= Citat = Izvorno postao igor999 Pregledaj post
I šta si dobio s time?
bezbrižne međunarodne pozive- u zemlji i izvan nje.

= Citat = Izvorno postao Vivaldi Pregledaj post
Postavi sliku kao dokaz...
http://imageshack.us/f/228/img0013gs.jpg/
nije baš 12000 kako sam rekao, ali točno 11346,37

= Citat = Izvorno postao RAUL Pregledaj post
Odlicno, samo ne razumijem cemo to?Kada ionako moras kupiti bon za produzenje trajnja broja, uz to imas i Brutalnu tarifu tako da jednostavno ne vidim cemu to "punjenje"broja.
imam ja i primarni broj i na njemu je brutalna tarifa. ovaj drugi broj je sekundarni i već lijepo služi za međunarodne pozive u inozemstvu.

= Citat = Izvorno postao Daruvar28 Pregledaj post
Raule, kupi naočale! Bon od 50 kn u usporedbi sa 12 tisuća kuna izgleda kao patuljak!
+1

= Citat = Izvorno postao smoto Pregledaj post
Đabe punjenje računa kad nemožeš te kune koje si napunija trošiti na internet promet. Kada koristiš internet bolja je brutalna tarifa
ovo je donekle istinito, ali punjenje računa je, kao što je već puno puta rečeno, svrsishodno na neke druge načine

= Citat = Izvorno postao Daruvar28 Pregledaj post
Džabe tebi nešto objašnjavati, Smoto. Ne možeš povezati dva i dva te napisati rečenicu bez pravopisnih pogrješaka. Dakle, čovjek je valjda pronašao računicu. I možda sreo prijatelja koji će mu za 12 tisuća kuna na računu osigurati 12 mjeseci besplatne Brutalke. Na to nisi pomislio?
+1

= Citat = Izvorno postao igor999 Pregledaj post
E, baš bih volio onog tko ce dati 1500 kuna za tu karticu, zvati za kunu po minuti, ukucati bon, nema interneta..... Daleko je boljje uzeti neku flat tarifu.
glupo je kupovati takve kartice zato jer bi se moglo desiti da vip jednog dana ukine skupljeni iznos kao što je već jednom pokušao. ja osobno ovo punjenje koristim za sebe, bez namjere preprodaje broja.

btw ljudi jeste li skužili da je tele2, bez ikakve pompe i najave ukinuo postojeće načelo pravednosti i uveo novo koje je počelo vrijediti jučer, 02.06.?
smatram da im je takav potez u najmanju ruku glup. u novim načelima oni sebi pridržavaju isključiti svakoga za koga oni misle da zlorabi uslugu. tu bi moglo nastati dosta kolateralnih žrtava.
također su izbrisali limite. možda oni sad imaju neki interni limit koji im služi kao vodilja potencijalnog isključenja korisnika.