Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 390

Threaded View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao aurellie Pregledaj post
    Čestitam VIP-u i dosjetljivim korisnicima, zahvaljujući vama razvaljena je prva flat rate tarifa u HR. Dabogda se sad Tele2 povuko ća pa da opet imamo pozive po 3 kune pa da vidim kako bi onda punili tomato račune.

Balkan
    Kakve veze ima ako korisnici pune račun!?! Zašto netko ne bi koristio pogodnost koju su mu pružili operateri? Zašto ne bi jedan član obitelji ostalima napunio račun ako želi i s tisućama kuna - pa da su mirni onda praktički godinama!? Kao bolje da nismo balkanci pa da plaćamo 600kn po osobi za korištenje mobitela? Pa ako sam balkanac nisam glup! Evo danas sam zvao sa tomato na tuđi račun u Irsku, Paypal szk...skinulo mi nekih 13-ak kn s toga bonus računa... To je pošto sam balkanac pa koristim i tomato na tuđi račun, a da sam zvao s bonbona skinulo bi mi 25kn jer je minuta 6kn (tomato 3,05kn) i osim toga, to bi bilo 25kn iz mog siromašnog džepa!!! Ovako me nije koštalo ništa - jer taj novac na bonus računu ne gledam kao novac, nego kao besplatne minute!
    Već je bio red da korisnici profitiraju. Dosta smo mi plaćali masno operaterima a dobivali mrvice! Npr. uvođenje fiksnog telefona 1000 DEM, minuta od 3kn i sl.

Tako da Tele2 Revoluciju i tomato na tuđi račun kao i ostale tarife i mreže vidim sasvim dobrodošle - samo neka ratuju...i red je da ratuju za nas korisnike!

Tarifa nije razvaljena - tele2 ima svoju ponudu i valjda znaju zašto je daju i dali mogu to dati...na nama je da koristimo njih ili konkurenciju. Šta zar je tele2 mislio da će korisnici uzeti FLAT tarifu i onda pričati 100min/mj. Pa valjda ako netko uzme FLAT to je zato što mu treba NEOGRANIČENO pričanje! Znači kada ljudi zbilja koriste ono što plate - onda su razvalili tarifu!? Tomato na tuđi račun je također tu godinama...trebali su prvo skočiti pa onda reći hop!

A od tele2 je licemjerno to smanjivanje minuta a kao neograničeno je! SERIOUSLY? Onda nek lijepo navedu koliko minuta prema kojoj mreži i to je to - a najbolje da blokiraju odlazne pozive u druge mreže (osim tele2)...

Ne mogu se načuditi - s bonbon bi mi uzelo 25kn za 4 min poziva u Irsku, a ovako me koštalo 13kn (duplo manje)! A kad uzmemo da tih 13 kn mi nije izašlo iz džepa...to je zvanje Irske džaba! Zar nije dobro biti na balkanu! Ako zapad znači da ću 4 min platiti 25kn iz džepa - ja bih radije ostao balkanac!

Konačno, ovom FLAT i NEOGRANIČENOM tarifom svejdno ljudi moraju gledati tko je koja mreža - pa ljudi uzimaju flat da upravo to ne moraju misliti...znači neograničeno ipak NIJE neograničeno!
    Patka!

2. 'Hvala' kaže:

Slične teme

1. Tele2 X8
    By strikan in forum Tele 2
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 04-02-2011, 21:48
  2. Revolucija mobinog gayminga stize i na symbian
    By Shamanix in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 19-04-2007, 09:49
  3. mms tele2 help
    By Igor_zgb in forum Tele 2
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 22-08-2006, 23:49
  4. Tele2 Pin?
    By Punio4 in forum Tele 2
    Odgovora: 58
    Posljednji post: 20-02-2006, 18:06
  5. Tele2.hr
    By ojpi in forum Tele 2