Izvorno postao
Sipe
Balkancu, javi se kad te isključe. 1. ti si primitivna kako si me već nazvao jer javno pišeš da ćeš zloupotrebiti tarifu i nadam se da nećeš uspjet napunit niti 100kn. Zbog ovakih "pamtnih" kao što si ti i tvoj prijatelj ispravljach mi propadamo i uvijek ćemo propadati. Javi se molim te samo kad te isključe.
Pozdrav i tebi. Također ti želim da te isključe nakon 2 obavljena poziva. Ovo što vi radite je ZLOUPOTREBA USLUGE ZATO VAS I ISKLJUČUJU. Ja ne znam dali ste vi potpuno pismeni, ali ako ti meni iznajmiš auto i zamoliš me da ga ne vozim više od 6000 okretaja da ga ne uništavam, a ja ga vozim 7000 okretaja jer sam ti platio korištenje tjedan dana auta i imam pravo na radit što želim, što bi rekao? Jednostavno ne vidite dalje od vlastite koristi i toplo se nadam da će vas isključiti. Isto zašto je tomato (vip) vratio tarifu na tuđi račun je igraju prljavo i obični su lopovluk, znaju za ovakvu "gospodu" koja želi "iskoristiti" ono što su platili. Šteta što tele2 vas može samo isključiti, trebalo bi im dozvoliti prijavu hakomu, javna objava podataka i zabraniti korištenje mobilnih usluga.
Bookmarks