Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 390

Threaded View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    Motorola Moto G3
    Operater
    vip/bonbon
    Bodovi
    20.047
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.047, Nivo: 34
    Bodovi: 20.047, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mlesic Pregledaj post
    A naravno, data je ono što nam prvo treba! Kakve veze ima ako netko želi frendu npr. napunit tomato račun.. ili sebi drugi broj.. Zloupotrebom onda smatraju i npr. kada se netko puno svađa npr. sa curom.. ili se seksa preko moba.. Eto, načela pravičnosti!? Ako je neograničeno onda nema diskriminacije, ograničavanja brzine ili količine. Hoću reći da tele2 namjerno koristi navlakušu reklamom neograničenosti a onda kad po njihovom sudu pretjeraš sa phone-sexom s curom - kršiš pravičnost bla bla..5000min! Teško mi je to shvatit kao zloupotrebu..

Ako želim 24/7 visit na telefonu to je moja stvar! Pogotovo ako imam NEOGRANIČENU tarifu! E ali kad zbilja koristiš neograničeno onda kršiš pravičnost bla bla... Hm! Jel to samo meni moralno upitno pa i možda nezakonito (lažno oglašavanje)?

Za data kažu jasno i glasno 500mb. Nek onda navedu minuta 5000 ili koliko već smatraju pravičnim po načelu pravičnosti bla bla..

500mb? -seriously?
    Ako je data ono sto si treba onda si fino uzmi Simpa ili Smiley tarifu, i imas besplatnu gigu prometa uz 50kn nadoplate. Ne, nije svima najvazniji internet promet na mobitelu, zato je tu ova tarifa koja nudi razgovore i SMS, i po meni fer kolicinu MB. Sta se toliko hvatas za internet prometa na mobitelu, svaki tvoj post je vezan uz to. Neces vjerovati ali ima ljudi koji mob koriste samo za razgovore i SMS, a ova tarifa je namjenjena njima.

2. 'Hvala' kaže:

Slične teme

1. Tele2 X8
    By strikan in forum Tele 2
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 04-02-2011, 21:48
  2. Revolucija mobinog gayminga stize i na symbian
    By Shamanix in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 19-04-2007, 09:49
  3. mms tele2 help
    By Igor_zgb in forum Tele 2
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 22-08-2006, 23:49
  4. Tele2 Pin?
    By Punio4 in forum Tele 2
    Odgovora: 58
    Posljednji post: 20-02-2006, 18:06
  5. Tele2.hr
    By ojpi in forum Tele 2