Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 390

Threaded View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    LG kf 510, Nokia N8
    Operater
    tele2, BONBON
    Bodovi
    7.660
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    po meni,najveci problem je zapravo u regulatoru trzista,odnosno HAKOMU,kojega svi mi placamo,a oni ne rade posao. Ima vec 3-4 mjeseca kako je revolucija dosla na trziste i nakon koje je VIP obnovio tarifu na tudji racun,s jednim jedinim ciljem,a to je da naskodi konkurenciji.
    Vec dugo mi na forumu o tome raspravljamo i promjene koje je uveo tele2 nas sigurno nisu iznenadile.
    Rijesenje je da se za tarife koje "caste" svoje korisnike ukine naplata interkonekcije,ili bar uvede ista samo na spajanje poziva...
    Hakom na upite i upozorenja na nelogicnosti vipove tarife, odgovara kako je ta tarifa ok,jer uvijeti koristenja su jasno navedeni. Nazalost,korisnici ispastaju,a telcima se narusava ugled. Za njih mi je lako,ali mi je zao mog novcanika....zato i jesam ljut na rad hakoma a posebno vipa,koji ce proci nekaznjeno, pa skoro i nas spasitelj i niko ga vise ne proziva.
    Sad bi telci mogli uvesti tarifu Na VIPOV racun,ali kasno je...i za njih i za nas. Pogotovo nakon ove pljuske koju su ovim proglasom sami sebi lupili,optuzujuci korisnike za zlouporabu iako su korisnici samo uzeli ono sto im se dalo. Da su odmah reagirali pa izdvojili tomato iz tih flat minuta jos nekako....ali oni su cekali,cekali i na kraju isli na izmjene svoje tarife,na stetu svih korisnika,umjesto da su se direktno izjasnili i prsom uperili na pravog krivca,VIP i njega optuzili za zlouporabu i ciljano rusenje konkurentnosti. Tako bi bar prikazali da im korisnici nisu "lopovi",kao sto su nas sada optuzili da jesmo, i mnogi bi stali uz njih. Sada su samo sebi otezali stvar
    Zadnji uredio raky_b : 31-07-2012 u 08:40

2. 'Hvala' kaže:

Slične teme

1. Tele2 X8
    By strikan in forum Tele 2
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 04-02-2011, 21:48
  2. Revolucija mobinog gayminga stize i na symbian
    By Shamanix in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 19-04-2007, 09:49
  3. mms tele2 help
    By Igor_zgb in forum Tele 2
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 22-08-2006, 23:49
  4. Tele2 Pin?
    By Punio4 in forum Tele 2
    Odgovora: 58
    Posljednji post: 20-02-2006, 18:06
  5. Tele2.hr
    By ojpi in forum Tele 2