Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 390

Hybrid View

Banned Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2011
    Bodovi
    1.737
    Nivo
    9
    Bodovi: 1.737, Nivo: 9
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prvo, T-mobile je navukao korisnike da prijeđu na njihovu neograničenu tarifu, a onda prvoga dana promijenio uvjete i ograničio pozivanje Tomata. I više se nisi mogao vratiti na Vip jer su oni 30. 6. ukinuli svoju Savršenu. Dakle, nije Tele2 jedini mutio s pravilima.

Drugo, u Hakomu su na sto muka zbog Tele2 jer se ljudi masovno žale. Inspektori su se potpuno pogubili jer je jedna struja preporučila da Tele2 ne navodi striktna ograničenja, a druga da ih se mora taksativno navesti. To je prava sprdačina jer ne smijemo zvati Tomato. Istodobno ne znamo tko je na Tomatu jer je to nemoguće saznati. Isto je tako apsurdno ograničavati pozivanje prema Tomatu koji ima više tarifa i nisu svi korisnici na tarifi Na tuđi račun. Ispada da Tele2 uvodi neograničenu tarifu, a onda, sigurno ne bez Hakomovih savjeta, traži od korisnika da se igraju detektiva.

Treće, Revolucija je od prvoga dana bila teški promašaj i sada se Tele2 koprca u vlastitomu sosu.

Zaključak: Tele2 i Hakom napravili su kardinalne pogrješke u ovoj tarifi koja je besmislena i štetna. Sasvim je bila dovoljna tarifa Smart30 jer 90 posto korisnika ne potroši više od 300 minuta na mjesec ili 1 GB prometa.

Pravi forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Jan 2012
    Operater
    Tele2 / T-Mobile
    Bodovi
    4.575
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.575, Nivo: 16
    Bodovi: 4.575, Nivo: 16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao DŠ... Pregledaj post
    Zaključak: Tele2 i Hakom napravili su kardinalne pogrješke u ovoj tarifi koja je besmislena i štetna. Sasvim je bila dovoljna tarifa Smart30 jer 90 posto korisnika ne potroši više od 300 minuta na mjesec ili 1 GB prometa.
    Smart30 je definitivno najbolja prepaid tarifa koja je ikad postojala na našem tržištu, ali ona je PROMOTIVNA tj. ograničenog trajanja koje Tele2 doduše svakih 90dana iznova produljuje, ali nitko ne zna dokad. I Simpa "prejaka opcija" je odlična, ali opet PROMOTIVNA - do 30.09. Besmisleno je usporedjivati PROMOTIVNE prepaid tarife sa postpaid tarifama bez roka trajanja (Tele2 Revolucija, VIP Savršena).

Jedna stvar mi u cijeloj priči nije jasna: HAKOM vrlo dobro zna da je taj isti VIPNET krajem prošle godine pokušao namagarčiti vlastite korisnike i ukinuti Tomato tarifu "na tuđi račun" te pokrasti bonus iznose na računima. To im je palo napamet jer je tarifa "na tuđi račun" postala suvišna i beskorisna. Zašto je onda HAKOM uopće dopustio ponovno uskrsnuće već jednom ugašene tarife i to upravo u trenutku kada je Tele2 lansirao prvu flat tarifu, a njegov primjer sljedile i druge mreže, na korist svih nas?! Da se HAKOM umješao na vrijeme, te zabranio ponovnu uspostavu tarife "na tuđi račun" niti bi Tele2 mjenjao uvjete pravednosti, niti bi mi uopće gubili vrijeme na ove beskrajne rasprave. HAKOM je Vipnetu trebao lijepo reći "gospodo draga, uvjeti na tržištu su promjenjeni, pojavljuju se flat tarife na korist svih korisnika i dok postoje flat tarife nema nikakvih prepaid častilica jer su one nelojalna konkurencija"

U cijeloj priči zaboravljate kronologiju događaja. Prvo se dogodila "Revolucija", a onda VIPnetov udarac Tomato tarifom, te tek na kraju VIPova "savršena".
    Zadnji uredio mmausa : 30-07-2012 u 01:36

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mmausa Pregledaj post
    Besmisleno je usporedjivati PROMOTIVNE prepaid tarife sa postpaid tarifama bez roka trajanja (Tele2 Revolucija, VIP Savršena).
    Prepaid/Postapid usporedba - u konačnici istim kunama plaćaš, nije bitan način - prije nego potrošiš ili poslije! Bitno je što za svoj novac dobivaš...a način plaćanja je nebitan - trajni nalog, općom uplatnicom, sa zakašnjenjem, unaprijed uplatiti par stotina na konto...Kako kome više odgovara!

