Znači da update polako kreće i da ga puštaju.
A i na Fudzilli javljaju da bi uskoro trebao svugdje sletjeti.
Ahh, vec sam pomislio da je to screenshot tvog uredaja. Kad ono Singapur.
To sto je update pusten u Singapuru ne znaci nista, isto tako je pusten u Indiji prije nekoliko dana.
Znači da update polako kreće i da ga puštaju.
A i na Fudzilli javljaju da bi uskoro trebao svugdje sletjeti.
Kad ce za HTC__032?
Ako kome dođe update na cid_032 neka javi..
Ocekujem ga danas tokom dana![]()
Vjerojatno po motu u nadi je spas!![]()
Izgleda da je Europa na redu, kažu na xda danas ili u ponedjeljak, opet je pitanje za koji CID.
Nadajmo se večeras!tako bi kasnili samo misec dana
![]()
Što se tiče led lampice na One S, pošto vidim da se puno o tom priča, istina puno je slabija nego na htc Desire, ako mobitel gledate s 1 metra pod kutem nekim, onda lampicu stvarno nećete vidjeti, lampica se dobro vidi ako samo gledate baš odozgora direktno, sa strana kad maknete glavu već se skoro ne vidi, osim ako nije mrak.
Meni to ne smeta, ali pošto se puno priča o tom, vjerovatno je tako i na One x. Napsrem Desire, po mom doživljaju omjer je nekih 70:30 % na stranu htc desire. One ima ledicu koja je vidljiva nekih 30 - 40% lampice na desire-u![]()
Ja otkad imam bijelo kućište na One X-u LEDica od naprijed svijetli ko reflektor, vidljiva je iz svih kutova, vjerojatno zbog boje plastike.
Da li je itko imao problem kod slusanja muzike, zna mi trzati, kao npr da je kabel od slusalica u prekidu. Neki put bude par pjesama sve ok, a cesto zan trznuti i po par puta po pjesmi. Probao sam par playera i uvijek isto
Ja!. Al nije uvijek. Kako kad
Ugl. zna li netko koliko dođe promjena kompletnog kucista?neka okvirna cijena,jer koliko vidim dosta komponenti je vezano za samo kuciste,pa ne znam isplati li mi se mijenjati boju ili cu odmah uzeti one x+...moja pretpostavka je nekih 600-700kn da je..
Uzmes na ebayu kučište i promijeniš sam. Cijena je kojih 40 dolara.
Kolega bpodnar je promijenio kučište pa zna detaljnije.
Bookmarks