evo sam jucer instalirao novi rom od anryl-a, ICS 4.0.3 b18 SENSE 3.6 i novi baseband.... prva iskustva su prilicno pozitivna...rom je izuzetno stabilan, za bateriju jos nista konkretno ne mogu reci...cini se da ce biti ok...
(navigon se pokazao kao najveci zderac baterije, zato oprezno ako ga koristite bez punjaca...., sygic aura je mnogostruko skromniji........!)
primjetio sam da broj pozadinskih aplikacija nikako nije prelazio broj 15-16...!!!???
prije toga sam instalirao rom od mwakious-a3Drom 5.0.1 based on stock ICS 4.0.3 sense 3.6, sve 5, osim sta baterija nestaje kao ljetni snijeg na suncu...., doslovce se topi....
samo da nadodam, da je baterija odlicna...!
ovo je do sada najstabilniji rom koji sam isprobao!!!!, ni jeedno rusenje uz nemoguca maltretiranja....!!!!
ako izuzmem applanet aplikaciju koja se zna iznenada zatvoriti, sve drugo radi kao raketa....jedini "bug" koji sam primjeto je razlika mjerenja postotka napunjenosti baterije izmedju batery calibration-a i indikatora u gornjem kutu lcd-a. razlika zna iznositi i po 5-6%, a pri kraju, kad je baterija na rezervi izmedju 2-3%.
nisam siguran ima li to veze s kalibracijom baterije, jer prije nisam koristio batery calibration....?
kad niko nista ne pise/testira....
najnoviji rom KingCobra3D-ICS 1.4 | 3.27.401.2 | 4.0.3 | SENSE 3.6/AOSP | AROMA, sa novim firwareom, testiram drugi dan, nemam zamjerki....vrlo stabilan (ni jedno rusenje..), baterija odlicna, cini mi se naveca razlika kod brzine surfanja preko 3g mreze....ovo je doista brzo....!!!!
![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks