Nema tu povrata više ako je izbrisano sve.
Neka greška, bug u procesu se dogodio i ode sve. Si na custom romu?
Jučer sam nešto čačkao i prebacivao preko kabla na komp i odjednom mi nije htio otvoriti unutarnju memoriju (not responding). Iskopčao sam kabel i pono ukopčao ali mi je izbrisao sve živo sa telefona, slike, glazbu, baš sve. Probao sam sa nekim programima za vraćanje podataka ali ništa. Također vratio sam backup i sad imam sve programe i postavke kako su i bile ali naravno slike i ostalo je otišlo. Jel neko imao ovakav slučaj pa da je uspio sve vratiti?
Nema tu povrata više ako je izbrisano sve.
Neka greška, bug u procesu se dogodio i ode sve. Si na custom romu?
Da, imam arhd 18.1, ali zanimljivo je da se u galeriji sve vidi gdje je koja slika ali umjesto slika stoji x. Sa mini tool data recovery sam pronašao sve slike no ne mogu se otvoriti.
Nesto je rom shebao.
Jesi siguran onda da su obrisani podaci uopce? Sto pise za slobodbu memoriju na uredjaju i na kompu?
Mountaj mob kao mass storage pa vidi.
Probaj potjerat chkdsk pod win, možda ti recovera neke fajlove. Valjda znaš kako se koristi chkdsk...
Ma ništa ne vrijedi, piše prazan prostor 23 i kusur GB, 2 gb mi zauzima backup. Sva sreća pa sam imao backup snimljen na PC-u. Većina slika sa kamere mi je uploadana na dropbox ali bilo ih je puno koje sam naskidao. Nema veze, hebeš slike.
U meniu sam sakrio jednu aplikaciju (hide), zna li itko kako se vraca nazad?
Ako se ne varam ideš na hide apps i odznacis ju.
Kad odem na hide apps, ponudi mi samo da označim one koje hoću sakriti, ali ne i one koje su već skrivene
Danas mi se wi-fi kad sam surfao netom sam od sebe uključivao i isključivao. Bio sam u svojoj sobi sa izvrsnim signalom. Nekužim do čega je problem? Sad je ok ali to nije nikad radio. Skidao sam film u to vrijeme ako ima nekakvog utjecaj to. Na ARHD-18.2 romu sam
Molio bih Vas za pomoc. Jucer sam kupio HTC One X, to je moj prvi android i tek ucim kako raditi s njim, dosta sam vec skuzio ali muci me samo jedno, brat mi se jucer prijavio na svoj facebook preko mog mobitela i nakon toga mi se u padajucem izborniku pojavila mala ikona (kao neki trokut i u njemu usklicnik) i pise mi "Autoriziraj HTC Sense" i "Ovlastite HTC Sense za prisup vasem fa..." to sve pise pod tom ikonom. Vec sam ugasio automatsku sinkronizaciju na postavkama ali ovo jos stoji tu. I kako bih mogao izbrisati s telefona kontakte koje mi je skinio s bratovog profila i kako mogu sprijeciti da mi se to ubuduce desava? I jos jedno pitanje u vezi prvog punjenja, prvo sam ispraznio bateriju do kraja te ga onda ostavio 5 sati na punjenju, da li je to u redu, jer sam citao svakakve rasprave kao da ga treba odma puniti prije koristenja, neki kazu cijelu noc, neki samo dok ne dode do 100% i tako... Bio bih jako zahvalan na ikakvom odgovoru. Pozdrav!
Ne koristim facebook, ali on se prijavio preko aplikacije i zato je povukao kontakte.
U postavkama makni njegov račun: postavke-računi i sync-i tu nađi i obriši njegov facebook account.
Ubuduće neka se spaja preko browsera a ne aplikacije.
Što se tiče punjenja, ma nebitno to, napuni ju do kraja i gotovo. I dalje ju puniš kad želiš, ne moraš čekat da se do kraja isprazni jer to opet nije dobro.
Idi u postavke>računi i sinkronizacija>facebook>izbornik>ukloni ili jednostavno vrati na tvorničke postavke i miran si. Što se tiče facebooka u HTC sensu on ti sada predlaže da povežeš svoj account sa tim, ali kažem ukloni taj račun od fejsa ili napravi reset na tvorničke postavke i sve će biti OK. Ovo o punjenju je prožvakano uzduž i poprijeko. Općepoznata stvar je da li-ion i li-polimer baterijama već nekih 10 godina i više otkad se koriste nije potrebno da ih se prazni do kraja ili da ih se puni cijelu noć prvi puta, to su totalne gluposti i izjave onih koji nemaju blage veze o tome već su nešto negdje čuli ili pročitali na netu pa sad lupetaju gluposti. Stare Ni-cd su podložne memory efektu i zato ih se mora čuvati na taj način kako je i tebi rečeno puni/prazni do kraja i svaštanešto. Ove druge se mogu nadopunjavati i puniti kako ti volja jer nema opasnosti da ćeš zeznuti bateriju! Svaka nova baterija je dizajnirana tako da izdrži oko 1000 ciklusa punjenja nakon čega počne odlaziti.
Nema mi facebooka uopce na racuni i sinkronizacija, zato i gledam zasto mi to uopce stoji tamo. Gdje se nalazi taj reset na tvornicke postavke? Oprosti ako postavljam smjesna pitanja, vidim da se vi tu bavite malo ozbiljnijim temamaI hvala na odgovoru!
Postavke>Stvori sigurnosnu kopiju...>Poništi telefon pa biraj šta ti treba!
Napravi si backup prije čega moraš jer će ti obrisati sve s telefona.
Neće biti obrisano ako ne označi tu opciju
U svibnju ce doc update na Sense 5
http://www.androidpolice.com/2013/02...to-sense-5-ui/
Bok ekipa...please help! Prije dva dana počeo mi je izbacivati poruke npr. "Aplikacija ZD Box je prestala sa radom" , "Aplikacija Trg.Play je prestala sa radom" , "Aplikacija Facebook je prestala sa radom"...i tako još par grešaka je javio , mob se smrznuo , pritiskom na power tipku sam ga resetirao no kad se ponovo digao skužio sam da se vratio na tvorničke postavke. S obzirom da sam imao gore neke crackane aplikacije mislio sam da je u tome problem , no danas mi je ponovo napravio iz čistog mira istu stvar , počeo je javljati greške za aplikacije i ponovo se vratio nakon restartanja na tvorničke postavke...ništa nisam instalirao sumnjivog porijekla...ne kužim...WTF...nije rootan.
Je li imao tko sličan problem? Titanium prepozanje samo 46 aplikacija u onom overview i kad odem na backup pokazuje samo 46 aplikacija a ima ih znatno više
Hvala! A uopće se ne sjećam da sam ikad petljao po filterima![]()
Evo stigao nekakav update s bugfixevima.. verzija 3.18.401.1 (34.88 MB)
jel još tko ima ovaj ili sličan problem?
Bookmarks