Baterija se troši još brže nego li na ICS, evo 5 sati na bateriji i na 46 posto je! Prelazim ja na arhd!
Evo sad otišao ponovo na xda i najednom se pojavilo click here.hehehe
Tnx
Baterija se troši još brže nego li na ICS, evo 5 sati na bateriji i na 46 posto je! Prelazim ja na arhd!
Isprika što ulijećem kao padobranac. Sinoć sam updateao HOX na JB.
Pitanje je - Google Now ne radi u Hrvatskoj?
Zadnji uredio p3r02d3r0 : 06-12-2012 u 17:59
otvori settings za search i prva opcija bi trebala biti google now.
Evo kak to kod mene izgleda. Nula bodova.
A imam zadnji update za Google Search u kojem se spominje Google Now. Možda su ga onesposobili za hox jer Google Search ne podržava hrvatski.
Možda vam ovaj trik pomogne
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2015815
Svaka čast, proradilo
Zna li tko kakav link za skinove po mogućnosti transparent skin ili clear, koji rade a jellybean?
Ako želite brzo doći do Google now, samo stisnete home i držite sekundu - dvije.
Primjetio sam da kad odem pogledati što troši bateriju više nema stavke Screen
Jeste primjetili da kapacitivne tipke svijetle samo u mraku ili kad se zakloni senzor. Malo mi je to i bezveze jer tipke ne svijetle u polumraku već u mrkloj kmici.
Čini mi se da baterija nije ništa bolj nego prije možda čak gora, ne znam čemu im služi ona štednja baterije.
Definitivno, nakon 5 sati 65 posto baterije!
Meni je bakterija odlična, nisam primjetio da se brzo troši
I meni se čini da baterija nije ništa bolja ,ali mi je još čudnije što se mob totalno pregrijava ,što prije updatea nije (kod igranja igrica i gledanja youtube filmića). Jel može netko reći koliko se ustvari smije zagrijat, koliko dugo smije biti tako zagrijan i jel ima neko riješenje za to.
Primjetio sam da kad instaliraš neki skin ne može ga se deinstalirati ne daje tu mogućnost osim ako je skin sa google play pa ga od tamo skineš, sa ovim programima za deinstaliranje ne može se takav skin uopće pronaći u telefonu kao da nije instaliran a prilikom instaliranja je pokazao da je instaliran, ima li kakvo rješenje?
Negdje sam pročitao da mu je normalno da se zagrije do 55 stupnjeva.
Jeste vi sigurni da imate HOX? Moj ladan ko led, baterija super, sve 5.
Bookmarks