= Citat = Izvorno postao Magenta Guy Pregledaj post
Tako je, ispričavam se. Kao što piše u Uvjetima opcije Flat, ograničenje je uvedeno 1. srpnja.

Javio mi se Đuro Lubura i zatražit će kažnjavanje T-mobila zbog činjenice da 30 dana prije promjene uvjeta nije obavijestio pretplatnike.

= Citat = Izvorno postao srećom-bivši Pregledaj post
Nema smisla što ovo pišem i obečajem da se više neću obraćati na Vaše komentare.
Neki ljudi jednostavno misle da uvijek moraju biti u pravu.
Npr. izmedju ostalog vrdim da su korisnicima usluge Revolucija zbog određenih razloga trajno gašeni borojevi. Gašenje nekih od tih brojeva je i rezultat samovolje TELE2.
Vaši napisani komentari su dijelom kontradiktorni i puni nesuvislosti. Ne da mi se sve nabrajati. Evo samo jedan primjer...

Prvo, broj se može povratiti! Samo se treba žaliti Hakomu.
…….
Nakon toga je Tele2 objavio da će oni samovoljno isključivati korisnike, na što Hakom (!?) nije imao primjedbi.

...pametnom dosta. Mislim da netreba ništa više reč.
Hakomov je inspektor zaribao stvar, ali je žalba Hakomu procedura koja se mora poštovati. U detaljnom obrazloženju lako se može poništiti odluka Tele2 o trajnom uzimanju kartice jer je ona protuustavna. U Hakomu ima dovoljno pametnih ljudi koji će stati na stranu korisnika. U najgoremu slučaju Upravni sud rješava slučaj jer SMS-kartica nije vlasništvo operatora i točno se zna kako ona prestaje vrijediti. Da nije tako, pri prijenosu broja morali bismo ostaviti staru karticu zastupniku dosadašnjeg operatora.