= Citat = Izvorno postao raky_b Pregledaj post
ne znam ,aj mozda nisam u godinama kao vecina korisnika smartphonea,ali smatram se zaljubljenikom u tehniku i zbilja cesto koristim kojesta... na mom mobu je data aktivna 24/7, mailovi, social, skype, youtube...tako neke aplikacije rade non stop. jedino dropboxom kad palim idem na wifi... i svejedno nkada nisam presao 700MB. vecinom to bude 300-500MB a rekord mi je tih 700MB u mjesecu i to onaj mjesec kada sam kupio uredjaj, instalirao brdo stvari na njega, sto mi treba i sto ne....da se isproba.
tako da bi meni ovih 500MB bilo i vise nego dovoljno. no s obzirom na cijenu dodatnih MB, popuno mi je jasno zasto neki korisnici slicni meni, ipak smatraju da je ovo ogranicenje premalo.
Ja gigabajt stucem do 15. u mjesecu. I to bez ijednog downloada, youtubea i streama, samo surfanje na laptopu kad nema wifija i na mobu. Srecom pa sam rijetko sam tamo gdje to koristim, a i drugi imaju po gigu prometa prije smanjenjenja brzine pa i njihovo potrosim.

Meni bi 3 GB bilo taman, ne bi se morao suzdrzavati. A s druge strane dosta mi je 5 poruka, jer ne znam vise nikog tko nema smartphone i neki messanger, i jedno 70-80 minuta poziva.