Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 390

Threaded View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Logika "ako sam ja lopov mora da su svi" ne drži vodu! Muda možemo koliko hoćemo zvati bubrezima ali ona to nikada neće postati - tako i 2000min možemo zvati FLAT-om, ali on to nije! Jeste dosta, meni je i 1000min nedostižno - ali nije FLAT! Takav marketing mi se gadi. Ok je da su u startu rekli količinu minuta prema mrežama i to je to!

Prosječan čovjek nije lopina, ne krade kad nitko ne gleda, ne preprodaje kartice sa tisućama po oglasnicima i ne voli da se itko bogati na njegov račun - pogotovo ne operateri koji to već godinama čine! 3kn/min. 50kn/1MB. Ulaganja u infrastrukturu su toliko mala da čak i vlada (koja je inertna) ih cima da počnu ulagat...

Operateri su mogli spriječiti te preprodaje kartica tako da se osoba mora registrirati, da na jednu osobu može samo jedan broj biti na toj tarifi, provjeravati dal zbilja ta osoba koristi taj broj, u kolikom periodu je zvan neki broj i koliko dugo traju razgovori - pa isključiti takve brojeve! Znači bolja regulacija i razlikovanje prosječnog čovjeka od lopine! Ja imam 500kn na svom tomato računu, koristim ga za zvati inozemstvo uglavnom (što je rijetko). Minute sam napunio sa t-mobile, bonbon-a, i tek na trećem mjestu tele2. Imaju i drugi dobrih tarifa (istina ne zovu ih neograničenima ali eto). Čak sam i minute koje mi preostanu na mom bonbon broju prebacio na tomato da ne propadnu. I sad sam ja neradnik i lopina kada nisam dopustio da mi propadne nešto što sam platio!?! Neradnik sam jer se ne razbacujem novcem kada zovem inozemstvo!? Napomena: to je ona ista infrastruktura kao i prije 5-10 godina kada je cijena minute bila 3-5kn. I bio je red da minuta pojeftini - kaj ne!?

"CDe" je OUT? "Kazete" su IN ili još bolje dilat "ploče"...

@aurellie - zbilja tunele s ovim uspoređuješ!? Šta tunele, ubit čovjeka - čak je i to lakši prekršaj od zvanja Irske jeftino...
    Zadnji uredio mlesic : 25-07-2012 u 13:42

Slične teme

1. Tele2 X8
    By strikan in forum Tele 2
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 04-02-2011, 21:48
  2. Revolucija mobinog gayminga stize i na symbian
    By Shamanix in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 19-04-2007, 09:49
  3. mms tele2 help
    By Igor_zgb in forum Tele 2
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 22-08-2006, 23:49
  4. Tele2 Pin?
    By Punio4 in forum Tele 2
    Odgovora: 58
    Posljednji post: 20-02-2006, 18:06
  5. Tele2.hr
    By ojpi in forum Tele 2