nije amoled),siva takodjer ima izrazene vertikalne crte... Radi fluidno,no skuzio sam da ako se stavi neki live wallpaper,ponekad zna lagano lag-nut prilikom scrollanja ekrana po home screenu (nista strasno)... Zvuk mi je recimo jako dobar,sto na zvucniku sto na slusalicama.. Kvaliteta izrade je jako dobra i uredjaj djeluje cvrst ko kamen..Ja sam zadovoljan,dosao sam sa Galaxy Nexusa tako da ni ne mogu biti neznam kako odusevljen,no nekome tko ce ga kupiti odn zamjeniti stari aparat za One X bit ce odusevljen...i da,grije se fest

eto,my 50 cents
    S obzirom da si imao Galaxy Nexus s pentile ekranom, vidi i se razlika između prikaza na Nexusu u HOX-u? To pitam, misleći na razlike između GS3 i HOX-a

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    Samsung S25
    Operater
    091
    Godina
    43
    Bodovi
    15.177
    Nivo
    29
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Kruno_21 Pregledaj post
    E pa imao sam ovako :/ krckanje ekrana, razljevanje boja, i bleeding issue. I krive boje slušalice i punjača. Na kraju sam pop. I rekao da zelim novi jer sam ga platio 3000 i i,a te greške. Ajd da je jedna. Pa onda ok, al ovako. Jednostavno me zivciralo jaaaako
    Ja sam bas isprobao dva koja nisu kvrckala, ali kazem oba imaju to razljevanje boja....mislim da ce to imati svaki. Nije mi ni prirodno tako stiskati telefon, normalno da se razljeva pri tolikom stisku...mozda će to riješiti a mozda i ne. Neznam, mene to nebi sekiralo. Ono sto bi me vise brinulo jest eventualno pojavljivanje prasine ispod displaya ekrana kao na Sensaciji. Mislim da bih tu pukao jer onaj rubni dio je isti kao u Sensationa. Bili su puni prasine tj, sitnarija koje se bas zavuku u taj rub. Ja sam taj dio silikonirao na sensaciji jer mislim da je upravo tu problem.

Bleeding issue? Molim te da mi ovo pojasnis? Jer nisi provjerio dodatnu opremu i sve pri preuzimanju Kruno?

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Zrmi Pregledaj post
    Jer nisi provjerio dodatnu opremu i sve pri preuzimanju Kruno?
    Prijasnji postovi su tu da se procitaju a ne da se preskacu.
    http://cafe.mobil.hr/threads/73990?p...=1#post1021190

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    Samsung S25
    Operater
    091
    Godina
    43
    Bodovi
    15.177
    Nivo
    29
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ravilov Pregledaj post
    Prijasnji postovi su tu da se procitaju a ne da se preskacu.
    http://cafe.mobil.hr/threads/73990?p...=1#post1021190

Nista ja nepreskacem, pogotovo kad trebam napisati nekakav post na forumu koji je rigorozniji nego ulazak u Americku ambasadu

Nisam odmah povezao da je to Kruno. A usput da su meni to podvalili tj. zamjenili kutije mislim da bih to isti dan rijesio. Doduse ja to odmah provjerim....u vezi takvih stvari sam bas....

Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    iP 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    4.544
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uglavnom sam freak što se tiće mobitela i naručio sam bio sve moguće zaštite za njega. Al otpočetka ... Dođem u Vip, i ona meni donese i crni i bijeli da ih vidim i da vidim koji cu uzeti. Uzmem crni ok, uzmem bijeli i ono zacrtao sam si da hocu bijeli. Ok kazem uzimam bijeli i ja ne gledajuci kutije nisam skuzio da imam crne slušalice i kablove . I ajd dođem kući i vidim. I kontam vjerojatno ili su zamjenjen kutiju ili uopce bijele ne dijele kod nas. I nije me toliko zivcrilao, al jednostavno nisam mogao izdržat da imam to preljevanje boja.. Cura kupila u petak i ona sve dobila bijelo. I ajd dobro nakon svega odlucim zamjeniti. Dođem u Vip i kažem za slušalicE i ekran i bleeding on kaže pa jel se ne dobiju crne. Ja ono?!?! i sad gledam svakih pol sata da vidim jel došao uređaj u Agram al još nula bodova.

Bleeding issue: pri mraku kada gledaš kapacitivvne tipke pri dnu izbija svjetlost. Vidi se da ekran i tu malo dihta.

