Ekipa, evo me. Vidim da ste se sci zarazili s ovim ROMom. Drago mi je da vam se svidja. Kad isprobate ovaj ROM, tek onda uocite koliko je Sense 3.6 tezak za dvojezgrase, pa u ovom slucaju i za nas EVO. S Viperovim Senseom kao da telefon lakse dise, kao da ima vise zraka. Da, nije jos do kraja sredjen, ali vjerujem da ce ekipa to srediti, decki su vrhunsko marljivi. Ja sam na official MIUI ROMu jer mi tu radi sve, pa i 3D kamera. Jednostavno ovaj Sense mi nikako ne lezi, mislim na ovaj stari jer je tezak. No, mislim da cu sa Viperovim ROMom zavoljet taj Sense jer je prefluidan. I da, najdrazi mi je cisti Android, nesto kao CM. Buduci da nas EVO sluzbeno ne dobiva update na CM, tu se na XDAu ukljucio radilica od covjeka po imenu agrabren sa svojim CM10 Jelly Bean ROMom. Covjek planira popraviti kameru i doradjivati ROM, nesto slicno kao i Viper. No, ovaj Butter Project na JB je nesto fenomenalno koliko je fluidno, trenutno. Zato i bacite pogled na taj thread - lijepo hrvatski receno. Zivjeli