hmmmm....

tesko pitanje, tj. pitanja....

moze procesor (vjerojatno!) i na 80 C., ali koliko dugo....? sec-dvije....

sto se baterije tice, mislim da je gotovo neunistiva.....
npr., iz straha zbog vijeka baterije, (zagrijavanje, razna maltretiranja, tipa, puni kad je na 40% - iskljuci na 70%... itd.), i tako nebrojeno puta, kupio sam za staru nokiu,
kinesku no-nejm rezervnu bateriju....
mob. je riknuo, a baterije su obje bile kao nove....

moram napomenuti, da sam jednom ostavio ukljucenu navigacijum, ljeti u zatvorenom autu.
tem. unutar auta bila je vjerojatno i 70 C., a baterija ...!!!???

potpuno se ispraznila, tako da kod spojenog punjaca i nakon 5 min. punjenja, nije pokazivala znakove zivota...
tek nakon 10-ak min, ponovo je "ozivjela"...

sto se tice baterije, tu zbilja nema razloga za brigu, jer ce definitivno nadzivjeti mob., cak i u suludim uvjetima koristenja.... (citaj, punjenje preko usb-a na kompu, po 20 puta dnevno itd...itd...!)

za procesor, bas i ne znam, pogotovo ako je klokan....ali imajuci u vidu, da je to najkvalitetniji dio mob-a, ni tu ne bi trebalo biti problema.-...

u svakom slucaju, ako se mob grije, nesto nije u redu, bilo baterija, bilo procesor...

ja koristim vec duze vrijeme ics coolexe, procesor-baterija, mob., i u ekstremno toplim uvjetima, hladan kao spricer....

kod nekih rom-ova i kernela, mobitel bi se suludo grijao..., a to je najbolji pokazatelj "uigranosti" rom-kernel-hardver....