Druga stvar, usporedba PROMOTIVNIH s tarifama BEZ ROKA TRAJANJA: Ni prepaid nije bio što je nakad bio. Prije je bilo da potpišeš ugovor pa si vezan mjesecima i godinama. Znaš na čemu si, ako želiš koristiš i nakon obaveznog trajanja...Sada unatoč tome što imaš ugovor, operater jednostrano mijenja stavke ugovora na štetu korisnika i nikome ništa! Znači tako mogu i povisiti cijenu sa 150 na 250kn - sukladno načelima pravednosti!? Jer pravedno je da oni žele zaraditi što više...!?

A promotivne tarife koje se produžuju svaka 3 mjeseca i tako godinama nekako se ipak mogu uspoređivati kada su tu već mjesecima i godinama! To što se zovu PROMOTIVNE nema baš smisao promocije kako je Klaić mislio...kao što ni NEOGRANIČENO nema smisao koji svi mi mislimo...pa i Klaić!
    Evo, Tele2 Revolucija je postpaid i to bez roka trajanja - pa su namagarčili korisnike! Ispada da je zapravo Revolucija bila promotivnog karaktera...! Promotivno neograničena! E to je prava promotivna akcija i tarifa - možda je netko samo pobrkao ceduljice tamo u tele2...zapravo je trebalo biti PROMOTIVNA a ne NEOGRANIČENA... a svakome se može desiti greška...

Forumaš
    Datum registracije
    Jul 2012
    Bodovi
    38
    Nivo
    1
    Bodovi: 38, Nivo: 1
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Revolucija - disolucija

Činjenica je da živimo gdje živimo i lova se ljudima krade na sve strane.
    ..eto tako je to. I mi smo u državi imali "revoluciju" koja je završila kako je završila i sad moramo živjeti s tim. Sorry zbog ovog...

Ma stvar je u tome da se pomalo navikavamo da nas netko krade i opčenito to je strašno.

Po meni najveći problem kod ovih ovaca je u tome što su si uzeli za pravo ljudima uzimati i brisati brojeve. Ako prebacuješ broj s neke druge mreže to vrlo vjerojatno radiš zato jer ti je taj broj potreban i ne želiš ga izgubiti. Takodjer mijenjaju uvjete poslovanja i pravila kako im se digne. Ne obavještavaju ljude o promjeni i u slučaju kršenja tih novih pravila brišu broj (inače, je nemam vremena svako malo posjećivati njihove veb stranice da vidim koja su pravila promijenjena ili koje usluge skresane). Osobno sam mogao imati ozbiljnijih gubitaka da su mi to učinili ,zbog te njihove promjene pravila. U slučaju tih gubitaka bi li ih mogao tužiti za izgubljenu dobit? Nebi. Čao đaci, prošo voz....

Banned Postignuća:

Datum registracije
    Apr 2011
    Bodovi
    1.737
    Nivo
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mmausa Pregledaj post
    Smart30 je definitivno najbolja prepaid tarifa koja je ikad postojala na našem tržištu, ali ona je PROMOTIVNA tj. ograničenog trajanja koje Tele2 doduše svakih 90dana iznova produljuje, ali nitko ne zna dokad. I Simpa "prejaka opcija" je odlična, ali opet PROMOTIVNA - do 30.09. Besmisleno je usporedjivati PROMOTIVNE prepaid tarife sa postpaid tarifama bez roka trajanja (Tele2 Revolucija, VIP Savršena).

Jedna stvar mi u cijeloj priči nije jasna: HAKOM vrlo dobro zna da je taj isti VIPNET krajem prošle godine pokušao namagarčiti vlastite korisnike i ukinuti Tomato tarifu "na tuđi račun" te pokrasti bonus iznose na računima. To im je palo napamet jer je tarifa "na tuđi račun" postala suvišna i beskorisna. Zašto je onda HAKOM uopće dopustio ponovno uskrsnuće već jednom ugašene tarife i to upravo u trenutku kada je Tele2 lansirao prvu flat tarifu, a njegov primjer sljedile i druge mreže, na korist svih nas?! Da se HAKOM umješao na vrijeme, te zabranio ponovnu uspostavu tarife "na tuđi račun" niti bi Tele2 mjenjao uvjete pravednosti, niti bi mi uopće gubili vrijeme na ove beskrajne rasprave. HAKOM je Vipnetu trebao lijepo reći "gospodo draga, uvjeti na tržištu su promjenjeni, pojavljuju se flat tarife na korist svih korisnika i dok postoje flat tarife nema nikakvih prepaid častilica jer su one nelojalna konkurencija"

U cijeloj priči zaboravljate kronologiju događaja. Prvo se dogodila "Revolucija", a onda VIPnetov udarac Tomato tarifom, te tek na kraju VIPova "savršena".
    Hakom ne može zabraniti operatoru da iz mrtvih vrati tarifu na tržište. No i da je zabranio, ostale su stare tarife koje se mogu puniti do nesvijesti.

