Evo, testirao sam i ja mwakious v9. Na prvi pogled sam mislio da će sve biti ok, ali onda me dosta toga počelo zezat. Vjerujem da nekima radi super, ali to je tak uvijek bilo, da nekima rom radi odlično dok drugima ne.
Problem su mi led obavijesti. Primjerice u večini slučajeva kada mi dođe sms, viber, mail i kada pročitam, led lampica treperi i dalje i ne mogu ju ugasit. Tek kada dobim neku novu poruku ili obavijest pa se onda makne.
Glavni problem, kojeg sam tek kasnije primijetio je taj da u dosta slučajeva se ne može od prve spojit na mobile network. Ono, spoji se i nakon 2sec odmah ugasi. Tek nakon doslovno 20 puta se uspije spojiti i ostati tako te tada je dalje ok (postavke su ok).
Za bateriju ne mogu dati konkretne informacije jer nisam rom koristio dugo, ali na prvi pogled isto nisam pretjerano zadovoljan. Nakon prvo dana konstantnog korištenja, napunio sam ga, te ostavio preko noći. Tu je ok jer je skinulo svega 2% u sleepu. Ali nakon toga i stvarno minimalnim korištenjem mobitela (15min razgovora, 10 sms, viber poruke, umjereno surfanje, 2-3 okinute fotografije), baterija mi se znatno počela prazniti tako da neće izdržat 24h. Znam da je to za neke puno i sad će se čuditi, ali s takvim i još žešćim korištenjem mi je baterija na GB znala trajati do 48h.
Kao pozitivnu stranu izdvojio bih kameru, tj. slikanje 2D fotografija. Čini mi se da su puno bolje.
Ovako, mob bi radi fluidno i nema nikakvih FC i sl. Neke aplikacije mi primjerice nisu radile od prve i jedno par njih sam morao obrisati i ponovno instalirati i tada je sve ok bilo.
Na XDA nisam do sad vidio problem u v9 s spajanjem na mobilnu mrežu, možda je nešto do moje mreže, pa ću pričekati i isprobavati još koji dan.
@yager
Si još na romu od coolexe? Dojam? Bugovi? Možda nedostaci neki?

Odgovori uz citat
Bookmarks