Prijavilo je dosta korisnika jace zagrijavanje na službenom Jelly Beanu.
A takodjer se dosta njih buni i na slabiju bateriju na JBu. Ovo sve je na službenom. Na customu nema ovih zamjerki.
Prijavilo je dosta korisnika jace zagrijavanje na službenom Jelly Beanu.
A takodjer se dosta njih buni i na slabiju bateriju na JBu. Ovo sve je na službenom. Na customu nema ovih zamjerki.
Jel ga koristiš ko smartphone ili ko ukras?
Ajmo slike kao dokaz :-)
Evo tu nešto o zagrijavanju www.racunalo.com/korisniki-test-htc-one-x-puno-sirove-snage-ali-da-li-je-to-dovoljno
Zadnji uredio mate750 : 07-12-2012 u 19:48
Pitanje, ako se nakon arhd pozelim ponovo na stock onda trebam ponovo flashati boot i kako doći do njega? Iz nandroida?
Ne zeli mi prikazati lokaciju nakon što sam instalirao arhd, znate ono kod whether
Sve je uključeno, pokušati ću resetirati![]()
nemogu primiti mms?? nekuzim gdje su postavke. probao sam si poslati i sa tmobile i nece.
Whats App i viber stari ;-)
nije poanta u tome stari
neznam jel u romu stvar ali neprimam mms na vipu sam. neznam jel do roma.
Ja nisam mms-a već dvi godineskup je to sport! :-)
Di da nađem ovaj novi RUU jellybean(cid htc_032 )rom?
mislim da ga još nema. ja sam si skinuo ovaj update na komp samo što nije .exe. Neda mi se istraživati, al mislim da se može od njega napravit RUU
Baterija malo bolja nego li na stocku, evo nakon 14 sati baterija je na 23 posto!. Ima li koji dobar mod za arhd?
Tako sam i mislija,nema tu neke velike razlike,ako koristiš mobitel baterija ide dolje,punija ga sat prije ili poslije isto ti je fala bogu struje ima,na prijašnjim sensationu sam svaki dan mijenja romove,svaki ima neku manu manje više,stock je ipak po meni najbolji,vjerojatno će biti još updatea da ga poboljšaju.
Ma zašto li su pobogu makli flash player u jb????? Kako sad gledati video klipove??
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
http://goo.gl/MLQks
Evo, i nije prvi put da mi nije htjelo otvorit neki klip
Probao si ručno instalirati flash player?
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1931671
Chrome ne podržava flash, pa ako ga koristiš zamijeni ga nekim drugim browserom.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Kliknuo sam i veli mi da mi uređaj ne podržava FP. koristim stock, chrome i dolphin!
Pokušat ću po tim uputama!
P.s
evo radi! ;-) nisam čekirao enable flash player.
al isto me zanima zašto nije FP uključen s JB? Zar toliko kopiraju Iphone?![]()
Zadnji uredio Loki85 : 15-12-2012 u 10:34
Bookmarks