Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 14 od 33 PrvaPrva ... 4 10 11 12 13 14 15 16 17 18 24 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 326 do 350 od 825
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    iP 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    4.544
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.544, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma samo nek ti je zakljucan bootloader, nema veze sto pise re locked, ja kada sam mjenjao ONEx bas u Osijeku, nitko tu naravno nije ni pogledao, a Agram nece praviti nikakve probleme sigurno! I da, riješi to čim prije, ak ve nisi!

BTW. nitko ne govori ništa o Sense 4.1 izgleda da ću ponovno uzet 1X nakon S3 pa Nexusa , jel ima kakvih poboljšanja, baterija?
    Zadnji uredio Kruno_21 : 15-08-2012 u 00:24

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    Samsung S25
    Operater
    091
    Godina
    43
    Bodovi
    15.177
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.177, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 99,7%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Kruno_21 Pregledaj post
    Ma samo nek ti je zakljucan bootloader, nema veze sto pise re locked, ja kada sam mjenjao ONEx bas u Osijeku, nitko tu naravno nije ni pogledao, a Agram nece praviti nikakve probleme sigurno! I da, riješi to čim prije, ak ve nisi!

BTW. nitko ne govori ništa o Sense 4.1 izgleda da ću ponovno uzet 1X nakon S3 pa Nexusa , jel ima kakvih poboljšanja, baterija?
    Poslan je i već je kod njih, ali nije bio zaprimljen u servis. Kako su mi rekli ide novi kompletan ekran, nažalost ne novi telefon jer nije star par dana. No ja sam naveo u opisu da želim novi i da ako i dobijem novi da se provjeri razljevanje boja i sve ostalo. Poslan je o mom trošku jer, dok ja dočekam Tmobile, načekat ću se. No, iovako ću jer je danas praznik, tako da do sljedećeg tjedna nemam sigurno telefon

Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    iP 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    4.544
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cek si ti njega nosio u tmobile ili sam bas slao? Naravno da neces dobiti novi ak si sam slao. Zato si i trebap nositi u tmobile da oni to vide i tamo napisi korisnik zeli novi mobitel. I onda Agram izdaje potvrdu Tmobileu da ti mogu novi izdat
    HTC Desire --> iPhone 4s --> HTC OneX --> SGSNII --> iPhone 5 --> SGSS4 --> HTC One --> iPhone 5s/Note3-->Nexus5--> M8

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    Samsung S25
    Operater
    091
    Godina
    43
    Bodovi
    15.177
    Nivo
    29
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Kruno_21 Pregledaj post
    Cek si ti njega nosio u tmobile ili sam bas slao? Naravno da neces dobiti novi ak si sam slao. Zato si i trebap nositi u tmobile da oni to vide i tamo napisi korisnik zeli novi mobitel. I onda Agram izdaje potvrdu Tmobileu da ti mogu novi izdat
    Nema sanse vec sam ja to prosao s njima. Nikakav zapisnik oni meni neizdaju za trazenje novog mobitela osim u slucaju da se problem javio u par dana a ni onda vise nije moguce osim da se tamo deres. Oni sve salju u agram i ovi procjenjuju na osnovu toga koliko je star mobitel. A moj nije nov. Usput i zvao sam ih i znam sto su mi rekli. Novi telefon dobijam samo ako isti star par dana. I ako vise da se to nemoze popravit onda novi, no sve kontaktiraju htc. Ja sam i napisao da zelim novi, a razlikaj e samo sto bi u tmobilu cekao jos x dana da skupe za slanje.

Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    iP 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    4.544
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa nikakav zapisnik naravno da ne dobivas, al ti kada donosis mobitel oni na svom kompu pisu potvrdu o primitku uredjaj na servis. Tamo upisuju IMEI kontakt broj telefona kvar i datum primitka na servis, pod napomenom pisu korisnik zeli novi mobitel. I taj papir salju zajedno sa mobitelom. Ja sam izgleda sreckovic, jer sam nakon 18 dana nosio mobitel na servis, doduse u Vip, i trazio sam iskljucivo novi mobitel, malo su kao izmisljali da to ne ide tako da ima rok. Al sam rekao ok al samo vi napisite to, naravno da je osoba koja tamo radi tako i napisala. Kada sam predao mobitel, poslao sam mail Agramu da sam predao mobitel i jel ima sanse da dobijem novi, dobio sam mail kroz par sati, ako je mobitel ne ostecen i ako sam poslao kutiju i sve sto sam dobio s njim mogu ocekivati novi, ako je kvar kvrckanje ekrana i razljevanje boja, za 4 dana me zvao Vip dobio novi mobite, novi racun sa garancijom koja vrijedi od datuma kada sam dobio novi mob. Ne razumijem to slanje mobitela kad se skupi. Znam da Vip i Tele2 salju mobitel isti dan.
    HTC Desire --> iPhone 4s --> HTC OneX --> SGSNII --> iPhone 5 --> SGSS4 --> HTC One --> iPhone 5s/Note3-->Nexus5--> M8

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    Samsung S25
    Operater
    091
    Godina
    43
    Bodovi
    15.177
    Nivo
    29
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kruno svaka ti čast ali imam iskustva malo više od tebe. Nekažem ništa loše povodom tvog savjeta ali uvijek sam dobio novi uređaj zbog prašine na Sensationu i promjenio sam ih 6. Agrammservis zna svoj posao i ja sam isto tako napisao u svom dopisu što želim. Nesumnjam da posao neće biti odrađen kako spada jer im šaljem nanovo. Ja sam bio u kontaktu i sa HTC Europe pa sve dok se telefon ne pregleda ja nemogu dobiti novi jer moj je ipak oko mjesec dana star. Ako se telefon vrati da nisam zadovoljan idemo nanovo. Nije ni njima u cilju da se zezaju s telefonom non stop. Ako će zamjenit display neka rade što hoće samo da ga dobijem odrađenog konkretno.

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    Samsung S25
    Operater
    091
    Godina
    43
    Bodovi
    15.177
    Nivo
    29
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Danas mi stize telefon i sve je rijeseno. Zamjenjen novi ekran s dodirikom,baterija i priložena zaštita ekrana. Znaci sve ide ocito u kompletu sa baterijom plus dobio zastitu za ekran. Ostaje mi samo da vidim kad dodje ali nesumnjam u Agram. Sve pohvale servisu i opcenito njima na usluzi.

Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    iP 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    4.544
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ajde super, jel stigao? Nadam se da nece biti problema vise!

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    Samsung S25
    Operater
    091
    Godina
    43
    Bodovi
    15.177
    Nivo
    29
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma ko novi. Sve 5

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2009
    Mobitel
    Samsung s8
    Operater
    T mobile
    Bodovi
    6.813
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.813, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 17,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Problem s flashanjem kernela

Pozdrav, poukušao sam instalirati kernel franco r16, kako bi vidio da li baterija na njemu drži nešto bolje nego inače...
    Očito sam negdje putem pogriješio jer sada mobitel mi se stalo pali i gasi. Dakle krene s bootom, pojavi se lock screen i onda se ponovo reboota. I tako stalno u krug.

Probao sam preko uputa s ove stranice http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1736974
    ali ne uspijeva mi.

Molim vas za pomoć!!!
    I u međuvremenu mi se baterija ispraznila i ne mogu je puniti :-(
    Zadnji uredio Loki85 : 21-08-2012 u 23:41

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    Samsung S25
    Operater
    091
    Godina
    43
    Bodovi
    15.177
    Nivo
    29
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako imas nandroid backup vrati se s njim u stanje prije fleshanja kernela. Imas li?

Kad fleshas kernel konkretno taj Franco, imas dvije stvari koje moras napravit. Prvo u fastbootu fleshas boot img. za taj kernel s time da kad fleshas boot img. odmah mu daj komandu i za brisanje casha.
    1.fastboot flash boot.img (preimenuj franco_r16_arhd_9.0.0 u samo boot.img)
    2.fastboot erase cache ( brisanje cache memorije, moguce da te zbog ovog zeza)

3. Odi odmah nakon toga u recovery i fleshaj francov kernel modul kao sto inace instaliras iz recoverija, ali obrisi dalvick and cache opet.

Nakon ovoga ti mora raditi. Ako seopet resetira probaj nanovo instalirati u fastbootu boot.img za taj rom koji imas i digni rom opet. Postupak je isti kao i tocke 1 i 2.

Da ti ustedim probu s kernelima stock je najbolji a ako igras igrice, onda ti je najbolji faux kernel. Kombinacija izvrsne baterije i performansi, iako je stock i vise nego zadovoljavajuci.

Pa ako ti je baterija prazna, ugasi telefon i neka se puni dok nebude gotovo

Recimo jedan je lik pokusao otkljucati bootloader ali nije napunio dovoljno bateriju, pa je imao problema kako podici sistem, ali ovdje je rijesenje i zato:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1658084
    Zadnji uredio Zrmi : 22-08-2012 u 08:18

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered100 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2012
    Bodovi
    185
    Nivo
    2
    Bodovi: 185, Nivo: 2
    Bodovi: 185, Nivo: 2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kad mi se baterija totalno isprazni, punjenje traje i više od 2,5 sati.Kakva su vaša iskustva po ovom pitanju..

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    Samsung S25
    Operater
    091
    Godina
    43
    Bodovi
    15.177
    Nivo
    29
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa traje dosta dugo i meni, narocito ako imas produzni usb kabl pa da mogu cackat iz kreveta dok punim telefon

Ali mislim da nemas brige jer i meni ponekad traje duze

Datum registracije
    Apr 2009
    Mobitel
    Samsung s8
    Operater
    T mobile
    Bodovi
    6.813
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Zrmi Pregledaj post
    Ako imas nandroid backup vrati se s njim u stanje prije fleshanja kernela. Imas li?

Kad fleshas kernel konkretno taj Franco, imas dvije stvari koje moras napravit. Prvo u fastbootu fleshas boot img. za taj kernel s time da kad fleshas boot img. odmah mu daj komandu i za brisanje casha.
    1.fastboot flash boot.img (preimenuj franco_r16_arhd_9.0.0 u samo boot.img)
    2.fastboot erase cache ( brisanje cache memorije, moguce da te zbog ovog zeza)

3. Odi odmah nakon toga u recovery i fleshaj francov kernel modul kao sto inace instaliras iz recoverija, ali obrisi dalvick and cache opet.

Nakon ovoga ti mora raditi. Ako seopet resetira probaj nanovo instalirati u fastbootu boot.img za taj rom koji imas i digni rom opet. Postupak je isti kao i tocke 1 i 2.

Da ti ustedim probu s kernelima stock je najbolji a ako igras igrice, onda ti je najbolji faux kernel. Kombinacija izvrsne baterije i performansi, iako je stock i vise nego zadovoljavajuci.

Pa ako ti je baterija prazna, ugasi telefon i neka se puni dok nebude gotovo

Recimo jedan je lik pokusao otkljucati bootloader ali nije napunio dovoljno bateriju, pa je imao problema kako podici sistem, ali ovdje je rijesenje i zato:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1658084
    Imam i pokušao sam, al ne, opet isto...

fleshao sam preko neke aplikacije, ubaciš kernel i onda on sve automatski radi. Al nisam module skinuo, glupo znam...

Onda sam pokušao sa brisanjem cacha, flashanjem stock kernela... ništa...

Najveći problem sada je što nemam updateani CMW i mob se ne puni u recoverryu a ne mogu ni mountati usb tako da nemam pristup memoriji i ne mogu ništa prebaciti na memoriju telefona (mislim da je to jedna od nedostataka ove izvedbe kad ne možeš otvarati stražnju stranu i nemaš preistup bateriji i kartici)

pokušat ću još jednom danas sve... a reci mi... kako bih mogao napraviti taj boot.img za trenutni rom? Imam stcok rom s najnovijim updateom, ne znam točno koji je broj, ovo što je izašlo pred par dana s sensom 4.1.?

Neće ga puni. Odnosi puni se do jedne točke i onda stane (ostavio sam preko noći da se puni, i ujutro sam zatekao mob bez da gori crvena lampica, kad sam ga polušao upalit nije išlao odmah, bat je bila ful prazna...

A ništa čeka me najverojatnije cijeli dan rada na mobu, a ako ne uspijem onda na servis, samo ne znam koliko bi naplatili?

Inače, bi li upalilio da nekako instaliram drugi custom rom? pa kasnije vratim na staro? isto preko fastbota nekako?

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nandroid backup u teoriji možeš flešati preko fastboota ako se radi o .img fajlovima (npr. fastboot flash system system.img). Ovaj zadnji CWM 6.x ima malo drukčiji pristup izradi nandroida pa ne znam kako to šljaka. Ako su ti fajlovi od nandroida veliki (system i data) i u img formatu onda bi trebao moći napraviti ovo. Svakako provjeri s nekim jer ovo je teorija koja je svojedobno radila na HTC Desireu.

Drugo, jesi probao mountati karticu iz CWM-a: mounts and storage - mount USB storage?

ps: naredbe za fastboot idu u formatu:
    "fastboot [akcija] [lokacija] [file]"
    Mala ispravka, kolega Zrmi je gore krivo napisao za flešanje boot.img-a, trebalo bi ići "fastboot flash boot boot.img"
    Zadnji uredio xlr : 22-08-2012 u 13:22
    Keep calm and fastboot oem unlock.

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Noviji recovery-ji umjesto kreiranja raw dumpova (.img) sad rade arhive fajlova (.tar). Nažalost ili nasreću, ali tako je.

17. 'Hvala' kaže:

xlr

Datum registracije
    Apr 2009
    Mobitel
    Samsung s8
    Operater
    T mobile
    Bodovi
    6.813
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
    Nandroid backup u teoriji možeš flešati preko fastboota ako se radi o .img fajlovima (npr. fastboot flash system system.img). Ovaj zadnji CWM 6.x ima malo drukčiji pristup izradi nandroida pa ne znam kako to šljaka. Ako su ti fajlovi od nandroida veliki (system i data) i u img formatu onda bi trebao moći napraviti ovo. Svakako provjeri s nekim jer ovo je teorija koja je svojedobno radila na HTC Desireu.

Drugo, jesi probao mountati karticu iz CWM-a: mounts and storage - mount USB storage?

ps: naredbe za fastboot idu u formatu:
    "fastboot [akcija] [lokacija] [file]"
    Mala ispravka, kolega Zrmi je gore krivo napisao za flešanje boot.img-a, trebalo bi ići "fastboot flash boot boot.img"
    Imao sam i Htc Desire i nekako su mi ove stvari puno lakše išle...

Da, probao sam ali nije htjelo, kao da mi fali neki fajl.
    Inače sam mislio staviti CMW 5.8.XXX jer kao on već može puniti preko recoverya mob. Meni je na mobu onaj recovery iz one x kita što se može skinuti s službene stranice

= Citat = Izvorno postao ravilov Pregledaj post
    Noviji recovery-ji umjesto kreiranja raw dumpova (.img) sad rade arhive fajlova (.tar). Nažalost ili nasreću, ali tako je.
    Nisam sve razumio ali to znači da mi ne bi ništa upalilo s novim jer su mi fajlovi od starog?

Evo došao sam doma, mob je bio spojen preko usb na komp, koji je radio cijelo vrijeme i "punio" se kao što je prikazano u uputama s one stranice. Ali na mobu nije svijetila crvrena lampica (ni zelena) i kad sam ga htio upalit nije nikako htio. Sad mi se puni preko punjača i pričekat ću jedno uru vremena da se dovoljno napuni da pokušam ponovo s svime..

mod_se Postignuća:
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Loki85 Pregledaj post
    Nisam sve razumio ali to znači da mi ne bi ništa upalilo s novim jer su mi fajlovi od starog?
    Nope, krivo si razumio. Noviji recoveryji znaju bez problema raditi i sa starijim backupima (bar sa većinom njih).
    Ovo se odnosilo samo na xlr-ovu ideju da možeš flashati .img direktno.

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tnx za info, Loki zanemari ono moje o flešanju jer vidim sad da i meni na Samsungu radi .tar arhive. Isključujem se iz rasprave, nisam radio s One X pa da ne bude svega... Sretno!
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Datum registracije
    Apr 2009
    Mobitel
    Samsung s8
    Operater
    T mobile
    Bodovi
    6.813
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo, punio se uru vremena i sam se upalio... I onda opet u loop.
    Uglavnom ,spojio sam ga na komp updatao recovery na CWM 5.8.4.0. i sad se puni i mounta bez problema. Prvi korak je riješen. A što sad?

dal da idem ovako: preko fasboot komandi flashat sliku kernel r16 i onda izbrisat cache te preko recovery instalirat module?

A ako to ne upali da idem novi rom instalirati? Bi li to riješilo problem?

p.s. sad mi ulazi ravno u recovery... i preko fastboota piše samo waiting for device
    Zadnji uredio Loki85 : 22-08-2012 u 17:20

Datum registracije
    Apr 2009
    Mobitel
    Samsung s8
    Operater
    T mobile
    Bodovi
    6.813
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uspio sam!!!! stavio sam custom recovers, i fastboota boot. img i proradilo je
    sad sam na LeeDrOiD_One_Xtreme_V6.4.0

ali mislim da bih se volio vratiti na stari "dobri" stock. hoće biti dovoljno da samo vratim nandroid backup? Ili ću opet morati fastbootat image? samo kako da znam koji je to fajl točno, je li to onaj boot image što mi bude u backupu?

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    Samsung S25
    Operater
    091
    Godina
    43
    Bodovi
    15.177
    Nivo
    29
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako imas stock recovery vrati se i trebalo bi ti sve raditi no ako se bas hoces uvjeriti evo ti stock boot i stock recovery za bazu 2.17. Znaci ova zadnja gdje se updejato i bootloader na 1.12

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1546970

Datum registracije
    Apr 2009
    Mobitel
    Samsung s8
    Operater
    T mobile
    Bodovi
    6.813
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tnx! Uspio sam preko backupa i tako što sam fastboot flasha boot.img iz backupa

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    Samsung S25
    Operater
    091
    Godina
    43
    Bodovi
    15.177
    Nivo
    29
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Znate kakvu aplikaciju koja bi mi pokazivala propustenu poruku ili poziv na displayu kad se ugasi. Znaci da svijetli na crnom ekranu samo ikona poruke ili poziva? S time da mi ne gore doljnje tipke pri tome.

mod_se Postignuća:
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To bi požderalo bateriju u roku keks. Bilo kakav prikaz na ekranu, bio on ugašen ili ne, znači da mobitel nije u "deep sleep" stanju, što znači nekoliko puta kraće trajanje baterije.

+ Odgovori na temu
Stranica 14 od 33 PrvaPrva ... 4 10 11 12 13 14 15 16 17 18 24 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Odgovora: 494
    Posljednji post: 13-04-2014, 14:54
  2. Odgovora: 60
    Posljednji post: 20-04-2013, 18:05
  3. Odgovora: 409
    Posljednji post: 28-03-2013, 09:30
  4. [HTC HD2] rasprava, komentari, pitanja...
    By yager in forum Windows Mobile
    Odgovora: 1157
    Posljednji post: 16-02-2013, 12:50
  5. Komentari, rasprava... na temu 'Slike forumaša'
    By whiteboy in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 721
    Posljednji post: 30-07-2007, 10:39

Tags for this Thread

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove