NoLED je jedan od tih appova. I ako to notifikacija svijetli preko noci ujutro imas sto za vidjeti.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
True that, na amoledu će se najmanje osjetiti na bateriji po pitanju potrošnje ekrana. Kakogod, mob će cijelo vrijeme biti budan pa makar na minimalnoj frekvenciji što bez sumnje troši bateriju.
@Zrmi: ako ti treba neki oblik notifikacije s reminderom pogledaj si Notifier Pro app. Meni je on prvi izbor jer upali ekran kada stigne notifikacija, ima reminder i broj ponavljanja, ima opcionalni popup i može se za svaki app konfigurirati kako da se ponaša. Imho, bolje od NoLED-a masu puta i ekran nije cijelo vrijeme upaljen već se pali samo uz uključenu reminder opciju.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
pozzz..
kad mi je telefon zaključan, da bi se javio moran povući prsten, ok, al kako namjestiti i i da li uopće može ta opcija da jednostavno prekinem poziv bez pomicanja prstena..
Pozz ekipa, tek sam sad uhvatio vremena za unlock i root i pošto je jedini način unlocka preko htcdev-a zanima me jel formatira kompletni phone storage ili ga ne dira?
Neznam kako je kod HOX-a, ali kad sam ja na Sensation-u otkljucavao bootloader preko htcdev-a, sve se je izbrisalo.
Ne izbrisu ti se slike jedino. Sve ostalo da, poruke, i ne znam sto sve ne![]()
HTC Desire --> iPhone 4s --> HTC OneX --> SGSNII --> iPhone 5 --> SGSS4 --> HTC One --> iPhone 5s/Note3-->Nexus5--> M8
Pa sto hox nema ko s3 led notifikaciju...
Je li se ista popravilo stanje sa ugrađenim browserom u ovim novim verzijama sensea i ostalim patchevima? Je li koliko stabilniji u radu? Kakvo je stanje sa multitaskingom?
Trenutno se mislim između njega i s3 iako me hox više privlači ponajviše zbog ekrana koji je milina za oči...
Koji je po vama bolji i isplativiji (s3-3900kn, hox-3400kn)?
Decki hvala svima na savjetima, malo sam imao posla pa nisam stigao, ali evo kupio sam danas novi One X uredjaj ali bijeli. Stari sam prodao. Imam samo jedno pitanje. Birao sam jedno 4 uredjaja koji imaju najmanje razljevanja boja i nasao sam ga, ali sad sam dosao doma i primjetio drugi eventualni problem. Nisam to primjetio na crnom. Naime kad svijetle one kapacitivne tipke dolje, svijetlost mi prodire na rub ekrana dolje. Jeli to normalno ili da ga idem odmah mjenjat?
Oprosti kolega 'zrmi' ali čini mi se da se cijela ova tema vrti samo oko tebe i tvog križnog puta sa HTC-om
:
:
:
ONE X & Sensation & Desire by HTC
@Zrmi,
Realno gledajući, istina je da često znaš biti prilično sitničav oko stvari koje su mnogima puno manje bitne, i onda oko toga voditi strašno duge ratove sa dobavljačima.
Evo na mom Atrixu se isto u mrklom mraku primjeti da probija malo na skroz lijevoj soft-tipki. Tako je oduvijek bilo i time se uopće ne zamaram. Atrix je inače poznat po iznimno solidnoj izradi, pa ako se pojavljuje na njemu, vjerojatno to spada pod normalno.
Shvaćam da osjećaš da si dao hrpu novaca i za to imaš pravo tražiti savršenstvo, ali nemojmo baš tražiti dlaku u jajetu. Nije valjda da ti je telefon jedina briga u životu? Na kraju ćeš možda i imati divan savršeni telefon, i što onda? Za neko vrijeme ćeš ga prodati i kupiti drugi.
@all,
Molim bez prepucavanja i agresivnih rasprava. Nije ni vrijeme ni mjesto.
2ravilov
Isao sam u vip centar i isprobao 4 komada sada i uzeo najbolji. Svi imaju malo titranje ekrana na dodir, i uzeo sam onaj na kojemu je to neprimjetno. Ali imao sam pravo za osvjetljenje. Ovaj je bio s tom greskom dok svima ostalima svijetlost ne izbija. Dakle, bio sam u pravu i nisam picajzlirao jer ga je lik sklonio na stranu. Eto moje isprike sto sam picajzla za telefon koji sam platio jako skupo i koji je s tom malo greskom!
@zrmi potpuno te razumijem. ja sam ga isto mjenjao. iako je bilo pri jakom stisku razljevanju nisam htio da imam taj defekt. tako da. znaci prodao si stari i uzeo opet OneX? Mislim da si trebao nadoplatiti par 100 kn, i uzeti S3.
Ma stavio sam svoj crni u prodaju jer je bio zakljucan na Tmobile mrezu i nisam ga nikako mogao otkljucati, cak ni sa sluzbenim kodom koji sam dobio. Probao i preko raznih stranica i uvijek dobijao isti kod za svoj imei. Tada sam ga stavio u prodaju, nasao kupca i prodao. No u medjuvremenu mi je i Agramservis pomogao te poslao pravi kod i uspio sam ga otkljucati no vec je telefon bio prodan. Dvoumio sam se za S3 i imao sam ga cijeli dan, no neznam to je kao da biram izmedju Mercedesa i Bmw-a. Meni je Bmw bolji i koliko god neki tvrdili da je Mercedes Mercedes, ja sam ipak za ovo drugo. Telefon mi nekako nema to nesto sto bi me odvuklo dalje od HTC-a. Tako da sam uzeo novi otkljucani i to bijeli jer sam htio takav.
Ahaaaaaa, to je druga stvar. Pa to je sto si rekao u vezi S3 i Onex, mislim da su to gotovo isti mobiteli ispod haube, a ovi detalji i launcheri to je stvar ukusa. Naravno ne gledam display i to. ja osobno i ne vidim nekakvu razliku, oba ekrana su mi fenomenalna. no dobro necemo spamat vise![]()
Danas sam uzeo crni one x u tmobilea ali izgleda da ima već klasičnu grešku sa pucketanjem na lijevoj strani ekrana gdje se spaja sa kućištem. Kad se lagano pritisne pa pusti, ekran pucne i podigne se. Nakon što se par puta tako napravi stane pucketati. Kao da ekran dobro nije pročvršćen za kučište. Još ga nisam palio jer se punio do sada, pa me zanima koja je procedura sa žalbama?
Odmah se vrati u tmobile i trazi drugi uređaj da ti zamjene.NIkakve garancije niti da ti salju. Zelis drugi i neka ti otvore da isprobas koliko god imaju. Ja sam u vipu isprobao 3 i uzeo najbolji da bi dosao kuci i otkrio da svijetlost na donjim tipkama prodire kroz rubni dio ekrana. Vratio se nazad i lik mi je otvorio 5 komada i isprobali te odabrao najbolji jer je ovaj stvarno imao tu gresku.
Jedna mala digresija. Zalosno je da kad kupujes jedan takav skupi uredjaj poput One X-a moras birati najmanje bugovit. To kod samsunga nemas. Koji god da uzemes sto se takvih bolesti tice je savrsen. I onda kazu da je Samsung plastican zbog poklopca koji je gibljiv.
Zamijenjn za drgi, sad je sve odlicno. Btw na ekranu za pozive, sve tipke su mi na ćirilici? Kako ovo promjenit?
Bookmarks