Forumaš Postignuća:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2010
    Bodovi
    1.629
    Nivo
    9
    Bodovi: 1.629, Nivo: 9
    Bodovi: 1.629, Nivo: 9
    Ukupna aktivnost: 7,0%
    Ukupna aktivnost: 7,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prvo, T-mobile je navukao korisnike da prijeđu na njihovu neograničenu tarifu, a onda prvoga dana promijenio uvjete i ograničio pozivanje Tomata. I više se nisi mogao vratiti na Vip jer su oni 30. 6. ukinuli svoju Savršenu. Dakle, nije Tele2 jedini mutio s pravilima.
    T-Mobile nije mutio s pravilima niti je navlačio korisnike mijenjajući uvjete. Ograničenje besplatnih minuta prema Tomatu vrijedi samo za Prejaku opciju kod Simpe, i to je tako bilo prvog dana kad je predstavjena ta opcija.

Banned Postignuća:

Datum registracije
    Apr 2011
    Bodovi
    1.737
    Nivo
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Mephisto Pregledaj post
    Ograničenje vrijedi i za Extra total+ s opcijom Flat. Uvjeti korištenje opcije Flat:

"3. T-Mobile Pretplatnik koji aktivira opciju Flat stječe pravo na besplatne SMS poruke prema svim mrežama te 5000 minuta prema drugim mobilnim mrežama (od 01.07.2012. godine 1000 minuta prema 092 brojevima i 4000 minuta prema drugim mobilnim mrežama) na području Republike Hrvatske uz plaćanje iznosa mjesečne naknade određenog Cjenikom Hrvatskog Telekoma d.d. za usluge u pokretnoj elektroničkoj komunikacijskoj mreži (T-Mobile usluge) (udaljnjem tekstu:T-Mobile cjenik)."

To ograničenje također nije bilo od početka, nego je uvedeno naknadno.

T-mobile također je prevario korisnike!

= Citat = Izvorno postao srećom-bivši Pregledaj post
    Pozdrav. Nije da branim T-Com ali u ovom slućaju ih se ne može uspoređivati s TELE2.
    To ograničenje možda nije postojalo dok VIP nije u Tomatu reaktivirao onu tarifu na tuđi račun, ali nakon tog ga stavljaju.
    Bitna, ključna stvar je da ti oni za taj limit kažu. Kad sam razgovarao o prelasku na T-Com teta za pultom mi je jasno rekla da su ti pozivi ograničeni.
    Znači odmah znaš na čemu si. Ako ti odgovara prihvatiš, ako ne onda ne. Dok ovce svjesno lažu u oči.
    U tome je stvar.

Neistina! Tomato je ponovno ponudio Na tuđi račun odmah nakon uvođenja Revolucije, mnogo prije nego je T-mobile objavio "neograničenu tarifu".

Forumaš
    Datum registracije
    Jul 2012
    Bodovi
    38
    Nivo
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Komentar

T-mobile također je prevario korisnike!

Neistina! Tomato je ponovno ponudio Na tuđi račun odmah nakon uvođenja Revolucije, mnogo prije nego je T-mobile objavio "neograničenu tarifu".
    Kontroliraj malo taj jezik. O kakvoj neistini ti pričaš?
    Ako ne znaš što reč nemoj lupat bez veze.

Ja uopće ne govorim o strukturi i vremenu objave T-mobile tarifa.
    Uostalom niti jedna tarifa T-moobile sad ne može se uspoređivati s REKLAMIRANOM TELE2 tarifom Revolucija kad je izašla.
    Dok su ljudi te ovčje firme uvjeravali ljude da je riječ o bezgraničnoj tarifi... ona je ipak imala limit od 5000min. Je li to previše ili premalo ovisi o ukusu i o tome nema smisla diskutirat. Ja osobno sam se prije prelaska malo informirao i saznao za to ograničenje. Međutim meni je bilo dovoljno.

Tragedija i zbilja strašna stvar je da su oni naknadno taj broj minuta smanjili na 2000 a o tome nisu obavijestili korisnike. Po prelasku tog broja minuta ljudi tvrde da su gubili brojeve. Štoviše dok neki su provjeravali stanje svojih računa ovce su im govorile da nemaju brige jer je to bezgranična tarifa a nedugo zatim su im ukinuli broj. Pročitaj još jednom. Shvačaš sad? Daj pročitaj još jednom da budeš siguran. To ti je vrlo bitna stvar. Neki, kao i ja te brojeve imamo godinama i vrlo su nam važni. Zato ih i prenosimo. Gubitak tog broja mogao bi mi značiti i određen financijski gubitak. Mogu li ovi koji su izgubili brojeve sudski tražiti povrat? Ne nemogu.

Još jednom T-com nema ni izbliza takvu beskonačnu tarifu. Međutim na upit su mi rekli prema kojim mrežama su pozivi ograničeni a s kojima mogu razgovarati Flat. Recimo da mi to više manje odgovara, pa eto... to je to.

Banned Postignuća:

Datum registracije
    Apr 2011
    Bodovi
    1.737
    Nivo
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kontroliraj malo taj jezik. O kakvoj neistini ti pričaš?
    Ako ne znaš što reč nemoj lupat bez veze.

Ja uopće ne govorim o strukturi i vremenu objave T-mobile tarifa.
    Uostalom niti jedna tarifa T-moobile sad ne može se uspoređivati s REKLAMIRANOM TELE2 tarifom Revolucija kad je izašla.
    Dok su ljudi te ovčje firme uvjeravali ljude da je riječ o bezgraničnoj tarifi... ona je ipak imala limit od 5000min. Je li to previše ili premalo ovisi o ukusu i o tome nema smisla diskutirat. Ja osobno sam se prije prelaska malo informirao i saznao za to ograničenje. Međutim meni je bilo dovoljno.
    T-mobile uveo je neograničeno telefoniranje i ljude uvjeravao, a to je objavljeno na više hrvatskih foruma, da je telefoniranje neograničeno. Korisnici su spomenuli da je u pravilima navedeno ograničenje u vidu 5000 minuta. T-mobile odgovorio je da tada stiže obavijest o potrošenih 5000 minuta i da se može normalno nastaviti telefonirati. Onda je 1. srpnja iznenada promijenio uvjete i onemogućio korisnicima da se vrate u Vip, a ja sam mnoge iz Vipa prebacio u T-mobile, jer je Vip 30. 6. ukinuo Savršenu!

Tragedija i zbilja strašna stvar je da su oni naknadno taj broj minuta smanjili na 2000 a o tome nisu obavijestili korisnike. Po prelasku tog broja minuta ljudi tvrde da su gubili brojeve. Štoviše dok neki su provjeravali stanje svojih računa ovce su im govorile da nemaju brige jer je to bezgranična tarifa a nedugo zatim su im ukinuli broj. Pročitaj još jednom. Shvačaš sad? Daj pročitaj još jednom da budeš siguran. To ti je vrlo bitna stvar. Neki, kao i ja te brojeve imamo godinama i vrlo su nam važni. Zato ih i prenosimo. Gubitak tog broja mogao bi mi značiti i određen financijski gubitak. Mogu li ovi koji su izgubili brojeve sudski tražiti povrat? Ne nemogu.
    Prvo, broj se može povratiti! Samo se treba žaliti Hakomu.

Drugo, ovdje treba navesti činjenice koje ljudima nisu poznate!

Tele2 uveo je Revoluciju i u uvjetima poslovanja napisao da je dopušteno 5000 minuta na mjesec.

Potom je uslijedio inspekcijski nadzor i Hakom je naredio (dakle, Hakom je također zamutio vodu) da Tele2 izmijeni načelo pravednosti i da ukine spominjanje minuta.

Nakon toga je Tele2 objavio da će oni samovoljno isključivati korisnike, na što Hakom (!?) nije imao primjedbi.

Kada su se ljudi žalili da Tele2 isključuje bez konca i kraja, Hakom je ponovno poslao inspektora koji je potpuno zamutio stvar i sada Tele2 ima nekoliko odredbi koje zbunjuju korisnike.

Kažu da je dopušteno samo 200 minuta zvanja brojeva 092, što znači da korisnik mora biti detektiv i provjeravati u kojoj je mreži druga strana.

Iako je hrvatsko telekomunikacijsko tržište postavljeno tako da je to nemoguće.

Još jednom T-com nema ni izbliza takvu beskonačnu tarifu. Međutim na upit su mi rekli prema kojim mrežama su pozivi ograničeni a s kojima mogu razgovarati Flat. Recimo da mi to više manje odgovara, pa eto... to je to.
    Ponavljam, T-mobile imao je iste uvjete kao i Tele2. Jasno, govorim o minutama telefoniranja.

