kopirat cu svoj post sa mob.hr-a:
ove tele2 tarife mi se ne svidjaju…
prvo,preskupi MB u svim tarifama kada se predje paket,a malo je ukljuceno u pakete.
drugo u smart 30 na prepaidu dobijes vise nego a pretplati za 85 kn mjesecno. ova najmanja od 35kn nije ni vredna spomena.
nudi najmanje,a korisnik ne dobiva s njom nista,osim ugovorne obveze. knockout uz bon od 50 kn je i dalje bolji za tu slobodu. das od tog bona 25kn za srednji paket prometa(250MB),ukljuceno je 200 sms poruka,a za 10 kn razlike (koliko se naplati radijska frekvencija kod pretplate) imas 30 uspostava poziva. minute su ti iste cijene…a obje su namjenjene korisnicima koji trose malo. ako trosis vise od 50-ak kn mjesecno, opet je tu revolucija na bonove bolji izbor(uz paket prometa) i vec navedeni smart30.
revolucija je ok,mada mislim da su i mogli staviti jos MB,ako vec nemaju “flat” uz smanjenje brzine kao konkurenti. u svakom slucaju, originalnu revoluciju su trebali ovako pretstaviti i svi bi bili zadovoljni. mozda ne bi digli toliku prasinu(ni privukli toliko korisnika),ali bi bar ostali cistog obraza
kako sam vec naveo meni je puno draza opcija prepaid i nikakvo ugovorno vezivanje, pogotovo sada kad vise nema popusta na uredjaje

Odgovori uz citat
Bookmarks