Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 390

Hybrid View

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    Xperia Z
    Operater
    Tele2
    Godina
    33
    Bodovi
    16.798
    Nivo
    31
    Bodovi: 16.798, Nivo: 31
    Bodovi: 16.798, Nivo: 31
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Hackerivs Pregledaj post
    ti si jedna obična primitivna b***la. tele2 u tarifi nudi 5000 minuta za koje ću ja pošteno platiti 150 kuna. koga briga šta ja s time punim SVOJ tomato račun (koji nije namijenjen za daljnju prodaju nego za osobnu upotrebu).
    tarifa revolucija ima svoje opće uvjete, uz koje se veže načelo pravednosti i opći uvjeti tele2 usluge i ja se svih nabrojanih uvjeta striktno držim i ne zlorabljujem apsolutno ništa.
    Balkancu, javi se kad te isključe. 1. ti si primitivna kako si me već nazvao jer javno pišeš da ćeš zloupotrebiti tarifu i nadam se da nećeš uspjet napunit niti 100kn. Zbog ovakih "pamtnih" kao što si ti i tvoj prijatelj ispravljach mi propadamo i uvijek ćemo propadati. Javi se molim te samo kad te isključe.

= Citat = Izvorno postao ispravljach Pregledaj post
    pozdrav od "te ljude"

imam mnogo minuta koje nemam kako koristiti u HR, pa ih pretvaram u kn na tomato računu:
    - za pozivati rodbinu/prijatelje u inoz
    - za poslovne razgovore prema inoz (najčešće zbog dolazaka gostiju u apartmane)
    - za telefoniranje u roamingu (skijanje, poslovno/turističko/obiteljsko putovanje u inoz...)

p.s.
    nakon što na tomato broju (sa par tisuća kuna) istekne vrijeme aktivacije prodam ga.
    više se isplati kupiti novi broj za 12,5 kn nego nadoplaćivati stari bonom od 50 kn. ipak nekad i nadoplatim bonom od 50 kn ako neki tomato broj ne prodam u roku od 270 dana koliko je dozvoljena neaktivnost

inače u italiji "te ljude" imaju još veće mogućnosti. bili prilozi i na TV (le iene). tip isao u TIM i dobio 500 € na prepaid računu. potrošio ih (ne samo za usluge operatera). prebacio broj u wind i dobio novih 500 € na prepaid računu. potrošio ih (ne samo za usluge operatera). prebacio broj u vodafone i dobio novih 500 € na prepaid računu. potrošio ih (ne samo za usluge operatera). i tako u krug.
    to je najjednostavnija računica, a bilo je i drugih kombinacija

info za sipe:
    da ne misliš da je snalažljivost odlika samo balkanaca, ima ih i među apenincima

ovdje pričamo o kombinacijama "revolucija > tomato >"
    a proteklih godina bilo je raznih kombinacija u t-mobileu, vipnetu i tele2 zahvaljujući kojima sam napunio svoje prepaid brojeve s tisućama kuna (prave kune, ne bonus kune) koje sada trošim na plaćanje sms parkinga
    tada nisam čitao ovaj forum, ali se vjerojatno i tada našao koji dušebrižnik koji se brinuo da opstanu vip i t-mobile te da korisnici ne koriste nemilice njihove promocije. a onda kada je došao tele2 sa svojim promocijama vjerojatno je bilo likova kao Sipe koji su se trudili uvjeravati kako nije pošteno uzeti to što ti operateri nude, jer kao, oštetit ćeš ih
    Pozdrav i tebi. Također ti želim da te isključe nakon 2 obavljena poziva. Ovo što vi radite je ZLOUPOTREBA USLUGE ZATO VAS I ISKLJUČUJU. Ja ne znam dali ste vi potpuno pismeni, ali ako ti meni iznajmiš auto i zamoliš me da ga ne vozim više od 6000 okretaja da ga ne uništavam, a ja ga vozim 7000 okretaja jer sam ti platio korištenje tjedan dana auta i imam pravo na radit što želim, što bi rekao? Jednostavno ne vidite dalje od vlastite koristi i toplo se nadam da će vas isključiti. Isto zašto je tomato (vip) vratio tarifu na tuđi račun je igraju prljavo i obični su lopovluk, znaju za ovakvu "gospodu" koja želi "iskoristiti" ono što su platili. Šteta što tele2 vas može samo isključiti, trebalo bi im dozvoliti prijavu hakomu, javna objava podataka i zabraniti korištenje mobilnih usluga.
    Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    May 2012
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sipe Pregledaj post
    Balkancu, javi se kad te isključe. 1. ti si primitivna kako si me već nazvao jer javno pišeš da ćeš zloupotrebiti tarifu i nadam se da nećeš uspjet napunit niti 100kn. Zbog ovakih "pamtnih" kao što si ti i tvoj prijatelj ispravljach mi propadamo i uvijek ćemo propadati. Javi se molim te samo kad te isključe.

Pozdrav i tebi. Također ti želim da te isključe nakon 2 obavljena poziva. Ovo što vi radite je ZLOUPOTREBA USLUGE ZATO VAS I ISKLJUČUJU. Ja ne znam dali ste vi potpuno pismeni, ali ako ti meni iznajmiš auto i zamoliš me da ga ne vozim više od 6000 okretaja da ga ne uništavam, a ja ga vozim 7000 okretaja jer sam ti platio korištenje tjedan dana auta i imam pravo na radit što želim, što bi rekao? Jednostavno ne vidite dalje od vlastite koristi i toplo se nadam da će vas isključiti. Isto zašto je tomato (vip) vratio tarifu na tuđi račun je igraju prljavo i obični su lopovluk, znaju za ovakvu "gospodu" koja želi "iskoristiti" ono što su platili. Šteta što tele2 vas može samo isključiti, trebalo bi im dozvoliti prijavu hakomu, javna objava podataka i zabraniti korištenje mobilnih usluga.
    Prijatleju, ako oni uvode limit od 5000 minuta, onda u svojim reklamnim porukama ne smiju staviti da su pozivi neograniceni, ako su ih na taj nacin ogranicili... jer neograniceno znaci beskonacno mnogo, a ako je limitirano na bilo kakav nacin onda to vise nije neogranicena tarifa... to isto tako mozes usporediti i sa neogranicenim internetom, gdje mozes biti 24 sata dnevno online, a placas samo preplatu... to se zove neograniceno...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Tele2 X8
    By strikan in forum Tele 2
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 04-02-2011, 21:48
  2. Revolucija mobinog gayminga stize i na symbian
    By Shamanix in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 19-04-2007, 09:49
  3. mms tele2 help
    By Igor_zgb in forum Tele 2
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 22-08-2006, 23:49
  4. Tele2 Pin?
    By Punio4 in forum Tele 2
    Odgovora: 58
    Posljednji post: 20-02-2006, 18:06
  5. Tele2.hr
    By ojpi in forum Tele 2