Datum registracije
    May 2012
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    VIPnet
    Bodovi
    3.719
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.719, Nivo: 14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam definitivno odustao od kupnje ovog uredaja. cekam galaxy 3 i njega uzimam. vjerujem da kod njega nece biti tih problema. ovim problemima ocito nema kraja i prevelika je to investicija da bi riskirao. eventualno ako bude neka akcija pa da ga se za koju kunu moze dobit na nekoj normalnoj tarifi.

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    Samsung S25
    Operater
    091
    Godina
    43
    Bodovi
    15.177
    Nivo
    29
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uglavnom sam freak što se tiće mobitela i naručio sam bio sve moguće zaštite za njega. Al otpočetka ... Dođem u Vip, i ona meni donese i crni i bijeli da ih vidim i da vidim koji cu uzeti. Uzmem crni ok, uzmem bijeli i ono zacrtao sam si da hocu bijeli. Ok kazem uzimam bijeli i ja ne gledajuci kutije nisam skuzio da imam crne slušalice i kablove . I ajd dođem kući i vidim. I kontam vjerojatno ili su zamjenjen kutiju ili uopce bijele ne dijele kod nas. I nije me toliko zivcrilao, al jednostavno nisam mogao izdržat da imam to preljevanje boja.. Cura kupila u petak i ona sve dobila bijelo. I ajd dobro nakon svega odlucim zamjeniti. Dođem u Vip i kažem za slušalicE i ekran i bleeding on kaže pa jel se ne dobiju crne. Ja ono?!?! i sad gledam svakih pol sata da vidim jel došao uređaj u Agram al još nula bodova.

Bleeding issue: pri mraku kada gledaš kapacitivvne tipke pri dnu izbija svjetlost. Vidi se da ekran i tu malo dihta.
    Jel u onoj pukotini u kojoj se i "smece" nakuplja? Onaj mali zazor gdje jedino papir mozes gurnit?

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Sep 2009
    Bodovi
    3.117
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam isto totalno rastrgan i u dilemi između GS3ojke i HTC One X-a. HTC mi se iskreno dizajnom puno više sviđa. Brine me jedino da uzmem HTC-a i onda ispadne da baterija na Galaxyu drži duplo dulje i puni se duplo kraće. Prokletstvo! Najgore šta treba čekat dok se Galaxy pojavi kod nas. U stvari bi trebalo stisnut zube i pričekat jer kad Galaxy dođe u trgovine cijena HTC-a mora ići dole pa donijeti konačnu odluku.

Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    iP 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    4.544
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nemojte da vam ovo bude nešto zbog čega ne bi kupili ovaj mob. To će se riješiti 100%

@zrmi da. Između gume i plastike je bio taj defekt bas tamo di se nakuplja prasina. Usporedio dva OneX-a i na mom je bio taj defekt tako da sam i to reklamirao.

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    Samsung S25
    Operater
    091
    Godina
    43
    Bodovi
    15.177
    Nivo
    29
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Znao sam...prvo sto bih napravio jest taj dio zapunio silikonom i da mi telefon dodje bez ijedne mane...zivcira me nakupljanje prasine u toj sitnoj pukotini kroz koju ocito polako prasina dolazi i do displaya. Kod Sensationa nije slucaj da tu svijetlost prodire van, ali vidim da One X ima i taj problem. Ma kad ga dobijes lagano premazi silikonom taj rubni dio....ja bih barem tako napravio

Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    iP 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    4.544
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kak misliš silikonom? onaj pravi silikon sa pištoljem?

