= Citat = Izvorno postao DŠ... Pregledaj post
T-mobile također je prevario korisnike!

Neistina! Tomato je ponovno ponudio Na tuđi račun odmah nakon uvođenja Revolucije, mnogo prije nego je T-mobile objavio "neograničenu tarifu".
Kontroliraj malo taj jezik. O kakvoj neistini ti pričaš?
Ako ne znaš što reč nemoj lupat bez veze.

Ja uopće ne govorim o strukturi i vremenu objave T-mobile tarifa.
Uostalom niti jedna tarifa T-moobile sad ne može se uspoređivati s REKLAMIRANOM TELE2 tarifom Revolucija kad je izašla.
Dok su ljudi te ovčje firme uvjeravali ljude da je riječ o bezgraničnoj tarifi... ona je ipak imala limit od 5000min. Je li to previše ili premalo ovisi o ukusu i o tome nema smisla diskutirat. Ja osobno sam se prije prelaska malo informirao i saznao za to ograničenje. Međutim meni je bilo dovoljno.

Tragedija i zbilja strašna stvar je da su oni naknadno taj broj minuta smanjili na 2000 a o tome nisu obavijestili korisnike. Po prelasku tog broja minuta ljudi tvrde da su gubili brojeve. Štoviše dok neki su provjeravali stanje svojih računa ovce su im govorile da nemaju brige jer je to bezgranična tarifa a nedugo zatim su im ukinuli broj. Pročitaj još jednom. Shvačaš sad? Daj pročitaj još jednom da budeš siguran. To ti je vrlo bitna stvar. Neki, kao i ja te brojeve imamo godinama i vrlo su nam važni. Zato ih i prenosimo. Gubitak tog broja mogao bi mi značiti i određen financijski gubitak. Mogu li ovi koji su izgubili brojeve sudski tražiti povrat? Ne nemogu.

Još jednom T-com nema ni izbliza takvu beskonačnu tarifu. Međutim na upit su mi rekli prema kojim mrežama su pozivi ograničeni a s kojima mogu razgovarati Flat. Recimo da mi to više manje odgovara, pa eto... to je to.