Forumaš
    Datum registracije
    Jul 2012
    Bodovi
    38
    Nivo
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    T-mobile uveo je neograničeno telefoniranje i ljude uvjeravao, a to je objavljeno na više hrvatskih foruma, da je telefoniranje neograničeno. Korisnici su spomenuli da je u pravilima navedeno ograničenje u vidu 5000 minuta. T-mobile odgovorio je da tada stiže obavijest o potrošenih 5000 minuta i da se može normalno nastaviti telefonirati. Onda je 1. srpnja iznenada promijenio uvjete i onemogućio korisnicima da se vrate u Vip, a ja sam mnoge iz Vipa prebacio u T-mobile, jer je Vip 30. 6. ukinuo Savršenu!

Drugo, ovdje treba navesti činjenice koje ljudima nisu poznate!

Tele2 uveo je Revoluciju i u uvjetima poslovanja napisao da je dopušteno 5000 minuta na mjesec.

Potom je uslijedio inspekcijski nadzor i Hakom je naredio (dakle, Hakom je također zamutio vodu) da Tele2 izmijeni načelo pravednosti i da ukine spominjanje minuta.

Nakon toga je Tele2 objavio da će oni samovoljno isključivati korisnike, na što Hakom (!?) nije imao primjedbi.

Kada su se ljudi žalili da Tele2 isključuje bez konca i kraja, Hakom je ponovno poslao inspektora koji je potpuno zamutio stvar i sada Tele2 ima nekoliko odredbi koje zbunjuju korisnike.

Kažu da je dopušteno samo 200 minuta zvanja brojeva 092, što znači da korisnik mora biti detektiv i provjeravati u kojoj je mreži druga strana.

Iako je hrvatsko telekomunikacijsko tržište postavljeno tako da je to nemoguće.

Ponavljam, T-mobile imao je iste uvjete kao i Tele2. Jasno, govorim o minutama telefoniranja.
    Nema smisla što ovo pišem i obečajem da se više neću obraćati na Vaše komentare.
    Neki ljudi jednostavno misle da uvijek moraju biti u pravu.
    Npr. izmedju ostalog vrdim da su korisnicima usluge Revolucija zbog određenih razloga trajno gašeni borojevi. Gašenje nekih od tih brojeva je i rezultat samovolje TELE2.
    Vaši napisani komentari su dijelom kontradiktorni i puni nesuvislosti. Ne da mi se sve nabrajati. Evo samo jedan primjer...

…….

...pametnom dosta. Mislim da netreba ništa više reč.

Banned Postignuća:

Datum registracije
    Apr 2011
    Bodovi
    1.737
    Nivo
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Magenta Guy Pregledaj post
    Tako je, ispričavam se. Kao što piše u Uvjetima opcije Flat, ograničenje je uvedeno 1. srpnja.

Javio mi se Đuro Lubura i zatražit će kažnjavanje T-mobila zbog činjenice da 30 dana prije promjene uvjeta nije obavijestio pretplatnike.

Nema smisla što ovo pišem i obečajem da se više neću obraćati na Vaše komentare.
    Neki ljudi jednostavno misle da uvijek moraju biti u pravu.
    Npr. izmedju ostalog vrdim da su korisnicima usluge Revolucija zbog određenih razloga trajno gašeni borojevi. Gašenje nekih od tih brojeva je i rezultat samovolje TELE2.
    Vaši napisani komentari su dijelom kontradiktorni i puni nesuvislosti. Ne da mi se sve nabrajati. Evo samo jedan primjer...

…….

...pametnom dosta. Mislim da netreba ništa više reč.
    Hakomov je inspektor zaribao stvar, ali je žalba Hakomu procedura koja se mora poštovati. U detaljnom obrazloženju lako se može poništiti odluka Tele2 o trajnom uzimanju kartice jer je ona protuustavna. U Hakomu ima dovoljno pametnih ljudi koji će stati na stranu korisnika. U najgoremu slučaju Upravni sud rješava slučaj jer SMS-kartica nije vlasništvo operatora i točno se zna kako ona prestaje vrijediti. Da nije tako, pri prijenosu broja morali bismo ostaviti staru karticu zastupniku dosadašnjeg operatora.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Tele2 X8
    By strikan in forum Tele 2
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 04-02-2011, 21:48
  2. Revolucija mobinog gayminga stize i na symbian
    By Shamanix in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 19-04-2007, 09:49
  3. mms tele2 help
    By Igor_zgb in forum Tele 2
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 22-08-2006, 23:49
  4. Tele2 Pin?
    By Punio4 in forum Tele 2
    Odgovora: 58
    Posljednji post: 20-02-2006, 18:06
  5. Tele2.hr
    By ojpi in forum Tele 2