Datum registracije
    May 2012
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Bodovi
    3.043
    Nivo
    12
    Bodovi: 3.043, Nivo: 12
    Ukupna aktivnost: 24,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bio sam danas u Tele2 upravi u Vukovarskoj 269d i ostavio svoj One X
    Situaciju sam morao gotovo sam riješavat,objasnio sam curi koja radi na recepciji o čemu se radi,o krckanju ekrana,na što mi je ona pozvala osobu koja je zadužena za web shop korisnike,ali ista osoba se nije javljala. Napravio sam hard reset na mobu,spremio ga u kutiju,predao joj garanciju,isprintani račun s web shopa,prigovor u kojem navodim kratak opsi kvara i da tražim novi uređaj.Sve je to uzela,spremila u jednu vrećicu,napisala moj mail,broj mobitela te ime i prezime,te provjerila s nekim likom jel mogu dobit zamjenski uređaj i na kraju se,zamisli ispostavilo da ne mogu,jer na zamjenski nemaju pravo korisnici koji su uzeli mobitel preko web shopa. Dobro,nisam pizdio ni ništa,pitao sam ju detalje. Rekla je da uređaj ide danas u servis tj.da će ga njihov čovjek dostavit,da se na servisu do 2 dana čeka da im oni mailom vrate potvrdu za izdavanje novog uređaja i da će me tada nazvat,a pošto nemaju uređaja na lageru da ću morat na novi pričekat do sljedećeg utorka. Zvao sam ju oko 16.45 da provjerim jesu poslali uređaj,na šta se ona naljutila i rekla da nema potrebe da ju zovem svakih 5 minuta,da je uređaj odnesen u servis i da su dobili povratnu informaciju da će mi biti zamjenjen novim,rekla je ako sam rekla da ćemo to riješit,onda ćemo riješit,i da se nije trebala ni javit,te kako joj je radno vrijeme javljanja na centali do 16h.Ja joj kažem: "Pa onda se niste trebali ni javit,nemate se kaj što ljutit,imam loša iskustva,morao sam Vas nazvat da provjerim jeste poslali,provjeravat ču svaki korak kretanja uređaja." Ona je ponovila da nema potrebe da zovem više. Ali zvati ću svaki dan,ako treba i po par puta. Nije ženska kriva,ali ona radi tamo i njen posao je uostalom da se javlja na telefon i otvara vrata kad netko zvoni.

A ovu smijuriju kad sam došao jednostavno moram opisat. Znači ušao sam na 7.kat u tele2 prostorije,došao na recepciju. Ta cura je pričala na telefon i jela kolač,kad je završila s razgovorom,pita mene što trebam,i ja joj krenem objašnjavat,onda je dok sam joj objašnjavao imala još 3-4 poziva pa me stalno prekidala. I tada dođe neki lik,krupniji,nosi ogromnu kutiju sa jedno 200-250 samsung galaxy mini uređaja koju je trebao raspakirati i skenirati svaki uređaj,tražio ju je neki skalpel da to otvori,na što mu je ona dala vilicu,s kojom je prethodno jela kolač,on je popizdio,bacio vilicu i rekao a u pic*u mate*inu,ne mogu ni otvorit normalno. I to bez i pola pardona ,bez obzira jer je stranka(ja) tu,a ta cura se samo smiješka i pita hoću popit cedevitu lol...I onda dođe neki drugi lik i pita ju jel isporučena pošiljka u Sisak,ona kaže bit će za 2min,on kaže a u ku*ac...onak wtf...

No dobro,zaboravio sam ispisat IMEI uređaja,sad ne znam kako ću ga pratit u AGRAMU,ali budem nekako već,svakako ću dosađivat pozivima sutra

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy s6
    Bodovi
    8.426
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eto našao sam uređaj koji radi i sa kojim sam zadovoljan.
    Testirao sam ekran na pritisak, youtube i kameru.
    Malo se blesira kad brzo spuštam i dižem notificaton bar al to je softverski.

Desire ode u penziju

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    Samsung S25
    Operater
    091
    Godina
    43
    Bodovi
    15.177
    Nivo
    29
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kak misliš silikonom? onaj pravi silikon sa pištoljem?
    Mozda je smjesno ali da....no to sam nanosio u jako tankom sloju na taj rub da je to gotovo nevidljivo. A sluzi svrsi i to bih ponovio obavezno i sa OneX-om

Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    iP 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    4.544
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Zrmi Pregledaj post
    Mozda je smjesno ali da....no to sam nanosio u jako tankom sloju na taj rub da je to gotovo nevidljivo. A sluzi svrsi i to bih ponovio obavezno i sa OneX-om
    Nije loša ideja, ali stvarno u tankom sloju, jedino ne znam što će reći ako ga budem slao na servis

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S24 Ultra, Tab S9
    Operater
    Telemach
    Godina
    41
    Bodovi
    22.983
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.983, Nivo: 36
    Bodovi: 22.983, Nivo: 36
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mosec Pregledaj post
    S obzirom da si imao Galaxy Nexus s pentile ekranom, vidi i se razlika između prikaza na Nexusu u HOX-u? To pitam, misleći na razlike između GS3 i HOX-a
    Pa neznam što bi ti rekao jer sam se malo zbunio jučer,pazi, prošli Nexus je bio iz vipa i imao izražene vertikalne crte (siva i sl.), ovaj novi koji sam nabavio jučer (tmobile) gotovo da tih crta ni nema.. Nexus ima puno bolji prikaz boja, pogotovo onih osnovnih tipa crna i sl (ona je crna da crnija nemre biti) no na One X-u tamne boje baš nisu najbolje, ali su oštrina i prikaz odlični... Mislim da je tu sve stvar ukusa, netko je fan amoleda, netko s-lcda...

uglavnom, neću više ovdje offtopičariti i raditi usporedbe, telefon sam prodao i čekamo daljni razvoj sa S3 i sl...

