Da li je svaki hox
koji je kupljen u Vipu zaključan na VIP,ima mikro sim karticu pa ne mogu stavit drugog operatera da isprobam,ima li veze to veze sa brojem softvera moj je 2.17.401.2,negdi sam pročita da ako ima taj broj softvera nije brendiran?
Molio bih pomoć. Ne znam gdje pogledati trajanje poziva (dolaznih i odlaznih). HTC one X.
Stisni slušalicu, zatim prijeđi skroz na desno na call history, zatim odaberi poziv pritisni na njega i izaberi meni view detailed call history...
1 "stisni slušalicu" -jesam
2. ovo dalje što si opisao neznam kako doći do toga. Kada stisnem slušalicu, pojavi mi se na ekranu slijedeće: dole lijevo je oznaka "telefon", dole desno je oznaka "kontakti". Iznad toga je brojčana tipkovnica koju mogu skloniti ili ostaviti. A iznad toga mi je popis svih poziva dolaznih i odlaznih. Desno od svakog poziva mi je vrijeme kad je poziv ostvaren, te još sasvim desno ikona s kojom dolazim u pojedinosti kontakta.
Napominjem da imam originalni softver na mobitelu. Nisam stavljao nikakav launcher. I hrvatski jezik na mobitelu.
Kad stisneš slušalicu imaš više opcija. Meni je na eng pa cu tako i pisati, prvo imas phone, pa people, pa groups i na kraju call history. Ikona je slušalica sa satom u gornjem desnom kutu. (Kao eksponent npr.)
Gledas skroz dolje na samom dnu,ispod tipkovnice nalaze se te 4/ikonice
Nekome dosao update?
Uspio sam pod ikonom "kontakti" otići na izbornik, stisnuti "Uredi oznake" i onda sam dobio te 4 ikone tj "grupe" i "popis poziva". Kod "popisa poziva" (ikona sa tel. slušalicom i satom gore desno) dobijam sve pozive koje sam zvao ili su mene zvali, ali još uvijek neznam gdje da dobijem trajanje poziva. Naime, od svakog poziva desno imam ikonu "slušalica sa satom", ali kad stisnem na nju, dobije pojedinosti kontakta, a nigdje ne vidim trajanje poziva.
Sad samo pritisni jedan poziv i dobit ćeš nekoliko menija, odabiri detaljna povijest i to je to
Pa nisam slijep!
Pod popis poziva imam slijedeće: sasvim lijevo - slika kontakta, u sredini gore - ime kontakta, u sredini dolje - M: broj telefona, desno - gore datum, dolje vrijeme poziva. Sasvim desno- ikona slušalice sa satom. I tako svi pozivi prema dolje.
Kad stisnem na neki kontakt, ne dobijam meni, nego se uspostavlja novi poziv.
Pritisni i drži dok se ne pojavi !![]()
[QUOTE=Jason B;1036625]Pa nisam slijep!
Pod popis poziva imam slijedeće: sasvim lijevo - slika kontakta, u sredini gore - ime kontakta, u sredini dolje - M: broj telefona, desno - gore datum, dolje vrijeme poziva. Sasvim desno- ikona slušalice sa satom. I tako svi pozivi prema dolje.
Ajmo ponovo-uđi u kontakte-popis poziva(dolje desno)-kad otvoriš popis poziva kraj svakog poziva imaš vrime kad je nasta taj poziv i pored imaš slušalicu sa satom stisnu tu slušalicu i unutra ti piše trajanje poziva.
Kako ne? Vidiš, dva poziva, jedan 22 minute drugi 16
[QUOTE=mate750;1036628] Problem je samo djelomično riješen. Otkrio sam slijedeće: svi pozivi koji su od memoriranog kontakta mi ne izbacuju trajanje poziva. Kad stisnem ikonu slušalice sa satom, sasvim gore mi piše ime kontakta, ispod toga "Details", a ispod dobijem Actions, Information, Options. Samo kod poziva, koji su od nememoriranih brojeva, uspio sam dobiti trajanje poziva izraženo u minutama i sekundama. Provjerio sam na preko stotinu poziva unatrag nekoliko mjeseci.
Ovo sam dobio samo za pozive čije brojeve nemam u kontaktima, ali ne i za one koje sam stavio u memoriju imenom i prezimenom.
[QUOTE=yager;1036639] Pomoglo je ovo: Kad sam stisnuo call history na ikonu slušalice sa satom, pod "details" sam pritisnuo "meni", izabrao "edit tabs" i onda mi se pojavila opcija "gallery", "update" i "thread". Povukao sam "thread" na donji dio ekrana i sada pod "thread" imam trajanje poziva u minutama i sekundama.
Hvala svima na pomoći!
Ništa od jellybeana,čak se i ekipa na xda ohladila,malo se o tome govori na forumu.
Bookmarks