Za garanciju nebitna stvar koji je firmware na telefonu, brendirani ili nebrendirani. Rootanjem se službeno gubi garancija i unlockom bootloadera te stavljanjem custom Rom-ova ali čak i takvi telefoni u agramu prolaze pod garanciju.
Za garanciju nebitna stvar koji je firmware na telefonu, brendirani ili nebrendirani. Rootanjem se službeno gubi garancija i unlockom bootloadera te stavljanjem custom Rom-ova ali čak i takvi telefoni u agramu prolaze pod garanciju.
Ja za navigaciju koristim Navigon I vrlo brzo uhvati GPS signal, nisam primjetio da je spor.
Ima li novosti,kad će taj famozni upgrade na jellybean,kraj desetog mjeseca , a još ništa od tog obećanja htc-a?
Nadam se da je HTC odradio dobar posao s JB nadogradnjom, jer koliko se "Samsung kolege" muće, to je stvarno strašno.
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
Jel mi moze netko reci zasto mi na pocetnom zaslonu pise TRENUTNA LOKACIJA ,a ne ime grada....u pocetku je pisalo.
Samo dozvoli google lokacije u postavkama lokacija i proradit ce
Sent from my HTC One X using Tapatalk
Koji je po vama najbolji custom rom i isplati li se uopće instalirati bilo koji (brzina, baterija, mogućnosti...)? Sa HTC Desire sam non stop eksperimentirao al s HOX mi se nekako neda![]()
Danas krenuo update na jellybean u Aziji,kad će kod nas ima li kakva informacija?
Bas htio komentirati ovo za Aziju. I ja se pitam kad ce
http://pan.baidu.com/share/link?shar...&uk=1074198993
Mislio sam da ce za vikend...
Nemam pojma,niko ne spominje europu ,valjda će skoro i tu...
Postovi obrisani kako je bilo i za očekivati.
@bpodnar,
Ako imaš neke informacije za podijeliti, ili napiši konkretan datum, po mogućnosti sa linkom na relevantni izvor, ili bolje nemoj pisati ništa. Ovaj forum nije chat da ćemo samo nabijati postove.
Da li svi htc one x dobivaju nadogradnju na jellybean sada ili to zavisi od pojedinih operatera u pojedinoj državi,tj da li ćemo dobiti nadogradnju sada kad htc izbaci istu za hrvatsku mi koji imamo hox zaključan na VIP, ili ćemo dodatno čekati do sljedeće godine ?
Svi će dobiti, no ako je uređaj brandiran postoji mogućnost da čekaš dulje jer ga i operater mora prilagoditi.
Pozdrav,
od petka sam i ja ponosni vlasnik HOXa. Kupljen u Tele2, sive boje. Iskreno, S3 mi je bio prva ljubav, ali je razlika u cijeni bila 700kn, jednostavno nisam htjeo davati 2600kn za mobitel. Pročitao sam sad cijelu temu pa da kažem svoje "doživljaje":
Žena je u shopu prerezala onu naljepnicu, tako da nije bio otvaran prije, ali sam jednostavno nekako obavio kupnju bez da sam ga tamo upalio. Nema nikakvih krckanja, preljevanja uz lijevi rub ima samo ako se stvarno krvnički pritisne, onako, stvarno muški i stvarno minimalni preljev. Po meni, potpuno besmisleno za reklamirati. Uostalom garancija je 2 godine (koliko traje i ugovor), ako se pogorša onda ću reklamirati, ali ne vidim smisla. Ono što sam zamijetio dan poslije jest jedan mrtvi pixel. Upalio sam mob u skoro pa mrklom mraku, pa se vidi zelena točkica na crnom ekranu. Po danjem svjetlu i u zatvorenom prostoru pod normalnom rasvjetom se ne kuži, jedino kad je ful tamna slika na ekranu i kad je slabije okolno svjetlo, a i onda se treba napnuti jer je ipak samo jedan pixel. Kome god sam dao da ga vidi, nitko ga nije uspio skužiti. Čak ga ni ja nisam uspio naći pred ženskom u Tele2. Uglavnom, ženska kaže nema beda, ako želim reklamirati ide na servis i mijenja se ekran. Pošto sam iz Zadra to znači slanje u zg, koje se vrši petkom i ako ne dođe na red u tjedan dana onda mram čekati onaj idući petak, dakle mogućnost da bude 15 dana na popravku. Radi jednog pixela neću, ali ako se pojavi još koji u ove dvi godine, ići će odma.