Datum registracije
    May 2012
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    VIPnet
    Bodovi
    3.719
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sad sam u vipu u rijeci provjerio,serija ht23...mrtvi pikseli na dnu ekrana i prelijevanje boja na lijevoj strani. pitao sam ove u vipu da kada ce dobit novu posiljku. on me mutavo pitao zasto, te sam mu pokazao problem. ostao je iznenaden i rekao je da se jos nitko nije zalio niti reklamirao uredaj. a prodali su ih dosta.

Datum registracije
    May 2012
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Bodovi
    3.043
    Nivo
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uređaj mi je bio na dijagnostici u Agramu,detalje su poslali njima u tele2 na mail.
    Naravno,ženska na recepciji u tele2 ne zna ništa,kaže javit će Vam se netko,ja kažem provjerite mi sad,kaže ona,rekla sam javit će vam se...i tako ...

Samo da kažem da sam dobio novi uređaj nakon 2 dana i da sam sad u potpunosti zadovoljan.
    Zadnji uredio yager : 09-05-2012 u 17:48 Razlog: spojeni postovi

CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Smanjite offtopic.
    Svu daljnju raspravu i postove vezane za Agramservis i Tele2 postajte u prikladnoj temi.

mmm - Agramservis - iskustva, primjedbe, pohvale...
    TELE2- kritike/pohvale korisnika

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy s6
    Bodovi
    8.426
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mala pomoć za OneX ili za Sense pošto sam na Desireu imao MIUI.
    Neznam namjestiti izvješća za poruke tj. dođu mi u obliku notificationa u status baru i zvučni signal a to neželim.
    Želim samo da mi se pokaže ona kvačica kada je poruka isporučena.

Isto tako vibracija na porukama ali samo kada mi je uređaj na "vibri" tj. stišan.
    Nemogu nikako ili je uključeno cijelo vrijeme ili mi na vibri ne vibrira za poruke.

Eto samo ako može mala pomoć

Hvala

CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    @Ivan553
    1. To je do HTCove aplikacije za poruke. Ne može se ništa. HTC je po tom pitanju otišao korak unazad. Imaš dvije solucije za izvješće: prva- instalirati SMS Popup i u njemu uključiti samo izvješće poruke a u sms aplikaciji isključiti zvukovni signal za izvješće. Mislim da bi tako uspjelo.
    druga- instalirati neku drugu aplikaciju - GO SMS, Handcent, itd.

2. settings-sound-stavi kvačicu na Vibrate(vibration feedback for calls and notifications). I jesi siguran da staviš na vibru? Ima dvije opcije, Silent i Vibration. Da ne staviš slučajno na silent možda, provjeri

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy s6
    Bodovi
    8.426
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Poruke ću riješit sa aplikacijom. Drugačije mi je nakako smotano. Mada mi je žao jer mi na lock screenu Sense izbaci sliku i poruku aplikacije mi stave taj popup samo kad otključam

Vibraciju kad stavim kako si mi rekao onda mi stalno vibrira.
    Ja bi htio da mi vibrira samo kada stavim na vibru. Znači ona ikona sa telefonom ne sa prekriženom notom.
    Ima dvije opcije pa me malo buni. U zvukovima i u postavkama poruka piše vibracija ali obije kad uključim telefon vibrira i kad su zvukovi pojačani. Kad ih isključim ne vibrira nikako.

Inaće telefon je mrak i iznenadio sam se kolko mu baterija izdrži.
    Valjda zato šta sam imao niska očekivanja što se toga tiće

+ Odgovori na temu
Stranica 6 od 33 PrvaPrva ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Odgovora: 494
    Posljednji post: 13-04-2014, 14:54
  2. Odgovora: 60
    Posljednji post: 20-04-2013, 18:05
  3. Odgovora: 409
    Posljednji post: 28-03-2013, 09:30
  4. [HTC HD2] rasprava, komentari, pitanja...
    By yager in forum Windows Mobile
    Odgovora: 1157
    Posljednji post: 16-02-2013, 12:50
  5. Komentari, rasprava... na temu 'Slike forumaša'
    By whiteboy in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 721
    Posljednji post: 30-07-2007, 10:39

Tags for this Thread

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove