Mislim da mobitel nesmije biti rootan, zato ti OTA ne da update-ati !
A mogu li to nekako srediti?
Mislim da mobitel nesmije biti rootan, zato ti OTA ne da update-ati !
|\/|0T0r0La
riješeno, samo sam vratio stock recovery i bez problema se upadatalo![]()
Za sada nemam nikakvih zamjerki na mob. Gresaka navedenih do sada u postovima nema.
Sada nabaviti screen protector i odluciti dal rootati ili ne(zbog garancije).
dali se vama slabo cuje zvucnik? na mom kad pricam s nekim jedva ga cujem neznam zasto tako tiho,al tako je i pojaco sam sa strane do kraja i opet ista stvar![]()
Nemam problema s zvučenikom, super se čuje i puno je bolji i odnosu na htc desire.
@yager, slobodno rootaj, ako radiš s aplikacijama poput titanium backupa moraš imati root a uvijek može i maknuti root.
p.s. jednom mi je desire otišao na popravak i bio je rootan, i svejedno su mi ga popravili![]()
uzeo danas bijelu varijantu, malo za probu..koja vam je zadnja verzija softwarea? meni stoji 1.29.4011.11 (i ne nudi nikakav daljnji update, sa zadnjim, sivim kojega sam imao,čim sam upalio nadogradnja je čekala..doduše, to je bilo prije mjesec-dva..), a što se tiče tiče telefona SH25RW..
HTC službeno objavio da od danas kreće nadogradnja na 4.0.4 za One X (internacionalnu verziju), stoga probajte tokom dana par puta provjerit ažuriranja...
http://www.androidcentral.com/htc-an...medium=twitter
Upravo skidam........143 MB
ICS 4.0.4
Sense 4.1
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Da vec znamo za nju na xda forumu
Imam problem oko kucišta pa me zanima mogu li mi to u servisu rijesit. Naime u donjem dijelu na samom rubu na pritisak vidim kako staklo radi i cuje se onako kao kvrc, ali vise kao da se nesto odljepljuje i zaljepljuje nanovo na onu ljepljivu traku. Jel oni to mogu rijesit?
Jedino sto sam rootao telefon i otkljucao bootloader. MOgu ja vratit sve na staro jedino sto ce mi u bootloaderu pisat relocked umjesto locked. Neznam kakve su mi sanse onda. Ovo nije problem do sowtvera pa neznam ni sam....vidjeo sam kako mjenjaju taj digitalizer i to je uzas. Jednom kad se to sve odljepi, a ima ljepljenoga gotovo sve to nije vrijedno rastavljanja. Znaci iskljucivo zamjena za novi, nebih dao da mi rastavljaju i ljepe, jer je ocito popustila ta ljepljiva traka na tom dijelu. Sto vi mislite?
Nije mi to toliko alarmantno jer nemam ni problem sa razljevanjem boja ali....??
ma odmah otrči u servis i neka ti to riješe/zamijene aparat,nemaš što čekat..![]()
to za bootloader bi prvo morao riješiti da budeš 100% miran i siguran pa kad odneseš mob na servis da te baš briga (btw..što kaže ekipa sa xda za taj locked/relocked problem odn. rješavanje istog?)...što se tiče popravka/zamjene, mislim da će to jedino na servisu odlučiti (ovisi i kad si ga kupio), mi samo možemo nagađati..![]()
Šta nema HTC onu dvojnu garanciju [da hardver (uglavnom) nema veze sa softverom], i to međunarodnu?
Potvrđeno zaista neznam. No ima jedan slucaj na xda forumu gdje su liku na mail napisali od strane htc obavijest da mora platiti troskove popravka jer mu je na uređaj stavljan neodgovarajuci softver. A to su skuzili po bootloaderu. Sad nesjecam se gdje sam to vidjeo ali jedan slucaj je prijavljen. Opet neznam mozda je bilo vezano za softwer.
A znaš možda što mu je bio kvar? Nije uopće svejedno...
Neupitno je da mogu saznati je li otključavan, naravno da mogu. Pitanje je samo je li to u konkretnom slučaju bitno.
Vjerujem da se stvar određuje od slučaja do slučaja.
Upravo to što ravilov kaže, čitao sam na drugim našim forumima da prilikom službenog otključavanja bootloadera (htcdev) ostaje garancija samo na hardver. Nazovi ih, što te košta![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
http://forum.xda-developers.com/show...2603&page=2008
Tu su malo ljudi napisali nesto o tome ali ispada da gubis garanciju na sowtver samo ne na hardver. Necu zvati Agram zbog toga nego cu im samo poslati telefon. Ma u donjem dijelu na samom uglu gornje staklo radi. Znaci neradi u onom kucistu nego u samom staklu. Kao da se pocelo odljepljivati. Zaista sitno ali osjetim i cujem.
Bookmarks