Što se softwera tiće, isti sekund sam napravio official nadogradnju na 4.0.4. i sense 4.1. i mogu reći da sam prezadovoljan i da sve leti bez imalo problema. Prije ovog sam imao HD2 na kojem sam izmjenio hrpu romova dok nisam našao jedan koji mi je ful pasao, što može reći da sam izbirljiv u tom pogledu, ali na ovaj mi je ful ok, nemam nikakvu potrebu mjenjati ga. Pogledat ću malo druge romove pa možda promjenim. Sve preporke za rom dobrodošle.
Kad sam ga prvi put upalio, baterija je bila na pola snage, istrošio sam je do kraja prije punjenja. Vrijeme punjenja mi je ok, čini mi se da je manje nego što je trebalo za HD2 ili za Samsung 5800(mislim da je model) koji imam kao službeni. Prema pričama očekivao sam da će baterija manje trajati. Skinuo sam ga u pon. ujutro u 7:30 sa punjača, do danas sigurno 100 poruka, malo na fejs, nešto manje od sata razgovora, 3g isključen, wifi jučer cijelo popodne uključen i cijelo vrijeme na marketu skidao aplikacije i probavao igrice, danas na samo 10ak minuta i evo danas je utorak 21:19 sad je taman krepao. Meni je to ok.
Sve u svemu, jako sam zadovoljan, meni je mob čisto ok...
Dan ipo bez punjenja???? Meni je uspjeh ko izdrži 14 sati...
Kako sam se vratio na sluzbeni ICS da mogu povuci update kad dodje, primjetio sam koliko je zapravo baterija jako jako losa u odnosu na ARHD 9.7.2 Mikes rom. Punio sam ga vec u popodnevnim satima, dok s onim sam izdrzao i po 30h. Uglavnom uzas. Mozda dok mi se baterija malo privikne opet sad na ovaj originalni rom, ali potrosnja je vidljiva.
To sam ionako napravio samo da updejtam hboot normalnim putem i stavim JB te opet imam nandroid backup sluzbenog roma za svaki slucaj.
Evo danas je zadnji dan kada su iz HTC-a obecali da ce pustiti nadogradnju i jos nista. Malo neozbiljno od njih ako nedodje i danas. A imam nebrendiran rom sa cidom HTC__032. Dakle mogao sam i preko xda foruma vec odavno napraviti nadogradnju hboota i otici na JB, ali nisam htio. Moj cid to podrzava hvala bogu. Vidjet cemo sto ce biti u toku dana.
Skoro pa i 2 dana, ipak je 21:30 bilo kad je ispustio dušu. A u pon sam doslovno 4 sata u komadu skidao svašta i igrao se. Pretpostavljam da toliko duže traje kad nema 3G. Ista stvar mi je bila sa HD2, tamo je trajala skoro 3 dana baterija, sa 3G bi bilo čudo ako ne bi krepao prije nego idem na spavanje...
Meni je pretežito uključen 3g. Nekako mi se gubi čar smartphona kad nije spojen na net stalno...
Brate mili pa da sve iskljucim i sinkronizaciju podataka i internet trajalo bi mi i vise. Upogoni ti taj smartphon kako spada pa ces malo sutra imati toliko bateriju. Ja sam rekao da je meni s romom trajala dan i pol skoro s time da sve imam ukljuceno!!
Upogonit ću ja njega, bez brige. Za sad ovako par dana, malo je gužva u uredu pa ga ne stignem ni pogledati kako spada.
Bookmarks